Mari Haugersveen:

Dette gjør hun nå

Mari Haugersveen ble overhodet ikke overrasket da ekskjæresten Petter Pilgaard fant lykken med supermodellen Vendela Kirsebom.

NYTT LIV: Mari Haugersveen er nok best kjent for realityseriene «Tigerstaden» og «Petter elsker Mari». Nå er livet hennes ganske så annerledes. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NYTT LIV: Mari Haugersveen er nok best kjent for realityseriene «Tigerstaden» og «Petter elsker Mari». Nå er livet hennes ganske så annerledes. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått syv år siden Mari Haugersveen (38) sist var å se på tv. I flere år var hun en sentral bidragsyter til norsk reality, særlig i TV 2-seriene «Tigerstaden» og «Petter elsker Mari», der forholdet til Petter Pilgaard (40) ble brettet ut for publikum.

Så trakk hun seg tilbake.

Når Se og Hør spør om 38-åringen er interessert i et intervju, blir den tidligere realityprofilen nesten overrasket over at det fortsatt er interesse for henne. Det er ikke så ofte hun får telefoner om den slags lenger.

- Jeg savner rampelyset, eller i hvert fall deler av det. Jeg har hatt utrolig mange oppdrag og morsomme jobber. Mange av mine nærmeste venninner har jeg også møtt i bransjen. Men det er et helt annet liv. Jeg savner ikke usikkerheten, å ikke vite når neste oppdrag kommer. Det er en tid for alt, sier Haugersveen.

I dag har hun fast jobb som kursholder for sminkemerket bareMinerals. Realitylivets sus og dus er for lengst byttet ut med faste rammer og kjøring og henting i barnehage.

I slutten av november blir Haugersveen mor for andre gang.

- Svangerskapet har gått greit, bare med vanlige svangerskapsplager. Jeg er takknemlig for at jeg kan få barn, men jeg er ikke glad i denne tiden, og er ikke en person som nyter det og synes det er flott. Jeg synes det er dritt å være gravid, men er glad for det som kommer ut av det. Det betyr ikke at jeg ikke er takknemlig for å få barn, sier hun til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer