Courtney Cox, Lisa Kudrow og Jennifer Aniston:

«Dette gjorde dagen min»

«Friends»-stjernene er ikke bare bestevenner på TV-skjermen.

BESTEVENNER: De tre skuespillerne har beholdt det gode vennskapet etter «Friends». Foto: Skjermdump Instagram
BESTEVENNER: De tre skuespillerne har beholdt det gode vennskapet etter «Friends». Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

17 år etter at siste episode ble sendt på TV-skjermen, er «Friends» nok en gang på alles lepper. Bakgrunnen for det er den mye omtalte gjenforeningen mellom skuespillerne bak seriesuksessen, som ble tilgjengelig for norske fans på HBO Nordic i slutten av mai.

Skuespillerne bak de seks hovedkarakterene var alle til stede, og endelig fikk man se vennegjengen samlet igjen - 17 år etter seriens slutt.

Avslutningsvis i episoden lovet de hverandre at det ikke skulle gå like lenge før neste gjenforening, dog uten TV-kameraene på slep.

Nå ser det imidlertid ut til at de har holdt løftet, i alle fall har Courteney Cox (57), Jennifer Aniston (52) og Lisa Kudrow (57) gjort det.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane som Jennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

Bestevenner

Søndag 4. juli feiret amerikanerne over hele verden frigjøringsdagen, som er USAs nasjonaldag. Dagen er kjent for å være en skikkelig festdag med fyrverkeri og stor feiring.

Tre av dem som deltok i årets feiring, var venninnene Cox, Aniston og Kudrow. Fans verden over blir helt i fyr og flamme hver gang «Friends»-gjengen deler bilder av at de omgås, og denne gangen var intet unntak.

På Instagram delte Cox en selfie av de tre stjernene, og i skrivende stund har innlegget fått over 2,5 millioner likerklikk.

People er blant mediene som har fanget opp bildet.

Også i kommentarfeltet under bildet koker det over av fans som liker det de ser:

«Dette bildet gjorde dagen min».

«Jeg skriker».

«Den beste trioen noensinne».

Og neste gang er kanskje resten av den ikoniske «Friends»-gjengen, Matt LeBlanc (53), David Schwimmer (54) og Matthew Perry (51) med? Det er i alle fall lov å håpe.

TILBAKE: Vennegjengen fra seersuksessen «Friends» er endelig tilbake. Vis mer

Hadde en romanse

I forkant av gjenforeningen satte alle skuespillerne seg ned med magasinet People for en prat.

Da kom det frem at Jennifer Aniston og David Schwimmer hadde en aldri så liten flørt bak kulissene - uten at det ble utdypet stort.

I gjenforeningsepisoden tok imidlertid skuespillerne bladet fra munnen og åpnet opp om romansen mellom dem, ifølge People.

I episoden spurte nemlig programleder James Corden om noen hadde romantiske følelser utenfor sett.

Til det skal Schwimmer ha svart følgende:

- Altså, i første sesong hadde jeg et stort «crush» på Jennifer. På et tidspunkt «crushet» vi veldig på hverandre. Men det var som to pendlere som passerer hverandre, fordi en av oss var alltid i et forhold og vi gikk aldri over den grensen. Vi respekterte slikt.

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

Aniston på sin side mimret tilbake til en samtale hun skal ha hatt med Schwimmer i forkant av deres første TV-kyss.

- Helt ærlig, jeg husker at jeg sa til David: «Det kommer til å være så kjipt at første gang vi faktisk kysser er på nasjonal tv», sa hun.

- Vi bare kanaliserte all beundring og kjærlighet vi hadde for hverandre inn i Ross og Rachel, la hun til.

LES OGSÅ: Raser etter sønnens milliardtap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer