Dette gjør «Idol»-Christian i dag

Christian Stenseng ser tilbake på «Idol»-sirkuset, Jorun-flørten og bråket med TV 2.

FLØRT: Kristian Stenseng forteller om flørten han hadde med Jorun Stiansen under «Idol». Vis mer
Publisert

FORNEBU (Se og Hør): I 2005 ble Christian Stenseng (37) et kjent navn i Norge da han deltok i sesong tre av «Idol». Sesongen ble det karrieremessige startskuddet for velkjente artister som Tone Damli (33), Jorun Stiansen (37), Eva Weel Skram (35) og Alejandro Fuentes (33).

For Christian ble imidlertid musikkarrieren kort. Etter et par år la han vekk artistlivet til fordel for noe litt annet.

Nå åpner han seg om tiden i det elleville «Idol»-sirkuset, romansen med en av de andre deltakerne og ikke minst: Om bråket som fulgte ham i mange år.

Mottok frierbrev

Det er ikke til å legge skjul på at sangkonkurransen var noe helt annet tilbake i 2005. Den var den eneste i sitt slag, media var helt ville og deltakerne ble store stjerner med mange fans.

Derfor er det nok mange som fortsatt husker gutten med den blonde manken som sang seg til en solid femteplass, og dermed utkonkurrerte Weel Skram - i dag kjent som den ene halvdelen av duoen «Eva & the Heartmaker».

- Det var en veldig interessant og spennende reise. Når man ser tilbake på det så ser man hvor mye eksponering man fikk, for det var jo veldig, veldig stort på den tiden. Og jeg var ung, så jeg visste egentlig ikke hva jeg holdt på med, forteller Christian i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer