<strong>KLARE:</strong> Disse tolv kjendisene er klare for den andre versjonen av «Farmen kjendis». Innspillingen foregikk på en gård utenfor Halden i sommer. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLARE: Disse tolv kjendisene er klare for den andre versjonen av «Farmen kjendis». Innspillingen foregikk på en gård utenfor Halden i sommer. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

«Farmen kjendis»:

Dette gjorde «Farmen kjendis»-gjengen rett etter innspillingen

Enkelte ting savnet kjendisene mer enn andre.

Publisert

(Seoghør.no): Like før sommeren ble det avslørt hvilke tolv kjendiser som er klare for den nye sesongen av TV 2-suksessen «Farmen kjendis», som sendes på tv på nyåret.

En av årets deltakere er YouTube-stjernen Dennis Vareide (27), som utgjør halvparten av den vilt populære duoen «Prebz og Dennis».

Da det fredag kveld var duket for premiere av deres nye kinofilm «Prebz og Dennis: The Movie», kom flere av de andre «Farmen kjendis»- deltakerne for å vise sin støtte.

De tolv kjendisene har nemlig tilbrakt mye tid sammen i sommer under innspillingen på gården Finnsvika utenfor Halden, så det er vel å forvente at sterke bånd har blitt knyttet på veien.

Å bli sendt 100 år tilbake i tid for å drive en gård på gammeldags vis, er ikke akkurat hverdagskost for folk flest - heller ikke for landets kjendiser.

De celebre deltakerne måtte derfor legge fra seg en rekke vaner og goder da de vendte snuta mot gården.

- Letteste jeg har gjort

Under kinopremieren fredag kveld, kunne Dennis Vareide fortelle at det første han gjorde da han var ferdig med «Farmen»-innspillingen, var å slå på tråden til kjæresten, Katrine.

- Og da jeg kom til Oslo, kjøpte jeg meg en baconpølse, og da jeg var på plass hjemme i leiligheten ble det taco-kveld med en gang. Uten tvil. Jeg fikk høre at det skulle være vanskelig å vende seg tilbake etter å ha vært på gården, men det var det letteste jeg har gjort, sa han til Seoghør.no.

- Kunne du tenke deg å bli med på «Farmen» igjen?

- Ja, men helst med akkurat de samme folkene. Jeg kunne nok ha vært med på flere reality-konsepter, men det må være noe som gir meg en utfordring. «71° nord» eller «Skal vi danse», for eksempel. Noe som er langt utenfor min komfortsone, forklarte han.

<strong>SAVNET SIN KJÆRE:</strong> YouTube-stjernen Dennis Vareide klarte så vidt å vente med å snakke med kjæresten Katrine etter gårdsoppholdet i sommer. Her er paret sammen på den røde løperen under premieren av filmen «Prebz &amp; Dennis: The Movie». Foto: Andreas Fadum
SAVNET SIN KJÆRE: YouTube-stjernen Dennis Vareide klarte så vidt å vente med å snakke med kjæresten Katrine etter gårdsoppholdet i sommer. Her er paret sammen på den røde løperen under premieren av filmen «Prebz & Dennis: The Movie». Foto: Andreas Fadum Vis mer

Handlet seg tre par sko

I likhet med Vareide, gjorde også «Farmen kjendis»-kollega og kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (34) det han liker aller best da han sa farvel til gårdseventyret.

- Det første jeg gjorde var å dra på shopping. Jeg kjøpte meg tre par nye sko. Gården ligger jo like ved Sverige, så da dro jeg over dit og shoppet. Harryhandel, rett og slett, sa den energiske tv-profilen.

Bragstad, som snart også er aktuell i TV 2-programmet «Skal vi danse», forklarte at det var en fantastisk opplevelse å være på den primitive gården. Måltidene og drikkevarene var for øvrig ikke det han skrøt mest av.

- Det jeg savnet mest var å åpne seg en boks med iskald cola. Det var liksom bare kaffe og røyk der borte, så jeg savnet forskjellige smaker liksom.

Om det skjedde noen store, saftige hemmeligheter under innspillingen, vil han foreløpig ikke si noe om.

- Det kommer nok frem noe etter hvert, så det er bare å vente i spenning, sa han lurt.

BLIR BONDE: Dagbladet møtte stylist og moteekspert Erlend Elias et par dager før han dro inn på Farmen-gården. På hotellrommet hadde han tatt med seg litt mer enn det som er lov. Her viser han fram de få tingene han får ha med seg hundre år tilbake i tid. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

- Gikk på en snurr

Lene Elise Bergum (45), for mange kjent som «Hotel Cæsar»-Alex, har ikke vært i rampelyset på mange år, men er altså snart tv-aktuell som en av årets tolv «Farmen»-kjendiser.

Da hun sammen med sønnen Jonas dukket opp på «Prebz og Dennis: The Movie»-premieren, fortalte hun til Seoghør.no at hun var ganske forvirret etter endt innspilling i Halden.

- Jeg var helt i sjokk over alle lukter og alt mulig, så jeg gjorde vel egentlig veldig lite. Jeg gjorde ingenting. Jeg spiste det som jeg hadde spist på «Farmen», og så måtte jeg jobbe. Jeg klarte ikke å sitte i ro, så jeg var veldig glad for at jeg hadde en garasje jeg kunne styre i. Vi hadde jobbet så mye at jeg ikke var vant til å sitte i ro. Jeg hadde sovet tre-fire timer per døgn og sånn, så jeg gikk på en snurr, og da fortsatte jeg litt sånn i samme tempo, sa hun.

Hun var for øvrig ikke i tvil om at hun hadde det hun trengte på gårdsoppholdet, men savnet av sønnen preget henne.

- Jeg savnet folk. Flokken min, så det var Jonas. Men ting og sånn var ikke vesentlig, for vi hadde det vi trengte og vi hadde nok mat. Vi hadde egentlig alt. Så det var bare å leve på en annen måte - på en bedre måte, synes jeg.

<strong>HARDT Å VÆRE BORTE FRA SØNNEN:</strong> Skuespiller Lene Elise Bergum la ikke skjul på at det var sønnen Jonas som var mest savnet da hun deltok i reality-programmet. Foto: Andreas Fadum
HARDT Å VÆRE BORTE FRA SØNNEN: Skuespiller Lene Elise Bergum la ikke skjul på at det var sønnen Jonas som var mest savnet da hun deltok i reality-programmet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Stort savn

Den av årets deltakere som er vant til livet på gård, er tidligere «Jakten på kjærligheten»-profil Inga Berit Lein (36).

Hun var den aller første kvinnelige bonden i programmet i 2004, og i seinere tid har hun ledet programmet «Bønder i by'n».

Men selv om 36-åringen er bonde, er det litt annerledes å drive gård på gammeldags vis.

- Det første jeg gjorde da jeg kom ut av gården var å prøve å få liv i en død telefon. Det gikk ikke, sa hun lattermildt da Seoghør.no snakket med henne på den røde løperen.

Hun kunne gjerne tenke seg å delta i «Farmen» igjen, men det vil ikke si at deltakelsen ikke hadde sine negative sider.

- Jeg savnet hundene og de hjemme, sa hun.

Den nye sesongen av «Farmen kjendis» starter på TV 2 på nyåret.

<strong>REALITY-DUO:</strong> Kjendisstylist Erlend Elias Bragstad og tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonde Inga Berit Lein ble tilsynelatende gode venner under «Farmen kjendis». Her poserte de gledelig sammen under filmpremieren fredag kveld. Foto: Andreas Fadum
REALITY-DUO: Kjendisstylist Erlend Elias Bragstad og tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonde Inga Berit Lein ble tilsynelatende gode venner under «Farmen kjendis». Her poserte de gledelig sammen under filmpremieren fredag kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisbarna hadde alt - havnet i rusmareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer