Dette gjorde Jude skrekkslagen

Nå avslører britiske tabloider hvorfor filmkjekkasen fikk ekskonas planlagte biografi stoppet.

STEVNET EKSKONA: Jude Law stevner ekskona Sadie Frost, for å forhindre at hennes planlagte biografi blir sluppet. Det hevdes at detaljene rundt hans problemer med narkotika på slutten av nittitallet skal ha fått begeret til å renne over. Foto: Charlie Pycraft/YDIMAGE.COM
STEVNET EKSKONA: Jude Law stevner ekskona Sadie Frost, for å forhindre at hennes planlagte biografi blir sluppet. Det hevdes at detaljene rundt hans problemer med narkotika på slutten av nittitallet skal ha fått begeret til å renne over. Foto: Charlie Pycraft/YDIMAGE.COM Vis mer
SEHER.NO: Jude Laws (37) ekskone Sadie Frost (45), har den siste tiden arbeidet med sin biografi, som var planlagt å lanseres i september - men nå har «Alfie»-stjernen satt en stopper for ekskonas avslørende bok «Crazy Days».

Forrige uke besøkte Jude ekskona og deres to barn, Rafferty (12) og Ruby (7). Han fikk utdelt manuskriptet og skummet fort igjennom det. Han skal ha forlatt Sadies hus i godt humør, og hadde ingenting vondt å si om boken - inntil Frost fikk et hundre siders langt rettslig påbud fra Laws advokater.

Det ble ble krevd at alle fotografiene av deres barn skulle fjernes fra boken, noe som Sadie fant svært underlig med tanke på at Jude ikke hadde protestert da hun ble avbildet med barna i I-D Magazine i fjor.

Han skal også ha bedt om at alle detaljene rundt deres ekteskap måtte bli fjernet.

- Disse detaljene blir for private for Jude. Han føler at det ikke passer seg, sier en kilde nær stjernen til Daily Mail. 

Men det som skal ha sendt Jude over kanten, hever Daily Mail, er hans notoriske dop-misbruker periode på slutten av nittitallet, og hendelsen hvor de utførte et «konebytte» med rockeren Danny Goffey og hans kone Pearl Love. Det skal også ha vært bekymring rundt hvordan det tidligere ekteparets brudd ble fremstilt i boken.

Selv om den offisielle skylden ble lagt på Sadie, og hennes problemer med depresjon, var det mange rykter som omhandlet Judes oppførsel.

Da Jude senere var utro mot sin forlovede Sienna Miller (28), med barnas barnepike i 2005, skal Sadie ha uttalt:

- Nå vet hun hvordan det føles...

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Dette er verdens heteste filmpappa