- Dette gjør meg litt oppgitt

NRK-kjendisen mener TV 2 bevisst vil kopiere NRK.

UFORSTÅENDE: - Jeg trodde TV 2 skulle være en nyskapende konkurrent til NRK. Men dette høres ut som nok en reprise på allerede etablerte program, mener Tore Strømøy om TV 2s nye storsatsning «Ønskedrømmen». Foto: Thomas Rasmus Skaug/NRK
UFORSTÅENDE: - Jeg trodde TV 2 skulle være en nyskapende konkurrent til NRK. Men dette høres ut som nok en reprise på allerede etablerte program, mener Tore Strømøy om TV 2s nye storsatsning «Ønskedrømmen». Foto: Thomas Rasmus Skaug/NRK Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag avslører TV 2 at Carsten Skjelbreid, Solveig Kloppen og Øyvind Mund skal oppfylle nordmenns drømmer i den nye storsatsningen «Ønskedrømmen». Ifølge Dagbladet gir programmet innbyggere på åtte steder i Norge muligheten til å få sin ønskedrøm realisert.

Det nye TV 2-programmet vekker derimot reaksjoner. Blant annet fra NRK-profilen Tore Strømøy.

- Jeg blir litt oppgitt når alt skal kopieres. Det er bedre at de henter meg til TV 2, så kanalen kan finne på egne konsepter selv, sier Strømøy til Dagbladet.

Gjennom «Tore på sporet» og «Det må jeg gjøre før jeg dør» har Strømøy hatt stor suksess med å oppfylle folks innerste drømmer. I 2010 tok ville TV 2 gjenforene familier i programmet «Sporløs», som var bygget på nogenlunde samme tanker som «Tore på sporet»...

- Jeg trodde TV 2 skulle være en nyskapende konkurrent til NRK. Men dette høres ut som nok en reprise på allerede etablerte program. Jeg får ta det til meg. Det er tross alt et kompliment at TV 2 liker konseptet og har skjønt at folk vil ha det, mener Strømøy.

TV 2-programleder Øyvind Mund mener dette ikke er unikt i norsk TV-sammenheng.

- Det finnes veldig mange programmer som har likheter. Det er ikke første gang at programmer ligner, uttaler han til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette blir dum kritikk