Sofia Richie:

Dette gjør hun etter bildene av eksen

22-åringen setter kroken på døren for Scott Disick.

OVER FOR GODT? Sofia Richie følger ikke lenger Scott Disick på Instagram. Foto: Tommaso Boddi/Getty Images/AFP/NTB
OVER FOR GODT? Sofia Richie følger ikke lenger Scott Disick på Instagram. Foto: Tommaso Boddi/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I starten av sommeren ble det klart at realityprofil Scott Disick (38) og modell Sofia Richie (22) var gått fra hverandre. De hadde da vært sammen i tre år, etter førstnevntes brudd med Kourtney Kardashian (41).

Siden har ryktene om at paret har funnet tilbake stått i kø for å havne i tabloidavisene. Gjentatte ganger har de to vært observert sammen, og anonyme kilder har hevdet at bruddet aldri var helt endelig.

Koblet til ny modell

Nå kan det i imidlertid se ut til å være nettopp det. Richie har nemlig sluttet å følge ekskjæresten på Instagram, skriver medier som Us Magazine.

Å slutte å følge noen på Instagram betyr som oftest i 2020 at det er noen ugne følelser involvert, og ifølge magasinet er en mulig årsak at Disick angivelig dater en ny modell - Bella Banos (24).

View this post on Instagram

☺️☺️☺️

A post shared by Baby Bells♊️ (@bellabanos) on

De to skal ha blitt observert sammen forrige uke - og dessuten avbildet sammen. Det er imidlertid i så fall ikke første gang de tilbringer tid med hverandre - helt tilbake i 2017 hadde de en greie.

- Han kaller meg «jenta si» og vi har sagt «jeg elsker deg», fortalte 24-åringen til In Touch for tre år siden.

Nå skal altså flere tabloider ha det til at de har funnet tilbake til hverandre, noe som har ført til at Richie altså er ferdig med å følge ham på Instagram.

Gått videre

Hun har imidlertid vært omringet av romanserykter selv den siste tiden.

22-åringen har blant annet blitt fotografert i omfavnelse av en mystisk mann, samt hånd i hånd på stranden med skuespiller Jaden Smith (22). Sistnevnte har imidlertid gått ut og avklart at det bare er vennskap mellom dem.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Det ble slutt mellom de to for over tre måneder siden, men flere spekulerte på om de to hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

Det var angivelig 22-åringen som endte forholdet til den 15 år eldre realityprofilen i mai, og grunnen bak bruddet skal ha vært at hun ønsket å lære realityprofilen en lekse.

Hvilken lærepenge det var snakk om er derimot usikkert, selv om US Weekly i mai kunne melde at Sofia hadde gitt Scott et ultimatum, som visstnok hadde endt med at han ønsket å fokusere mer på Kourtney og barna.

LES OGSÅ: Eksparet sjokkerer etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer