Michael Hansson:

Dette gjør «Johnny» i dag

Michael Hansson forsvant fra rampelyset etter NRK-suksessen.

FORLOVET: Barnestjernen Michael Hansson og influenser Emilie Voe Nereng forlovet seg tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORLOVET: Barnestjernen Michael Hansson og influenser Emilie Voe Nereng forlovet seg tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I desember i fjor kunne influenser og ernæringsrådgiver Emilie Voe Nereng (27) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde blitt kjæreste med Michael Hansson (33) - og i september fridde han og fikk et ja fra førstnevnte.

Da det først ble kjent at den tidligere toppbloggeren hadde funnet kjærligheten med Hansson, var det nok mange som dro kjensel på ham. Hansson spilte nemlig en av hovedrollene i ungdomsserien «Johnny og Johanna», som ble en suksess for NRK.

Serien rullet over skjermene fra 2004 til 2006, men siden har han forsvunnet fra rampelyset.

HJEMMET: Emilie «Voe» Nereng er deltaker i denne ukens episoder av «4-stjernes middag», og der viser hun frem hjemmet. Video: Discovery+ Vis mer

Dette jobber han med

«Johnny og Johanna» handlet om de to ungdommene Johnny og Johanna og deres nye familie. Johnny og hans far, Eddie, flytter inn hos Johanna og hennes mor, Line og utfordringene kommer på løpende bånd.

Hansson tok over rollen som Johnny i 2005, og spilte rollen fra han var 13 til han ble 15 år. Han tok over stafettpinnen etter Nikolai Djupesland, som spilte Johnny i den første sesongen.

DEN GANG DA: Her er Maiken Kolle Riskild og Michael Hansson avbildet i 2004. Mye har forandret seg siden den gang. Foto: Anne Liv Ekroll/NRK
DEN GANG DA: Her er Maiken Kolle Riskild og Michael Hansson avbildet i 2004. Mye har forandret seg siden den gang. Foto: Anne Liv Ekroll/NRK Vis mer

I dag er skuespillerkarrieren er lagt på hylla for Hansson, og da Se og Hør møtte stjerneparet på Alexandra Joners halloweenfest forrige måned, fikk 33-åringen spørsmål om hva han gjør i dag.

- Han er sammen med Voe, da, sier han og ler.

ELSKET DET: Da Emilie Voe Nereng var på inne på Kompani Lauritzen styrte kjæresten instagrammen hennes. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

- Jeg ble siviløkonom, så jeg gikk en helt annen retning. Jeg har jobbet innenfor det for det meste. Men da jeg traff Emilie og så hennes frie liv, så bestemte jeg meg for å slutte i jobben og starte mitt eget selskap. Så nå driver jeg selvstendig jeg også med kunder innenfor PR, forklarer 33-åringen.

- Blir du fremdeles kjent igjen som Johnny?

- Det kan hende. Men før var det helt åpenbart hva man eventuelt kjente meg igjen fra, men med denne nye oppsvingen så vil jeg si at jeg er mer kjent for å være kjæresten hennes (Nereng, journ.anm.) enn Johnny, men det får på en måte en ekstra dimensjon. Jeg får mer kommentarer på det nå.

- Ganske stor ståhei

Hansson forteller at det kunne bli rabalder da «Johnny og Johanna» gikk på TV.

- Når du er barnestjerne før sosiale medier, så blir jo alt fysisk. Så den gang da måtte man ringe på telefonen eller så måtte du møte noen fysisk. Så hver eneste gang jeg var på en fotballturnering eller noe sånt, så må jeg innrømme at det var ganske stor ståhei, sier den tidligere skuespilleren.

FORLOVET: Influenser Emilie Nereng avslører detaljer om frieriet og det kommende bryllupet. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

Men også etter at det ble slutt for NRK-programmet har han fått oppmerksomhet for TV-rollen.

- De som så på «Johnny og Johanna» var to til tre år yngre enn meg, så ingen av de var noe interessante for meg den gang, jeg var akkurat litt for gammel til å se på det selv. Så jeg vil si at jeg ble mer lagt merke til i studietiden da folk fra den yngre generasjonen begynte på kullene under. Da fikk det en liten oppsving!

- Måtte ha droppet et år

I et tidligere intervju med Se og Hør, har Hansson forklart at han måtte ta et valg for skuespillerkarrieren da han begynte på videregående.

- Det var lett å kunne drive med «Johnny og Johanna» ved siden av ungdomsskolen fordi det ikke var absolutte krav om tilstedeværelse der - som det ble på videregående, forklarte han den gang.

GJENFORENT: Michael Hansson og Maiken Riskild ble store stjerner etter at de spilte hovedrollene i NRK-serien «Johnny og Johanna». Video: Ingebjørg Iversen. Reporter: Martine Johansen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

- Hvis jeg skulle engasjert meg i noe den gang måtte jeg ha droppet et år, og da havner du fort bakpå og blir ikke lenger en del av kullet ditt.

LES OGSÅ: - En traumatisk kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer