Sofia Richie:

Dette gjør hun etter bildene av eksen

22-åringen setter kroken på døren for Scott Disick.

OVER FOR GODT? Sofia Richie følger ikke lenger Scott Disick på Instagram. Foto: Tommaso Boddi/Getty Images/AFP/NTB
OVER FOR GODT? Sofia Richie følger ikke lenger Scott Disick på Instagram. Foto: Tommaso Boddi/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I starten av sommeren ble det klart at realityprofil Scott Disick (38) og modell Sofia Richie (22) var gått fra hverandre. De hadde da vært sammen i tre år, etter førstnevntes brudd med Kourtney Kardashian (41).

Siden har ryktene om at paret har funnet tilbake stått i kø for å havne i tabloidavisene. Gjentatte ganger har de to vært observert sammen, og anonyme kilder har hevdet at bruddet aldri var helt endelig.

Koblet til ny modell

Nå kan det i imidlertid se ut til å være nettopp det. Richie har nemlig sluttet å følge ekskjæresten på Instagram, skriver medier som Us Magazine.

Å slutte å følge noen på Instagram betyr som oftest i 2020 at det er noen ugne følelser involvert, og ifølge magasinet er en mulig årsak at Disick angivelig dater en ny modell - Bella Banos (24).

De to skal ha blitt observert sammen forrige uke - og dessuten avbildet sammen. Det er imidlertid i så fall ikke første gang de tilbringer tid med hverandre - helt tilbake i 2017 hadde de en greie.

- Han kaller meg «jenta si» og vi har sagt «jeg elsker deg», fortalte 24-åringen til In Touch for tre år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer