Tina Caroline Skovdal:

Dette gjør «Paradise»-Tina i dag

Den tidligere realityprofilen kapret førsteplassen i 2013.

DEN GANG DA: Tina Caroline Skovdal klatret helt til topps i realityprogrammet i 2013. Foto: TV3
DEN GANG DA: Tina Caroline Skovdal klatret helt til topps i realityprogrammet i 2013. Foto: TV3 Vis mer
Publisert

Tina Caroline Skovdal (33) jublet høyt i 2013 da hun gikk til topps i «Paradise Hotel» sammen med Sander Johansen Kalstrup (32).

I etterkant av deltakelsen var hun også å se i «Robinsonekspedisjonen» sammen med tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Carl Eliassen (35). Siden den gang har hun tatt et steg ut av rampelyset.

I dag jobber Skovdal som trafikklærer og nyter livet som tobarnsmor.

Samlivsbrudd

- Livet er travelt for tiden, men fint. Det er jobb og barn om hverandre, men jeg trives godt med det. Jeg jobber fortsatt som trafikklærer, så man kan styre dagen litt slik som man ønsker selv og akkurat nå er det veldig mye på gang, forteller Skovdahl til Se og Hør Reality Awards.

- Så det er mye jobb med andre ord?

- Det er litt hva man gjør det til selv, men man kan fort jobbe 12-14 timer dersom man ikke skal hente og levere i barnehagen og på skole, men vi har fått det til å gå opp, svarer den tidligere realityprofilen, og legger til:

- Akkurat nå er det litt logistikk som må løses på en annen måte, ettersom jeg og partneren min har besluttet at vi skal gå fra hverandre. Da blir det til at jeg jobber ekstra mye de ukene jeg kan, og heller kjører kortere dager de ukene jeg må det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer