Erika Persson:

Dette gjør reality-datteren nå

I nytt intervju snakker datteren (18) til Gunilla Persson ut.

MOR OG DATTER: Gunilla Perssons er alenemor til datteren Erika Persson. Nå forteller hun hvordan moren virkelig er bak kulissene. Foto: Instagram/ thegunilla
MOR OG DATTER: Gunilla Perssons er alenemor til datteren Erika Persson. Nå forteller hun hvordan moren virkelig er bak kulissene. Foto: Instagram/ thegunilla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med en mor som er best kjent for reality-serien «Svenske Hollywoodfruer», vokste Erika Persson (18) praktisk talt opp foran kameraene. Tidligere i år ble det kunngjort at TV-serien som har holdt det gående siden 2009, skulle komme til sin ende etter 13 sesonger.

Gunilla Persson (61) er en vanskelig karakter å glemme, og med mye bråk og intriger med de andre fruene, har hun vært en minneverdig deltager i serien. Det er heller ikke lenge siden reality-stjernen tok turen til Norge for å delta i «Farmen kjendis», noe som for øvrig ble et kort og tårevått besøk.

Selv om seerne har fått se mye av Gunilla på skjermen i årenes løp, er det en del som også foregår bak kulissene. Nå åpner datteren Erika seg, blant annet om hvordan mor-datter-forholdet virkelig er når kameraene slutter å rulle. Det gjør hun i et intervju med svenske Hänt.

BETATT: «Farmen Kjendis» er i gang igjen, og blant årets deltakere finner vi svenske Gunilla Persson. Hun finner tonen med flere av mennene. Reporter: Thea Hope. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Vil være nærme moren

Om dagen driver Erika med musikk og har planer om å søke seg inn på en universitetsutdanning. Derimot har hun ingen planer om å flytte fra sin kjære mor.

Erika har nemlig kun søkt seg inn på skoler i nærområdet eller steder som «føles som hjemme», for å kunne holde seg i nærheten av moren.

Gunilla har vært alene om å oppdra datteren, og det kan lett sies at mor og datter har en nær relasjon. Gjennom reality-serien «Svenske Hollywoodfruer» har man fått se hvordan forholdet deres har utviklet seg.

Erika forteller nå at moren er både støttende og omsorgsfull uavhengig av kameraenes tilstedeværelse.

- Vi har et utrolig bra forhold, hun er veldig støttende og vi kan snakke om alt. Hun er alltid der for meg og står alltid opp for meg i sosiale medier om de for eksempel er ufine. På den måten har vi en skikkelig bra relasjon, sier Persson om morens tilstedeværelse.

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer": Gunilla Persson forandrer familieportrettet slik at datteren ser bedre ut. Vis mer

Hun ser på seg selv som «heldig» for å ha en mor som alltid lytter til henne, og påpeker at det er mange som ikke er like heldige som henne selv.

Gjenomgått en forandring

18-årige Erika ser i dag ganske annerledes ut enn hva man husker fra de tidligere episodene av «Svenske Hollywoodfruer». Dette er noe som kjendisdatteren selv er klar over at folk har lagt merke til.

Se dette innlegget på Instagram

hello i love you!

Et innlegg delt av e (@erikaperss0n)

- Det finnes fortsatt folk som er overrasket over hvor annerledes jeg er nå fra da de så meg i programmet, forklarer Erika til Hänt, og legger til at dette også gjelder måten hun fremstår på i sosiale medier.

18-åringen understreker at hun bruker sosiale medier til å uttrykke seg om temaer som hun engasjerer seg for, og mener at de fleste kanskje har en «viss idé» om hvordan hun er utifra det de har sett i reality-serien.

FORANDRING: Erika Persson ser ikke lenger sånn ut. Her avbildet sammen med moren Gunilla og bestemor Inez. Foto: Thomas Engström/TV3
FORANDRING: Erika Persson ser ikke lenger sånn ut. Her avbildet sammen med moren Gunilla og bestemor Inez. Foto: Thomas Engström/TV3 Vis mer

Selv om «Svenske Hollywoodfruer» har ordet «Hollywood» i tittelen, påpeker Erika at hun ikke er noen berømthet i Statene. Hun synes det er både rart og moro at mange vet hvem hun er i Sverige, men at det virkelig ikke er sånn i USA - der hun bor sammen med moren.

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer": Gunilla Persson må flytte fra New York-leiligheten og bryter sammen. Vis mer

- Så stolt over Erika

Mamma Gunilla er for øvrig selv en aktiv Instagram-bruker, og legger ofte ut bilder av datteren på sin profil.

Likevel har Hollywood-fruen tidligere fått kritikk for å legge ut bilder av Erika. Kritikken er noe datteren selv har svart på, og kalt for blant annet «gammeldags».

I et ferskt innlegg uttrykker Gunilla hvor fantastisk hun synes det er at datteren engasjerer seg i samfunnsproblemer, og la ut et bilde der Erika stemmer for første gang ved årets presidentvalg.

Under bildet skriver moren: «Så stolt over Erika som er så engasjert i viktige samfunnspørsmål. Her stemmer Erika for første gang og hun har også stemt på de 60 forslagene som medfølger hver stemmekonvolutt.»

Gunilla uttrykker også sine egen politiske meninger i teksten, og legger til emneknaggene anarki, revolusjon og blacklivesmatter, samt at hun tagget presidentkandidaten Joe Biden.

LES OGSÅ: Brudd for Hollywoodfruen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer