- Dette gjør norske kvinner feil

Stjernestylisten Jan Thomas mener det er typisk norsk å prøve så hardt at det blir harry.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Se og Hørs moteekspert Jan Thomas Mørch Husby (45) har kledd opp og sminket kvinner over hele verden, og nå avslører han hva han mener er den største motefeilen blant norske damer.

- Nordmenn får en harryfaktor. De pynter seg lite i hverdagen og når de skal ut på byen blir det altfor mye.

Kjendisstylisten mener også norske kvinner bør unngå å matche alle plagg med sminke og tilbehør.

- De matcher alt for mye, og burde heller tenke kontraster. Hvorfor ikke ta på en blomsterkjole kombinert med en skinnjakke, kontra nagleboots og skinnbukse. Motepolitiet er viktig for å kunne se og tydeliggjøre en helthet og skape et image som er troverdig, sier Husby.

TEST UT «JEG FIKK 6 AV JAN THOMAS» HER

Jan Thomas har i flere år vurdert norske kjendiser i spalten «Motepolitiet» i Se og Hør. Han driver salongen «Jan Thomas Studio» i Oslo, har skrevet flere stylingbøker og gjort suksess med TV2-programmet «Happy Day». I samarbeid med Se og Hør skal stylisten nå kaste terning på vanlige nordmenn, og oppfordrer alle til å sende inn bilde av seg selv til konkurransen «- Jeg fikk seks av Jan Thomas».

Det viktigste tipset han har er å skape sin egen stil og unngå trender dersom du føler det ikke passer for deg.

- En av de største trendene nå er bar mage, men det er ikke alle som har lyst til, føler seg vel eller bør gå med magen hengende ute. 

Det viktigste er likevel å være seg selv og la personligheten skinne gjennom i antrekkene.

- Tør å ta valg som er unike og som er deg. Ikke bli en moteslave. Moter kan fort isolere og skape stor distanse mellom deg og det som er i motebildet.

Fra vår sponsor: Send ELLOS til 1901 (kr 1) og få en rabattkode i retur som gir  50% rabatt på valgfri vare. Da er du også med i trekningen av gavekort på kr 1500,-

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå vil Jan Thomas vurdere DIN stil   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer