Max Marius Almaas:

Dette gjør «Ungkaren» nå

Han var Norges første «ungkar». Se og Hør har tatt en prat med ham 20 år senere.

FØRST UT: Max Marius Almaas for 20 år siden, da han var Norges første til å fronte «Ungkaren Norge». Foto: Erlend Aas / NTB
FØRST UT: Max Marius Almaas for 20 år siden, da han var Norges første til å fronte «Ungkaren Norge». Foto: Erlend Aas / NTB Vis mer
Publisert

Max Marius Almaas (50) ble en nasjonal kjendis over natten da han var å se på TV som landets aller første ungkar i «Ungkaren Norge».

Programkonseptet ble hentet fra USA, der det de siste 20 årene har blitt laget hele 27 sesonger av datingsuksessen. Her hjemme i Norge stoppet produksjonen etter bare tre sesonger, men til høsten kommer nok en norsk sesong av «Ungkaren».

I den anledning har Se og Hør slått av en prat med nevnte Almaas - to tiår etter at han prøvde å finne kjærligheten på TV.

Almaas, kongen og prinsen

- Det er faktisk 20 år siden nå, sier Almaas, og bryter ut i latter over telefonen.

Trondheimsmannen forteller at han fortsatt blir kjent igjen, men at ikke alle klarer å sette fingeren på hvor de har ham fra.

Men Almaas har riktignok ikke jobbet hardt for å opprettholde kjendisstatusen. Han ønsket ikke et liv i rampelyset, noe han var rask til å slå fast.

- Jeg var ganske tydelig på det da jeg sluttet, at når siste episode hadde gått på TV, da var jeg ferdig. Da ble det skrevet en artikkel om at jeg hadde sagt opp som kjendis, sier han til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer