FORTSATTE SKUESPILLERKARRIEREN: Både Jason Lewis, John Corbett og Chris Noth fikk flere roller etter «Sex og singelliv.» Foto: NTB Scanpix
FORTSATTE SKUESPILLERKARRIEREN: Både Jason Lewis, John Corbett og Chris Noth fikk flere roller etter «Sex og singelliv.» Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Sex og singelliv»:

Dette gjør «Sex og Singelliv»-kjekkasene i dag

Flere av de mannlige karakterene fikk sin første store rolle i kultserien, så hvor ble de egentlig av etterpå?

Publisert

(Seoghør.no): «Sex og singelliv» var en av de største fenomenene verden har sett. Til tross for at det er over 13 år siden siste episode av TV-serien om Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha ble sendt, lever historien om jentene i beste velgående den dag i dag.

Trolig var det nok venninnegjengen som var seernes trekkplaster inn i serien, men den hadde ikke vært det samme uten de mannlige karakterene.

Men hvor ble de egentlig de kjekke mennene av?

Ble aldri gift

Det går fremdeles sport i å diskutere om Mr. Big var det riktige valget for seriens hovedperson, Carrie Bradshaw.

SKUFFET SEERNE: Fansen ville at Aidan og Carrie skulle ende opp sammen, men slik ble det ikke. Her er han derimot med sin ekte kjærlighet, Bo Derek. Foto: NTB Scanpix
SKUFFET SEERNE: Fansen ville at Aidan og Carrie skulle ende opp sammen, men slik ble det ikke. Her er han derimot med sin ekte kjærlighet, Bo Derek. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En rekke fans mener nemlig at Aidan Shaw, spilt av John Corbett (56), burde blitt Carries utkårede til slutt.

Etter at John var ferdig i «Sex og singelliv», fikk han hovedrollen i TV-serien «Lucky.»

Siden har han spilt i filmene «Livet med Helen» fra 2004, «The Messengers» fra 2007, «Mitt Store Fete Greske Bryllup»-oppfølgeren i 2016 og naturligvis «Sex og Singelliv 2» der Aidan og Carrie blir gjenforent i Abu Dhabi.

På privaten har han vært sammen med skuespillerkollegaen Bo Derek (60) i over 15 år.

I 2016 sa han til The Huffington Post at han verken er interessert i å gifte seg eller å få barn, i strake motsetning til karakteren han spilte i «Sex og singelliv.»

Vil ikke spille Mr. Big igjen

I den aller siste episoden av den legendariske serien, gjenforenes Carrie med av og på-kjæresten Mr. Big.

FERDIG: Chris Noth vil heller ta andre roller enn å spille Mr. Big igjen. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Chris Noth vil heller ta andre roller enn å spille Mr. Big igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren bak, Chris Noth (62), blir muligens aldri kvitt stempelet fra TV-serien, men det har ikke hindret ham i å få flere roller.

I 2005 fikk han rollen som Mike Logan i den populære TV-serien «Law & Order: Criminal Intent» som han beholdt i tre år, ifølge IMDb.

Senere spilte han i TV-seriene «The Good Wife» i 2009, «Titanic: Blood and Steel» i 2012 og deretter i «Tyrant» i 2016.

Til fansens store fortvilelse sa han nylig til at han ikke tror han vil returnere til rollen som Mr. Big.

- Jeg føler vi allerede har fortalt den historien. Jeg har ikke noe mer å si. Jeg vil fortelle andre historier, sa han til nettstedet.

Fikk rolle i «Chicago Fire»

David Eigenberg (53) spilte Steve Brady, som fikk barn og giftet seg med karakteren Miranda. I virkeligheten er han gift og har to barn, Louie på 8 år og Myrna på 3, ifølge OK! Magazine.

Etter «Sex og singelliv» hadde David en rekke små roller i flere TV-serier, men fikk til slutt rollen som Christopher Herrman i populære «Chicago Fire» i 2012, og i spin off-seriene «Chicago P.D.,» «Chicago Justice» og «Chicago Med.»

Spiller engel i ny TV-serie

«Absolut»-kjekkasen Smith Jerrod kapret hjertet til Samantha helt til den siste «Sex og singelliv»-filmen.

I virkeligheten heter han Jason Lewis (46), og skaper fremdeles overskrifter for å være like kjekk 13 år etterpå.

Jason ble i TV-bransjen, og spilte i blant annet «Charmed» i 2005, «Brothers & Sisters» i 2007, «House» i 2008 og «Texas, Midnight» i år.

Britiske ELLE skrev nylig om Jasons rolle i «Texas, Midnight» der han ifølge bladet spiller en udødelig, homofil engel kalt Joe.

Fra skotte til «Frustrerte fruer»

Charlottes første ektemann, skotske Trey MacDougal, heter i virkeligheten Kyle MacLachlan (58). Selv om MacLachlan er født i USA, har han faktisk skotske aner selv.

COMIC CON: Kyle avbildet under tegneseriemessen Comic Con forrige uke der han promoterte serien «Twin Peaks». Foto: NTB scanpix
COMIC CON: Kyle avbildet under tegneseriemessen Comic Con forrige uke der han promoterte serien «Twin Peaks». Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter «Sex og singelliv» fikk han rollen i den populære TV-serien «Frustrerte fruer» der han spilte Orson Hodge i seks år.

I 2015 hadde han stemmen til Rileys far i Pixar-suksessen «Innsiden ut», samt en rolle i serien «Agents of S.H.I.E.L.D.»

Han har også hatt korte roller i «How I Met Your Mother» og «The Good Wife», og spiller en av hovedrollene i 2017-versjonen av «Twin Peaks» - der han returnerer for å spille sin ikoniske rolle som spesialagent Dale Cooper.

SNIKTITT: Sommer 2017 kom den lenge etterlengtede fortsettelsen på kultserien «Twin Peaks». Her er en av smakebitene. Video: Showtime Vis mer Vis mer

Tok kun tre roller etter serien

Karakteren Aleksandr Petrovsky er kanskje den mest forhatte karakteren i «Sex og singelliv», etter at han slo Carrie i ansiktet mot slutten av serien.

Aleksandr ble spilt av russiske Mikhail Barysjnikov (69) som etter seriens slutt kun har hatt tre roller.

«THE RUSSIAN»: Mikhails karakter ble kalt for «The Russian» i serien, men ble fort upopulær blant seerne. Foto: NTB Scanpix
«THE RUSSIAN»: Mikhails karakter ble kalt for «The Russian» i serien, men ble fort upopulær blant seerne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Først i 2009 i filmen «Dancer», deretter en rolle i filmen «Jack Ryan: Shadow Recruit» i 2014 og i 2015 spilte han i HBO-serien «Doll & Em».

I 2005 giftet han seg med ballerinalegenden Lisa Rinehart og sammen har de barna Petter, Anna og Sofia. Fra før har han datteren Aleksandra med skuespilleren Jessica Lange (68).

LES OGSÅ: - «Sex og singelliv» ødela kjærlighetslivet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer