<strong>FANT LYKKEN:</strong> Den tidligere realitydeltageren Espen Aalberg kunne lørdag smile da han giftet seg med sin kjæreste, Guro Pettersen, Hamar domkirke. Brudebildet tok de foran Mjøsa. Foto: Ragnar Hartvig
FANT LYKKEN: Den tidligere realitydeltageren Espen Aalberg kunne lørdag smile da han giftet seg med sin kjæreste, Guro Pettersen, Hamar domkirke. Brudebildet tok de foran Mjøsa. Foto: Ragnar Hartvig Vis mer

- Dette hadde jeg aldri trodd for 10 år siden

Den norske realitydeltageren Espen Aalberg gikk ned 100 kilo og kapret drømmekvinnen. Lørdag giftet de seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Espen Aalberg (37) fra Hadeland ble i 2004 kjent da han slanket bort 100 kilo i programmet «Tjukkholmen» på TVNorge.

Fem år senere viste han frem sin nye kropp da han ble med i TV3-serien «Robinsonekspedisjonen». På castingen møtte han Hamar-jenta Guro Pettersen, som han falt pladask for.

Lørdag kunne Espen igjen smile, da de to giftet seg i Hamar domkirke. Paret har datteren Kajsa (18 mnd.) og sønnen Caspian (3 mnd.) sammen.

- Det er helt fantastisk. Jeg har det helt fantastisk bra. For ti år siden var jeg usikker på om jeg ville oppleve å bli 30, hvis jeg ikke gjorde noe med livet mitt.

- Hadde noen sagt til meg for ti år siden at jeg i dag skulle være 100 kilo lettere og ha en flott kone og to barn, hadde jeg aldri trodd det, sier han til Seoghør.no.

Paret - som bor i Guros hjemby Hamar - har ennå ikke bestemt seg for hvor bryllupsreisen skal gå.

- Vi må vente til vårt yngste barn er litt eldre, slik at hun kan ha barnevakt. Men jeg er veldig glad for at bryllupet ble en så fantastisk dag, sier Espen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fikk kjæreste i Robinson

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer