Siv Meyer:

Dette gjør hun i dag

- Er ikke noe jeg blir å prioritere

SKOLEFLINK: Siv Meyer sier hun har planer om å fullføre to bachelorgrader de neste årene. Foto: Privat
SKOLEFLINK: Siv Meyer sier hun har planer om å fullføre to bachelorgrader de neste årene. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Se og Hørs Reality Awards er i annmarsj denne høsten, og selv om sjangeren har bydd på flere uforglemmelige øyeblikk og karakterer, er det noen som har tatt et steg ut av rampelyset etter endt deltakelse.

Den tidligere «Ex on the Beach»-deltakeren Siv Meyer (24) er en av dem. Hun har byttet ut realitydeltakelse til fordel for skolebenken.

Startet karrieren i skandaleprogrammet

Blant influenserne som har startet sin karriere på «Ex on the Beach» finner vi blant andre Henrik Elvejord Borg, Melina Johnsen og Caroline Nitter. Sistnevnte er ambassadør for Se og Hørs Reality Awards, som arrangeres 16. september.

Siv Meyer har tatt en litt annen retning enn mange av sine realitykollegaer. Foto: Privat
Siv Meyer har tatt en litt annen retning enn mange av sine realitykollegaer. Foto: Privat Vis mer

Selv om Meyer var en sentral figur i både sesong to og tre av realityprogrammet, har hun etter sin deltakelse gått tilbake til skolebenken og sier til Reality Awards at det er der hovedfokuset hennes kommer til å være fremover.

KRANGEL: Niklas Silseth Baarli forteller om hva som var den verste opplevelsen på «Farmen kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Angrer ikke

Meyer angrer ikke på deltakelsen sin, men innrømmer at hun var bekymret for om det kom til å bli vanskelig å bli advokat med deltakelsen i bagasjen.

- Det var veldig gøy, men ting blir klippet, snudd og vridd på, så man får et stempel på seg uansett. Jeg ville jo inn i jussen, og det ble etterhvert en stor bekymring for hvem som ville ansette meg med deltakelsen min ferskt i minne, forteller den tidligere realityprofilen.

REALITYKOLLEGAER: Her er Siv Meyer avbildet med tidligere «Ex on the Beach»-deltaker Andreas Østerøy. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
REALITYKOLLEGAER: Her er Siv Meyer avbildet med tidligere «Ex on the Beach»-deltaker Andreas Østerøy. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Store planer

Meyer legger ikke skjul på at hun har store ambisjoner for fremtiden.

- Jeg kommer til å fullføre begge bachelorgradene, både juss og toll. Jeg håper på sikt å få en kontorjobb i Tollvesenet slik at jeg blir mer ettertraktet om jeg har det juridiske på plass også, forteller hun.

IKKE MED: Siv Meyer, kjent fra «Ex on the Beach» og «Ex and the City» forteller hvorfor hun ikke blir å se i den fjerde sesongen. Video: Rød Løper Vis mer

Meyet forteller videre at de har fått være med på det litt mer praktiske arbeidet i Tollvesenet, og røper at de aller fleste beslag hun har vært med på er større enn det de blir fremstilt på TV.

- Det ble jeg ikke akkurat overrasket over. Ting endres på TV, sånn er det bare, sier Meyer.

Hinter til ny TV-deltakelse

Selv om Meyer har satt realitykarrieren litt på vent kan hun fortelle at hun synes det er gøy å holde på med TV-produksjoner. Den tidligere «Ex on the Beach»-deltakeren innrømmer også at hun tidvis har kjent på et savn.

Hun utelukker heller ikke at hun blir å se på skjermen igjen.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Nei, jeg blir å se igjen. Ganske snart faktisk! Jeg tror ikke jeg kan si så veldig mye mer enn det er jeg redd. Det blir ikke «Ex on the Beach» i alle fall, såpass kan jeg si.

Reality Awards arrangeres 16. september i regi av Se og Hør, som er eid av Aller Media

LES OGSÅ: Skandalefesten kommer til Norge!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer