­

Dette gjør «Paradise»-gjengen i sommer: – TV-seerne hadde fått sjokk

Fest, tatoveringer og fulle briter - slik tilbringer «Paradise»-gjengen sommerferien.

SOMMERFERIE: Sophie Vågsæter, Andrea Sveinsdottir og Petter Sjurseth er noen av «Paradise Hotel»-deltakerne som nyter sommeren - både i Norge og i utlandet. Foto: Privat / Kine Falch
SOMMERFERIE: Sophie Vågsæter, Andrea Sveinsdottir og Petter Sjurseth er noen av «Paradise Hotel»-deltakerne som nyter sommeren - både i Norge og i utlandet. Foto: Privat / Kine Falch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mange vil kanskje påstå at «Paradise Hotel» er et eneste langt ferieopphold, men flere deltakere har tidligere fortalt at det kreves en god del for å delta i programmet.

Et knippe av årets deltakere har for eksempel erkjent at de har benyttet seg av psykolog etter endt innspilling.

Noen av «Paradise»-profilene har uansett fortsatt en tilværelse i sommer som kan minne om reality-oppholdet i Mexico. Nå får de imidlertid penger for det, som festpromotorer på den greske ferieøya Rhodos.

– Fest hver dag

Petter Sjurseth Berg (21) er en av dem som får betalt for å drikke sammen med festglade turister, på utestedet Grabbarna Grus. Han dro nedover i slutten av juni og drar ikke hjem før 12. august.

– Dagene er veldig deilige. Vi står opp, spiser frokost, bader i kasinobassenget, spiser mat, og så er det egentlig festing hver dag, utdyper Asker-mannen til Seoghør.no.

Imidlertid er ikke alt fryd og gammen for realitydeltakeren i Syden. Det er nemlig én ting han helst skulle ha vært foruten:

– Det har vært mer drama i løpet av de to første ukene på Rhodos enn tolv uker på «Paradise». Hadde du tatt med et kamera ned hit, hadde TV-seere fått sjokk, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

PARTYTRIKS: Petter Sjurseth Berg ble inspirert av de store snowboardgutta til å åpne ølen på en spesiell måte. Han sier det er viktig å ikke være så A4. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Opplevde jordskjelv

I midten av juli ble et jordskjelv registrert i Egeerhavet utenfor Hellas og Tyrkia. Turister på Rhodos fikk også kjenne naturkreftene på kroppen – selv om ødeleggelsene var langt verre på Kos.

– Det begynte smått, og så begynte sengene å riste. Ting falt ned fra bordene, dørene smalt igjen, har Petter tidligere fortalt til Seoghør.no om hvordan han opplevde jordskjelvet.

Hvordan er det å være «Paradise»-kjendis på Rhodos?

– Det er veldig merkelig og litt slitsomt. Jeg trodde ikke det skulle være som i Norge, men folk er veldig frempå og skal ta bilder når de er fulle. Det er koselig, men det blir litt mye til tider.

«Paradise»-Petter innrømmer at han faktisk begynner å få nok av all oppmerksomheten og styret han opplever på Rhodos:

– Det blir litt mye, og jeg merker at jeg helst vil tilbake til et A4-liv når jeg kommer hjem, fastslår han.

– Jeg føler meg gammel

Også Martine Johansen (20) tilbringer sommeren på Rhodos. Hun forteller til Seoghør.no at hun trives godt med jobben hun gjør.

– Det er utrolig, utrolig gøy. Vi får betalt for å feste. Det er bare norske og svenske som jobber i bargata, så du blir kjent med mange. Du havner i en boble her nede. «Rhodos-bobla», kaller vi den.

Hun avslører imidlertid at det ikke har skjedd noe ekstra spenstig i løpet av sommeren, og mener at hun begynner å bli for gammel for all festingen.

– Det har ikke skjedd så mye. Det er en bar som er åpen til 10 om morgenen. Men det blir ikke like mye festing som da jeg var på min første tur som 18-åring. Jeg føler meg gammel. De som jobber i baren er ikke de som er drita og ruller rundt. De som jobber her er på vår alder, men turistene er yngre. Det er nesten hundre ansatte på hver eneste bar, mener Martine.

20-åringen fra Bodø har tilbrakt store deler av sommeren på Rhodos. Og til tross for all festingen, som hun jo synes hun er blitt litt for gammel for, har hun ikke bestilt noen billett tilbake til Norge ennå.

– Jeg har bestilt enveisbillett, så jeg er usikker. Mest sannsynlig kommer jeg hjem til Findings-festivalen, to-tre dager før Findings.

– Hvordan er formen når man drikker hver dag?

– Jo da, det går, men nå har jeg vært her i to uker og jeg merker det veldig på kroppen. I natt sov jeg i en knapp time.

– Hvordan er det å være «Paradise»-deltaker på Rhodos?

– Det er mest svensker her, men det kommer noen bort til meg. Jeg synes det er veldig gøy når folk kommer bort. Man er ikke helt borte her, selv om man drar til Rhodos – det er mange nordmenn på tur.

- MISTET TELLINGEN: I kveld, mandag 13. mars, er det premiere på den nye sesongen av «Paradise Hotel». Se & Hør møtte deltagerne på premierefesten, hvor de avslører hvor mange de har kyssa i løpet av oppholdet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Skal lære seg å surfe

Martine Lunde (21) stakk av med hele seieren i årets «Paradise»-sesong, og slapp kula da hun sto i finalen sammen med Kevin René Gustavson (21). Pengene delte Martine med bestevenninnen Isabelle Eriksen (20) og Aleksander Sæterstøl (20), som Martine senere har blitt kjæreste med.

Den 21 år gamle realityprofilen og bloggeren forteller til Seoghør.no at det blir mer enn nok ferie i år. For tiden er hun på ferie i Spania, i nærheten av Alicante, og forteller at hun snart reiser hjem til Norge, etter 16 dager.

Videre i sommer skal hun på Findings-festivalen i Oslo, og forteller at det blir enda en sydentur før ferien er omme.

– Jeg skal til Portugal på surfecamp sammen med Aleks, Morten (Botten) og Sofie (Nilsen, journ.anm.), sier hun.

Sammen skal de to parene lære seg å surfe, noe 21-åringen ser frem til.

Selv om det har gått en stund siden hun gikk til topps i «Paradise», forteller Martine at hun fortsatt får mye oppmerksomhet.

Bloggeren sier at hun hadde forventet at oppmerksomheten i Spania ville være langt mindre enn hjemme i Norge, men den gang ei.

– Det er mye mer oppmerksomhet her enn hva jeg hadde trodd. Jeg skrev på bloggen at jeg skulle shoppe, og la ut en snap på MyStory. Plutselig sto det en haug med folk der da jeg kom inn i matbutikken, forteller hun.

Ble lurt

Likevel legger hun ikke skjul på at hun setter pris på de hyggelige menneskene som kommer bort til henne. Snikbilder er derimot noe «Paradise»-vinneren ikke liker så godt.

– Det er mye hyggeligere at de kommer bort for å ta bilde, enn at de tar snikbilder av meg i bikini på stranda mens jeg smører meg med solkrem, sier hun.

PAR-QUIZ: Under finalefesten av årets Paradise Hotel utfordret Se&Hør Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde, og Morten Botten og Sofie Nilsen til å fortelle hvor mye de egentlig visste om hverandre. Reporter: Kine Falch. Foto: Lise Rafaelsen. Vis mer

Martine fant kjærligheten inne på hotellet i Mexico, og årets høydepunkt i ferien trekker hun raskt frem.

– Det var da Alex overrasket meg da han skulle komme ned til Spania. Han hadde nemlig sagt at han var ordentlig syk, og at det var noe galt med nyrene hans, forklarer hun.

Reality-profilen legger til at kjæresten dro den så langt at han tok bilder på legekontor, og sa at han tisset blod.

– Han skremte meg skikkelig, og jeg ble så overrasket da han sto der likevel!

– Hørte navnet mitt hele tiden

Andrea Sveinsdottir (21) fra Larvik forteller til Seoghør.no at det har vært en rolig for sommer for hennes del.

Trykket har vært stort rundt «Paradise»-deltakerne etter at programmet gikk på tv tidligere i år. Andrea forteller at oppmerksomheten ikke har vært noe mindre, blant annet da hun var på Stavernfestivalen tidligere i sommer.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

– Særlig på festival merket jeg at jeg hadde vært på TV. Jeg hørte navnet mitt hele tiden, og det var ganske uvant. Men det er veldig hyggelig med dem som kommer bort og snakker. Jeg har bare gode erfaringer med dette, og har bare fått positive tilbakemeldinger fra dem jeg har møtt.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

– Det blir mye «selfies», legger hun til.

Når det kommer til sommerminner fra i år, har hun imidlertid ingen «crazy» minner å trekke frem. Men hun forteller at Karpe Diem-konserten på Stavernfestivalen vil bli husket i lang tid.

– Jeg møtte også Henote («Paradise»-deltaker Henriette Otervik, journ.anm.), så vi hadde det kjempegøy sammen!

Forlenger sommeren

Sophie Vågsæter (24) fikk mye oppmerksomhet da hun sjekket seg selv ut av «Paradise» tidligere i år. Og etter oppholdet i Mexico har hun valgt seg norsk sommer fremfor sydentur.

– I sommer har jeg vært på The Weeknd-konsert med blant andre Grunde (Myhrer) og Aleksander (Sæterstøl, journ.anm.). Og så har jeg vært på Bergensfest, Palmesus, Stavernfestivalen, hehe … Og så har jeg vært hjemme på Sunnmøre, i Stranda og Ålesund, på båtfestival.

FESTIVAL: Sophie Vågsæter har blant annet vært på Stavern Festivalen i sommer. Foto: Privat
FESTIVAL: Sophie Vågsæter har blant annet vært på Stavern Festivalen i sommer. Foto: Privat Vis mer

– Ellers har jeg vært i Bergen og grilla og festa og slappet av med venner, legger hun til.

Sophie forteller at hun drøyer sydenturen, og forlenger sommeren med en tur til høsten. Likevel har ikke sunnmøringen bestemt seg for destinasjon enda.

PARADISE-VENNER: Henriette Otervik og Sophie Vågsæter var begge med i årets sesong av «Paradise Hotel». Her er de to sammen på Stavern Festivalen tidligere i sommer. Foto: Privat
PARADISE-VENNER: Henriette Otervik og Sophie Vågsæter var begge med i årets sesong av «Paradise Hotel». Her er de to sammen på Stavern Festivalen tidligere i sommer. Foto: Privat Vis mer

– Jeg tenker å heller reise til Syden i september. Nå nyter jeg den norske sommeren, og stikker utenlands når det begynner å bli kaldere her i Norge. Jeg vet ikke hvor jeg skal ennå, det spørs hvem som kan være med og sånn. Jeg kan tenke meg en tur til Italia, men det er ikke bestemt ennå.

I likhet med sine realitykollegaer er oppmerksomheten stor rundt Sophie. Hun legger ikke skjul på at det er et vidt alderspenn på fansen.

– Det er alt fra 10-åringer til 40-50-åringer. Det har vært mye oppmerksomhet, sier hun og forklarer at det bare er positive tilbakemeldinger hun får, og at folk ofte vil ta bilder og snakke med henne.

Bestilte enveisbillett

Fansen har heller ikke holdt tilbake på komplimentene når de har møtt 24-åringen.

– Det er mange som har sagt at de syns jeg er mye finere i virkeligheten enn på tv, hehe! Det er litt gøy, da.

Sophie har ingen ville øyeblikk å dele fra årets sommerferie, men hun minrer gjerne tilbake til det som skjedde for et par år siden:

Den blide sunnmøringen forteller til Seoghør.no at hun og bestevenninnen bestilte énveisbillett til Hellas da de skulle på ferie sammen. Lite visste duoen at de skulle få seg en overraskelse da de ankom hotellet i Korfu.

ÅLESUND: Sophie har blant annet vært i Ålesund i sommer. Foto: Privat
ÅLESUND: Sophie har blant annet vært i Ålesund i sommer. Foto: Privat Vis mer

– Da vi fortalte i resepsjonen at vi var norske, spurte de hva fa*n vi gjorde der. For det var BARE briter der. De spilte visst inn en sånn britisk realityserie der, hehe.

Tok tatoveringer

– Så da endte vi bare opp med masse fulle briter, ikke noen rolig strandferie, legger hun til og forteller at det ble mye fyllekuler i løpet av de ti dagene de var i Kavos.

24-åringen og bestevenninnen tok dessuten tatoveringer i løpet av ferien, noe de angret bittert på i ettertid.

– Vi skulle tatovere to mennesker som snakket med hverandre på telefonen. Vi er oppvokst som naboer og skravlet mye i telefonen sammen, men man ser ikke hva tatoveringen forestiller engang!

– Den er helt krise, så det blir en rolig cover-up der, for å si det sånn, legger hun lattermildt til.

Og selv om de fikk billige billetter da de reiste til Hellas, måtte venninnene imidlertid punge ut med langt mer da de skulle tilbake til Norge.

– Billettene hadde blitt tre ganger så dyre som da vi dro ned, avslutter Sophie.

LES OGSÅ: Avslører hvordan hun møtte kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer