Dette hadde hun aldri trodd

- Jeg holdt på å gå ned i knestående da jeg så ham. Se første episode av «Jakten på en julestjerne» her!

Publisert
SEHER.NO: Seher.nos egen julekalender «Jakten på en julestjerne» er endelig igang. Gjennom 24 episoder skal 27 deltagere kjempe seg imellom om å bli den største julestjernen av dem alle.

I den første episoden møtes alle deltagerne midt i Oslo sentrum. Ingen av dem vet hvilke andre realitykjendiser som skal være med i programmet, og får seg litt av en overraskelse når det går opp for dem hvem som faktisk også skal delta.

- Jeg ante ikke hva jeg sa ja til, men jeg kan ærlig si at dette er det sykeste jeg har vært med på. Jeg lo hele tiden under innspillingen, sier tidligere «Paradise Hotel»-deltager Karoline Berget til Seher.no.

LES OGSÅ: Dette har du aldri sett på TV

Tidligere «X Factor»-deltager og ellevill Melodi Grand Prix-entusiast Ingrid Haukland får nesten bakoversveis da hun ser at det er den profilerte eks-MGP-kommentatoren Jostein Pedersen som er programleder.

- Jeg holdt på å gå ned i knestående da jeg så ham, sier Haukland episoden.

Allerede i den første episoden av «Jakten på en julestjerne» må en av deltagerne reise hjem fra gården. La jakten begynne.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – esklusivt for Seher.no. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15 000 kroner.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette har du aldri sett på TV


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer