- Dette gjør norske kvinner feil

Trinny og Susannah avslører hva de ikke vil se på nordmenn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Trinny Woodall (47) og Susannah Constantine (49) er i Norge for å spille inn en ny norsk versjon av sine populære make-over program. Moteekspertene har reist rundt i landet og møtt mennesker som trenger hjelp til å kle seg, og det er særlig én ting duoen har lagt merke til.

- Haremjeans er en motefeil som er veldig populært her. En annen feil mange gjør er å skjule armene med lange hvite gensere under kjoler, men det de egentlig gjør er å fremheve det de ønsker å skjule, sier Susannah.

Siden begynnelsen av januar har moteduoen rensker norske klesskap for haremsbukser, og Trinny og Susannah har lagt merke til at mange norske kvinner sliter med særlig én fysisk utfordring.

- Mange nordmenn har brede skuldre, som kan gjøre det vanskelig å kle seg pent. Hvis du ikke vet hva du gjør, kan man ofte se veldig maskulin ut.

Trinny og Susannah har hatt stor suksess i hjemlandet England med TV-programmer som «Trinny and Susannah Undress» og «What Not to Wear». De siste årene har de reist verden rundt og hjulpet kvinner av ulike nasjonaliteter.

Samme hvilket land de besøker, prøver TV-stjernene å lære kvinner å utnytte sitt potensial til det fulle.

- Norske kvinner er veldig sterke og glemmer nok ofte å stoppe opp og tenke på hva de føler og hva de har på seg. Utfordringen er å få dem til å åpne seg og vise dem hvorfor det er viktig å gjøre en innsats.

Britene er lei av å høre nordmenns unnskyldninger for hvorfor de kler seg kjedelig.

- Det kalde været, ingen andre gjør det, man skal ikke vise seg frem i mengden. Alle disse tingene er integrert i nordmenn, og vi må balansere det med vår tro om at kvinner skal gjøre det beste ut av seg selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var avhengig av dop  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer