- Dette gjør meg fly forbannet

Nå truer en provosert Linni Meister med å blande inn politiet.

RASER: - Her snakker vi om folk som ikke har et eget liv, og som må sprite det opp ved å gjøre ting som dette. Jeg blir vanvittig provosert, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: TV 2
RASER: - Her snakker vi om folk som ikke har et eget liv, og som må sprite det opp ved å gjøre ting som dette. Jeg blir vanvittig provosert, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Den norske glamourmodellen Linni Meister (24) er for tiden aktuell i TV 2 Bliss-programmet «Linni». Men 24-åringen har mer enn bare TV å tenke på om dagen. På sin egen blogg tar hun nemlig et sterkt oppgjør med en person som har opprettet en falsk profil i hennes navn på nettsamfunnet Facebook.

«Nå er jeg dritt lei av falske profiler av meg på Facebook. Vedkommende stjeler mine private bilder fra bloggen min, og legger de ut på den fake profilen av meg. Det er ulovelig og vil få fatale konsekvenser», skriver Linni, som i samme åndedrag truer med politanmeldelse dersom ikke profilen slettes innen 24 timer.

Et raskt søk på Facebook gir to persontreff på navnet Linni Meister. Til Seher.no forteller den frittalende jenta at ingen av dem er ekte.

- Først har noen fått min profil sperret, deretter har en eller annen lagt ut private bilder av meg, Dennis og venner av meg fra min egen blogg på en falsk profil. Dette er ulovlig! Her snakker vi om folk som ikke har et eget liv, og som må sprite det opp ved å gjøre ting som dette. Jeg blir vanvittig provosert, sier hun til Seher.no.

Linni vet ikke hvor lenge de falske profilene har ligget ute, ettersom hun ganske nylig oppdaget dem ved en tilfeldighet.

- Folk har lite å gjøre, finn på noe interessant - det er mitt råd. Det er jævlig irriterende og unødvendig og gjør meg fly forbannet. Det er ikke min skyld at folk ikke har nok spenning i livet sitt, forteller TV-aktuelle Meister.

Hun står fast ved at hun kommer til å blande inn politiet dersom ikke profilene slettes innen 24 timer.

- Ja, da går jeg til politiet, bekrefter hun.

Linni tror dette er et stort problem i Kjendis-Norge, og ønsker seg lovendring på dette området.
 
- Jeg tror det er sånn for kjendiser overalt, egentlig. Reglene må bli strengere, man burde gitt fengselsstraff til dem som holder på sånn, mener en rasende Linni Meister.

Til seher.no forteller Linni at hun tidligere hadde over 3.000 venner, og 18.000 venneforespørsler på sin ekte Facebook-profil.

«Linni» ser du på TV 2 Bliss søndager kl. 20.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Gruer seg til sønnen får vite om sexvideoen