Thylane Blondeau:

Dette gjør «verdens vakreste jente» nå

Thylane Blondeau har tatt modellkarrieren til nye høyder.

LIV I RAMPELYSET: Thylane Blondeau ble verdenskjent som barn, og trives fortsatt godt med oppmerksomhet. Foto: JP Pariente/ Shutterstock/ NTB
LIV I RAMPELYSET: Thylane Blondeau ble verdenskjent som barn, og trives fortsatt godt med oppmerksomhet. Foto: JP Pariente/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Franske Thylane Blondeau (20) ble verdenskjent da hun som seksåring ble kåret til «verdens vakreste jente». Kåringen, som ble utført av TC Candler, utføres årlig, og norske Emilie Nereng havnet i 2019 på en åttende plass på den kjendistunge lista.

Det er imidlertid ganske sjeldent at det er barn som figurerer i kåringen, og det vakte naturligvis mye oppsikt da Blondeau gikk rett til topps.

Da hadde hun allerede hatt modelloppdrag i to år, blant annet på catwalken for motehuset Jean Paul Gaultier.

Utskjelt forside

Da hun ble ti år dukket hun opp på forsida av Vouge - tungt sminket og i høye hæler, noe som skapte hysteri i mediene.

Magasinet ble anklaget for å seksualisere et barn. Foreldrene, modell og programleder Véronika Loubry og den tidligere fotballspilleren Patrick Blondeau, tok da grep for å skjerme datteren for den massive omtalen.

I åra som fulgte var det ganske så tyst rundt den franske jenta, men i 2017 var hun klar for å kapre rampelyset igjen. Da uttalte hun seg også om den kontroversielle moteforsida.

KONTROVERSIELL BARNEMODELL: En rekke bilder, deriblant dette, av den da ti år gamle Thylane Blondeau var med å skape enorme reaksjoner i 2011. Foto: Faksimile / Vogue
KONTROVERSIELL BARNEMODELL: En rekke bilder, deriblant dette, av den da ti år gamle Thylane Blondeau var med å skape enorme reaksjoner i 2011. Foto: Faksimile / Vogue Vis mer

- Jeg har jobbet som modell siden jeg var fire år gammel. (...) Kate Moss startet som modell da hun var 15 år, og det begynner jo å bli en stund siden. Så nei. Jeg er ikke for ung for dette. Dersom du er en del av et bra modellbyrå og har mennesker rundt deg som tar vare på deg - da går det helt fint, uttalte hun da.

LYSENDE KARRIERE: Thylane Blondeau har mange jern i ilden, og begge føttene innenfor modellverdenen. Her på filmfestivalen i Cannes i 2017. Foto: James Gourley/REX/NTB
LYSENDE KARRIERE: Thylane Blondeau har mange jern i ilden, og begge føttene innenfor modellverdenen. Her på filmfestivalen i Cannes i 2017. Foto: James Gourley/REX/NTB Vis mer

Solid modellkarriere

Nå har det gått ti år siden Vogue-forsida, og Blondeau har fortsatt modellkarrieren. Hun er signert modellbyrået IMG models, som har kjente fjes som søstrene Gigi og Bella Hadid i stallen. Hun er selverklært gjest ved store motevisninger - om hun ikke selv går på catwalken.

20-åringen er også ambassadør for L’Oreal, i tillegg til å være parfymemerket Lolita Lempickas ansikt utad.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

På Instagram har Blondeau hele 4,3 millioner følgere, og hennes sosiale medie-plattform viser et tilsynelatende glamorøst liv. 20-åringen har også fått en rekke fans, som kaller seg for «Thylaners».

Ifølge flere tabloidaviser er hun nær venn med stjerner som Brooklyn Beckham og Kaia Gerber.

Forlovet

Selv om den franske modellen nok får mange frierforespørsler, ser hun ut til å være lykkelig forelsket i skuespillerkjæresten Ben Attal (24). De to skal ha begynt å date i fjor, og de var nylig på romantisk strandferie i St. Tropez i hjemlandet.

I sin Instagram-biografi skriver Attal at han er forlovet med Blondeau, men det ser ikke ut til at noen tabloidmedier har klart å snappe opp detaljer rundt forlovelsen.

Det er heller ikke kjent hvordan de to møttes, men ifølge Daily Mail skal det ikke ha vært lenge etter bruddet med den franske DJen Milane Meritte.

LIL MIQUELA: Instagram-profilen til Lil Miquela virker som en hvilken som helst annen influensers Instagram; daglige oppdateringer med bilder og stories, sponsede innhold og såkalte inspo-bilder. Men en ting skurrer; jenta er ikke ekte. Vis mer

Designerdebut

20-åringen gjør ikke bare suksess foran kameraet, i fjor opprettet hun sitt eget klesmerke - «No Smile».

- Jeg skapte «No Smile» for noen måneder siden, og jeg lette etter det perfekte navnet for merket. Som dere vet så smiler jeg aldri! Mange spør meg om hvorfor jeg aldri smiler, og sier at jeg ser trist ut, har hun tidligere forklart til følgerne sine.

20-åringen har også gjort sin skuespillerdebut, og medvirket blant annet i den franske filmen «Belle & Sebastian: The Adventure Continues» i 2015. Hvorvidt hun har planer om å ta skuespillerkarrieren videre, gjenstår å se.

LES OGSÅ: Barnestjernen forsvant. Nå viser han seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer