- Dette gjør jeg 500 ganger om dagen

Men det kan den svenske Hollywoodfruen gjøre med god samvittighet, mener hudlege.

AVHENGIG: - Jeg har alltid en på kjøkkenet i tilfelle det kommer noen og ringer på døren, da må jeg ha leppestift kjapt, sier Maria Montazami. Foto: TV3
AVHENGIG: - Jeg har alltid en på kjøkkenet i tilfelle det kommer noen og ringer på døren, da må jeg ha leppestift kjapt, sier Maria Montazami. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens episode av "Svenske Hollywoodfruer" på TV3, fikk TV-seerne et innblikk i millionærfruen Maria Montazamis (43) skjønnhetsrutiner.

- Dette ser dere meg gjøre 500 ganger om dagen. Å ta på leppestift. Uten leppestift føler jeg meg bar, eksponert, redd og nervøs. Jeg tar på meg leppestift kanskje 3-4 ganger i timen, og da under hele dagen når jeg er våken, innrømmer blondinen.

Nå er nok 500 ganger om dagen litt i overkant selv for Montazami, men mellom 40-60 ganger om dagen er nok mer nøyaktig. 


Hudlege Ole Fyrand sier til Seher.no at Montazami men god samvittighet kan smøre på seg leppestiften sin.

- Kvinner kan med god samvittighet spasere ut i verden med fargede lepper, for de fleste tåler huden dette utmerket, sier Fyrand til Seher.no.

Fyrand forteller at det er forskjell fra menneske til menneske, men at det er svært sjelden at folk er overfølsomme for leppestift.

- Dersom man merker kløe og irritasjon kan man prøve et annet merke, og stort sett går dette greit, sier han.

Maria bor sammen med ektemannen Kamron Montazami og deres fire barn i parets millionvilla, og har leppestifter i hver krik og krok av huset.

- Ofte kjøper jeg kanskje 10-15 om gangen og sprer dem i alle vesker og i bilene. Jeg har alltid en på kjøkkenet i tilfelle det kommer noen og ringer på døren, da må jeg ha leppestift kjapt. Jeg elsker det, bare ett-to, så er man klar! Det er kjempelett. Jeg prøver å legge noen i alle bilene, så jeg ikke plutselig er strandet uten.

I realityserien innrømmer imidlertid Hollywoodfruen selv at det er noen negative sider ved å bruke så mye leppestift...

- Ja, bare se her, sier hun og viser fram et vinglass med leppestiftmerker på.

- Kjempeekkelt. Hvis man sitter og drikker vin og prater også ser man på glasset sitt, leppestift rundt hele kanten! Kjempeekkelt! Så jeg har lært meg til å drikke fra en plass, og ofte tar jeg bare fingeren og tørker det bort.

"Svenske Hollywoodfruer" sendes mandager kl 20.30 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Folk ser på oss som sex-objekter