Mari Haugersveen:

Dette gjør hun nå

- Jeg savner å jobbe med TV.

SAVNER TV: Mari Haugersveen kunne tenkt seg å komme tilbake til TV-skjermen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør

SAVNER TV: Mari Haugersveen kunne tenkt seg å komme tilbake til TV-skjermen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør

Vis mer
Publisert

Det begynner å bli noen år siden Mari Haugersveen (39) var å se på TV, og «Tigerstaden»-profilen har nå en litt annerledes hverdag enn den hun hadde da kamerateamet var på slep.

Haugersveen, som også er kjent fra serien «Petter elsker Mari», er i dag gift med Andreas Garmark (32), og sammen har de sønnen Charlie (1). Hun har også sønnen Henry (7) fra et tidligere forhold.

Når Se og Hør slår på tråden befinner hun seg i Milano, på vei hjem etter en familietur til Valencia. Her kan hun fortelle at selv om hun elsker å være mamma, trenger hun sin «Mari-tid».

MISTET HÅRET: Mari Haugersveen, kjent fra blant annet «Tigerstaden», har mistet mye hår etter fødselen. Video: Mari Haugersveen Vis mer

- Jeg er veldig imponert over folk som har flere barn. Det holder helt klart med to. Jeg er selvfølgelig veldig glad i barna mine, men jeg trenger også litt tid til å bare være meg, forteller hun.

Ville egentlig ikke ha barn

Den tidligere stylisten forteller at hun synes det er viktig å ta seg tid til å gjøre ting for seg selv, for eksempel å reise uten barna.

Behovet for å reise alene får hun dekket gjennom de ulike jobbturene hun er på. For tiden jobber hun som kursholder for merket Dermanor, som distribuerer ulike hudpleie- og sminkemerker.

- Når jeg reiser rundt med jobben så får jeg ofte en natt alene på hotell. Da kan jeg ta med meg ansiktsmasker og se på favorittserien min, og kose meg skikkelig med det.

- Hva tror du «Tigerstaden»-Mari hadde tenkt om hun så deg nå?

SYV ÅR SIDEN: Linni Meister Therese Haugsnes, Mari Haugersveen og Carina Dahl var med i realityserien «Tigerstaden» på TV 2 i 2012. De to sistnevnte oppsummerer hva de husker best. Vis mer

- Jeg tror ikke hun hadde fått så veldig sjokk, det gikk jo på en måte litt den veien. Jeg føler egentlig at det ikke det er så stor forskjell, men hun hadde kanskje blitt litt overrasket over at jeg har barn, fordi den gangen var ikke det et stort ønske, forteller hun og legger til:

- Men nå er jo barna mine det beste som har skjedd meg, så livet overrasket kanskje litt der.

Vil gjerne tilbake på TV

Haugersveen ble godt kjent med realitylivet da hun delte privatlivet sitt med ivrige TV-seere, og kan avsløre at det er visse ting med den tiden som hun savner.

- Ja, jeg savner å jobbe med TV, både foran og bak kamera. Det er jo veldig vanskelig å kombinere med et familieliv, men jeg skulle ønske jeg kunne fått til begge. Det funker dessverre ikke i kombinasjon med hverdagen, forteller hun.

BESTEMT SEG: Etter seks uker, fikk Mari Haugersveens sønn endelig et navn. Video: Privat Vis mer

Selv om balansen mellom familieliv og TV kan bli vanskelig, trenger ikke Haugersveen mye betenkningstid når hun får spørsmål om hva slags TV-konsept hun kunne tenkt seg å være med på nå.

- Det må bli «Farmen»! Det ser så morsomt ut å dra dit og skru av livet for en liten periode. Jeg stammer fra en rekke med bønder i familien, og så har jeg gått på Steinerskolen. Så det kan hende at jeg kunne bydd på noen overraskelser inne på gården, forteller hun lurt.

Om vi får se Haugersveen inne på Farmen, gjenstår å se. Hun er hvertfall fast bestemt på at hun ikke vil bruke energi på å angre på noe hun har gjort, eller kommer til å gjøre, på TV.

- Jeg ville aldri vært foruten. Tenk så gøy det blir å sitte på gamlehjemmet og fortelle om alt det som har skjedd!

LES OGSÅ: - Har et distansert forhold til det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer