«Sex og singelliv»:

Dette gjør «Sex og Singelliv»-kjekkasene i dag

Flere av de mannlige karakterene fikk sin første store rolle i kultserien, så hvor ble de egentlig av etterpå?

FORTSATTE SKUESPILLERKARRIEREN: Både Jason Lewis, John Corbett og Chris Noth fikk flere roller etter «Sex og singelliv.» Foto: NTB Scanpix
FORTSATTE SKUESPILLERKARRIEREN: Både Jason Lewis, John Corbett og Chris Noth fikk flere roller etter «Sex og singelliv.» Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): «Sex og singelliv» var en av de største fenomenene verden har sett. Til tross for at det er over 13 år siden siste episode av TV-serien om Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha ble sendt, lever historien om jentene i beste velgående den dag i dag.

Trolig var det nok venninnegjengen som var seernes trekkplaster inn i serien, men den hadde ikke vært det samme uten de mannlige karakterene.

Men hvor ble de egentlig de kjekke mennene av?

Ble aldri gift

Det går fremdeles sport i å diskutere om Mr. Big var det riktige valget for seriens hovedperson, Carrie Bradshaw.

SKUFFET SEERNE: Fansen ville at Aidan og Carrie skulle ende opp sammen, men slik ble det ikke. Her er han derimot med sin ekte kjærlighet, Bo Derek. Foto: NTB Scanpix
SKUFFET SEERNE: Fansen ville at Aidan og Carrie skulle ende opp sammen, men slik ble det ikke. Her er han derimot med sin ekte kjærlighet, Bo Derek. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En rekke fans mener nemlig at Aidan Shaw, spilt av John Corbett (56), burde blitt Carries utkårede til slutt.

Etter at John var ferdig i «Sex og singelliv», fikk han hovedrollen i TV-serien «Lucky.»

Siden har han spilt i filmene «Livet med Helen» fra 2004, «The Messengers» fra 2007, «Mitt Store Fete Greske Bryllup»-oppfølgeren i 2016 og naturligvis «Sex og Singelliv 2» der Aidan og Carrie blir gjenforent i Abu Dhabi.

På privaten har han vært sammen med skuespillerkollegaen Bo Derek (60) i over 15 år.

I 2016 sa han til The Huffington Post at han verken er interessert i å gifte seg eller å få barn, i strake motsetning til karakteren han spilte i «Sex og singelliv.»

Vil ikke spille Mr. Big igjen

I den aller siste episoden av den legendariske serien, gjenforenes Carrie med av og på-kjæresten Mr. Big.

FERDIG: Chris Noth vil heller ta andre roller enn å spille Mr. Big igjen. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Chris Noth vil heller ta andre roller enn å spille Mr. Big igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren bak, Chris Noth (62), blir muligens aldri kvitt stempelet fra TV-serien, men det har ikke hindret ham i å få flere roller.

I 2005 fikk han rollen som Mike Logan i den populære TV-serien «Law & Order: Criminal Intent» som han beholdt i tre år, ifølge IMDb.

Senere spilte han i TV-seriene «The Good Wife» i 2009, «Titanic: Blood and Steel» i 2012 og deretter i «Tyrant» i 2016.

Til fansens store fortvilelse sa han nylig til at han ikke tror han vil returnere til rollen som Mr. Big.

- Jeg føler vi allerede har fortalt den historien. Jeg har ikke noe mer å si. Jeg vil fortelle andre historier, sa han til nettstedet.

Fikk rolle i «Chicago Fire»

David Eigenberg (53) spilte Steve Brady, som fikk barn og giftet seg med karakteren Miranda. I virkeligheten er han gift og har to barn, Louie på 8 år og Myrna på 3, ifølge OK! Magazine.

Etter «Sex og singelliv» hadde David en rekke små roller i flere TV-serier, men fikk til slutt rollen som Christopher Herrman i populære «Chicago Fire» i 2012, og i spin off-seriene «Chicago P.D.,» «Chicago Justice» og «Chicago Med.»

Spiller engel i ny TV-serie

«Absolut»-kjekkasen Smith Jerrod kapret hjertet til Samantha helt til den siste «Sex og singelliv»-filmen.

I virkeligheten heter han Jason Lewis (46), og skaper fremdeles overskrifter for å være like kjekk 13 år etterpå.

Jason ble i TV-bransjen, og spilte i blant annet «Charmed» i 2005, «Brothers & Sisters» i 2007, «House» i 2008 og «Texas, Midnight» i år.

Britiske ELLE skrev nylig om Jasons rolle i «Texas, Midnight» der han ifølge bladet spiller en udødelig, homofil engel kalt Joe.

Fra skotte til «Frustrerte fruer»

Charlottes første ektemann, skotske Trey MacDougal, heter i virkeligheten Kyle MacLachlan (58). Selv om MacLachlan er født i USA, har han faktisk skotske aner selv.

COMIC CON: Kyle avbildet under tegneseriemessen Comic Con forrige uke der han promoterte serien «Twin Peaks». Foto: NTB scanpix
COMIC CON: Kyle avbildet under tegneseriemessen Comic Con forrige uke der han promoterte serien «Twin Peaks». Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter «Sex og singelliv» fikk han rollen i den populære TV-serien «Frustrerte fruer» der han spilte Orson Hodge i seks år.

I 2015 hadde han stemmen til Rileys far i Pixar-suksessen «Innsiden ut», samt en rolle i serien «Agents of S.H.I.E.L.D.»

Han har også hatt korte roller i «How I Met Your Mother» og «The Good Wife», og spiller en av hovedrollene i 2017-versjonen av «Twin Peaks» - der han returnerer for å spille sin ikoniske rolle som spesialagent Dale Cooper.

SNIKTITT: Sommer 2017 kom den lenge etterlengtede fortsettelsen på kultserien «Twin Peaks». Her er en av smakebitene. Video: Showtime Vis mer Vis mer

Tok kun tre roller etter serien

Karakteren Aleksandr Petrovsky er kanskje den mest forhatte karakteren i «Sex og singelliv», etter at han slo Carrie i ansiktet mot slutten av serien.

Aleksandr ble spilt av russiske Mikhail Barysjnikov (69) som etter seriens slutt kun har hatt tre roller.

«THE RUSSIAN»: Mikhails karakter ble kalt for «The Russian» i serien, men ble fort upopulær blant seerne. Foto: NTB Scanpix
«THE RUSSIAN»: Mikhails karakter ble kalt for «The Russian» i serien, men ble fort upopulær blant seerne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Først i 2009 i filmen «Dancer», deretter en rolle i filmen «Jack Ryan: Shadow Recruit» i 2014 og i 2015 spilte han i HBO-serien «Doll & Em».

I 2005 giftet han seg med ballerinalegenden Lisa Rinehart og sammen har de barna Petter, Anna og Sofia. Fra før har han datteren Aleksandra med skuespilleren Jessica Lange (68).

LES OGSÅ: - «Sex og singelliv» ødela kjærlighetslivet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer