«Sommerhytta»:

Dette gjorde de med premien

«Sommerhytta»-paret beholdt ikke alt de vant i programmet.

AFRIKA: Etter «Sommerhytta»-innspillingen dro Eli og Benjamin en tur til Kapp Verde. Foto: Privat
AFRIKA: Etter «Sommerhytta»-innspillingen dro Eli og Benjamin en tur til Kapp Verde. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det populære TV 2-programmet «Sommerhytta» har tatt Norge med storm, og fra mandag til torsdag følger mange spent med for å se hvilket av de fire deltakerparene som stikker av med ukens gullhammer - og hvem som til slutt vinner hele hytta.

Gjennom programmet prøver ikke bare deltakerne å vinne gullhammere. To ganger i uken er det også konkurranser hvor deltakerne kan vinne andre premier som de kan bruke i hytta - for eksempel snekkerhjelp, jacuzzi, tekstiler eller grill.

Premiene som deltakerne klarer å samle opp gjennom sesongen, får de ta med seg hjem, til odel og eie.

For ordens skyld, alt som står utenfor hyttene fjernes etter endt innspilling. Vinduene til hyttene blir også dekket til. Dette for at hyttenaboer og nysgjerrige ikke skal kunne finne ut av hvem som har vunnet.

Fikk hedersplass

Tidligere i sesongen vant Eli Rebekka Haugen (24) og Benjamin Martinsen (25) en av ukekonkurransene, og da de fikk plukke med seg en premie falt valget på nettopp en jacuzzi.

Boblebadet fikk en hedersplass på fellesarealet under innspilling. Ved innspillingens slutt kunne derimot den, i likhet med de resterende premiene deltakerne får gjennom programmet, tas med hjem etter avtale med produksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer