Veronica Orderud:

Dette gjør hun i dag

Veronica Orderud kan for første gang avsløre hva hun jobber med.

NY JOBB: Veronica Orderud avslører hva hun gjør nå, etter å ha sonet flere år i fengsel for medvirkning til trippeldrap. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
NY JOBB: Veronica Orderud avslører hva hun gjør nå, etter å ha sonet flere år i fengsel for medvirkning til trippeldrap. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1999 ble Veronica Orderud (49) dømt for medvirking til et trippeldrap på Sørumsand som rystet Norge. Ekteparet Kristian (80) og Anne Marie Orderud (83), samt deres datter Anne Orderud Paust (47) ble funnet drept i kårboligen på Orderud gård.

Etter å ha sonet to tredjedeler av straffen på 21 år ble hun løslatt i 2015 - som sistemann av de fire som ble dømt. Veronica Orderud har hele veien nektet straffskyld.

Nå har hun levd som en fri kvinne i syv år, og er i dag bosatt på Manglerud i Oslo, sammen med to små hunder. I et nytt intervju med Dagbladet letter hun også på sløret om arbeidslivet.

Avslører jobb

47-åringen har en mastergrad i religion og samfunn fra Universitetet i Oslo, grunnfag i ledelse, organisasjonslære, juss og helsefag. I tillegg er hun nesten ferdig utdannet veterinær.

I 2019 ble det kjent at Orderud hadde fått seg fast jobb, men det har frem til nå ikke vært kjent hvor. Det kan hun avsløre nå.

- Jeg er rådgiver i NAV, og driver både med saksbehandling og brukeroppfølging. Jeg trives veldig godt, og har fine kollegaer, sier hun til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer