Dette glemmer vi aldri

Miras stagedive, Elis kjøretur ned trappa og John Arne Riises SMS-utsendelser er alle med på denne lista.

FLAU: - Jeg kunne dødd av skam, skriver Eli Hagen i sin selvbiografi om det å ufrivillig ha kjørt ned slottstrappen. Foto: SCANPIX
FLAU: - Jeg kunne dødd av skam, skriver Eli Hagen i sin selvbiografi om det å ufrivillig ha kjørt ned slottstrappen. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: I boka Norsk Kjendisleksikon, som kommer ut tirsdag, er tidenes norske kjendistabber kåret.

Blant de mange flausene på lista, finner du Rune Rudbergs pikante bilde, Idol-Alis cabincruiser-krasj, Torbjørn Jaglands "Bongo fra Kongo"-uttalelse og Kåre Conradis mye omtalte SMS-bilder.

Mira Craigs smertefulle stagedive er heller ikke glemt, og det er heller ikke Eli Hagens biltur ned slottstrappa i hovedstaden...

Dette er noe av det Norsk Kjendisleksikon skriver i den fullspekkede tabbelista:

Eli Hagen - Bil ned slottstrappen
Eli Hagen kjørte sin ektemann Carl I. Hagen til middag på Slottet, men på hjemturen tok hun en for skarp sving og raste ned slottstrappen i mellom 10-20 km/t. Etter at hun kom hjem, låste hun ytterdøren og satte seg ned i en stol. Snart kom pressen på døren. Men hun lukket ikke opp.

- Hadde jeg lukket opp, ville jeg bare brutt sammen i gråt. Da hadde avisene fått de bildene jeg absolutt ville unngå, sa hun til VG i 2001. "Jeg kunne dødd av skam", skriver hun i sin bok "Elskerinne, sekretær og hustru".

Sexy Mira Craigs stagedive
Har du sett Solo-reklamen om stagediving? Omtrent slik fortonet det seg i august 2006 da Mira Craig hadde sitt første store karrieremessige høydepunkt som oppvarmer for The Fugees i Oslo.

Etter fire låter bestemte hun seg for å avslutte med å hoppe ut i det hun trodde var et folkehav. 2,5 meter senere lå hun på betonggulvet med en knust kneskål. Mira måtte gå på krykker i tre uker.

Selvpineren John Arne Riises pikante SMS-tabbe
I august 2005 ble det kjent at fotballspiller John Arne Riise hadde sendt et tyvetalls sjekkemeldinger på SMS til en rekke norske kjendisjenter.

Blant kvinnene fant man navn som Barbro Fagerbakk, Renate Eggen, Kathrine Sørland, Angelique Mellouk, Aylar Lie, Helene Rask og Lene Alexandra Øien. Alle meldingene hadde en tilnærmet lit ordlyd, kunne VG avsløre. Saken fikk enorm oppmerksomhet i mediene.

LES OGSÅ: En av disse er B-kjendis
LES OGSÅ: På snørra på 1. klasse

Se flere kjendistabber i vår bildespesial: