- Dette gjorde at hun ble mest populær i verden

Kanye West har ikke bare dårlig samvittighet etter en av tidenes største tv-skandaler.

SA AT EN ANNEN VAR BEDRE. Beyonce hadde en av de beste videoene gjennom alle tider, fastslo Kaye West, til foran en måpende Taylor Swift og med en gispende Beyonce i salen. Foto: All Over Press
SA AT EN ANNEN VAR BEDRE. Beyonce hadde en av de beste videoene gjennom alle tider, fastslo Kaye West, til foran en måpende Taylor Swift og med en gispende Beyonce i salen. Foto: All Over Press Vis mer
Se video av MTV-skandalen nederst i saken!

SEHER.NO: Kanye West (33) mener den ufine behandlingen hans av Taylor Swift (20) bare gjorde henne mer berømt.

Rapperen innrømmer at oppførselen hans var upassende, da han avbrøt henne da hun hadde mottatt prisen for beste video under fjorårets MTV Video Music Awards for å si at Beyonce var den som skulle hatt prisen.

- Jeg føler liksom at når Taylor kom på alle de forsidene, så var alt bra med henne, sier West ifølge Bang Showbiz.

Han forklarer:

- Jeg føler virkelig med henne idet hun følte det fælt der og da, men det gjorde at hun fikk en million magasin-cover og at hun ble den mest populære artisten i verden. Men at jeg fikk henne til å føle det ille i det øyeblikket, det har jeg dårlig samvittighet for.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er skandaleåret 2009 fra A til Å
Se video av MTV-skandalen nederst i her: