«Hogan Knows Best»:

Dette gjør Hogan-familien i dag

Hulk Hogan og familien har vært involvert i stygge bilulykker, brutte forlovelser og rasismeanklager.

SKANDALER: Hogan-familien har gjennom årene vært involvert i en rekke skandaler. Foto: NTB Scanpix
SKANDALER: Hogan-familien har gjennom årene vært involvert i en rekke skandaler. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er 15 år siden fansen fikk bli med på innsiden av Terrence «Terry» Gene Bollea (67), bedre kjent for mange som Hulk Hogan, sitt liv i realityserien «Hogan Knows Best».

Sammen med kona Linda Hogan (60) og barna Brooke (32) og Nick (30) viste de frem både opp- og nedturer i familielivet, og hvordan han som far forsøkte å holde tritt med barnas karrierer.

Serien ble sendt fra 2005 til 2007, og to år senere var det også over og ut for ekteskapet mellom Hulk og Linda.

DEN GANG DA: Hogan-familien fotografert i forbindelse med realityserien i 2005. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Hogan-familien fotografert i forbindelse med realityserien i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Måtte punge ut

Bruddet ble starten på en svindyr skilsmisse, som resulterte i at 67-åringen måtte grave dypt i lommene.

Rettsdokumenter viste den gang at Linda fikk 70 prosent av parets felles verdier, cirka 43 millioner kroner. Hun fikk også inntekter fra eksmannens ulike selskaper og 15 millioner kroner fra salg av parets luksusboliger.

Det er sommer, og pause for mange av reality-seriene som ruller på skjermen. Men, ikke fortvil, for her skal du få se noen av de mest legendariske øyeblikkene fra «Ex on the Beach». Vis mer

Utenom en spin-off-serie, «Brooke Knows Best», som fikk to sesonger, har det vært forholdsvis stille fra familien som skapte en rekke overskrifter.

Etter at tv-kameraene ble slått av for 13 år siden har familien trukket seg mer og mer tilbake. Det betyr imidlertid ikke at de har forsvunnet helt.

Hovedpersonen selv, Hulk Hogan, giftet seg nemlig på nytt i 2010, den gang med sin nye flamme Jennifer McDaniel.

NY DAME: Jennifer McDaniel og Hulk Hogan giftet seg i 2010. Her sammen året før. Foto: NTB scanpix
NY DAME: Jennifer McDaniel og Hulk Hogan giftet seg i 2010. Her sammen året før. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lekket sexvideo

To år senere ble en sexvideo med realitystjernen lekket på nettet. Videoen viste Hogan som hadde sex med Heather Clem, som på den tiden var gift med Hogans bestevenn, Bubba Clem. Videoen skal angivelig ha blitt spilt inn i 2006.

Videolekkasjen havnet i retten, og i mars 2016 vant den tidligere bryteren rettssaken mot nettstedet Gawker Media. Han ble tilkjent en erstatning på vanvittige 115 millioner dollar - eller 966 millioner norske kroner etter daværende kurs.

MERKELIG KONSEPT: Realityprogrammet «Playing it Straight» fra 2004 vekket oppsikt hos flere. Vi tar dere gjennom det. Video: Channel 4 / Rød Løper Vis mer

Søksmålet hadde sin årsak i den intime og private videoen med Hogan i en av rollene. Pengesummen han vant sørget for at Gawker valgte å slå seg konkurs.

Rettssaken har i ettertid resultert i Netflix-dokumentaren «Nobody Speak».

HULKEN: Mange husker nok Hulk Hogan som dette. Her i 1996. Stjernen har beholdt den ikoniske barten. Foto: NTB scanpix
HULKEN: Mange husker nok Hulk Hogan som dette. Her i 1996. Stjernen har beholdt den ikoniske barten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Åpner egen restaurant

I fjor la ikke 67-åringen skjul på at han har gjort mange feil opp gjennom årene.

- Alle er menneskelige og gjør feil, så det handler om å tilgi, lære og vokse, sa han i et intervju med People Magazine, og fortsatte:

- Jeg er ikke den samme som jeg var for 12 eller 13 år siden. Du vet, da jeg sa slike dumme ord lurer jeg på hva jeg tenkte på. Det er ikke hvem jeg er.

Hulk siktet blant annet til rasistiske slengbemerkninger han tidligere har kommet med - som sørget for at han ble fjernet fra Hall of Fame. Hans offentlige beklagelser og gode oppførsel sørget imidlertid for at han fikk tilbake plassen for to år siden.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Han er i dag bosatt i Florida, og fortalte i fjor at han trives ved stranda og holder seg aktiv. I disse dager er det bare snakk om tid før restauranten hans «Hogan's Hangout» åpner, en restaurant som skal servere alt fra burgere til salater.

På Instagram har 67-åringen over 1,6 millioner følgere og deler alt fra brytebilder og veteranbiler til bilder av seg selv på trening.

STJERNER: Hogan-familien familien var godt kjent allerede før familiens realityserie, men fikk ekstra oppmerksomhet for serien. Foto: NTB scanpix
STJERNER: Hogan-familien familien var godt kjent allerede før familiens realityserie, men fikk ekstra oppmerksomhet for serien. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sammen med 19-åring

Mens Hulk har giftet seg på nytt, vakte ekskona Linda oppsikt da hun i 2008 ble sammen med den da 19 år gamle Charlie Hill, en skolekamerat av hennes datter Brooke.

I 2010 forlovet de to seg, men to år senere bekreftet Lindas advokat Raymond Rafool til Fox News at forholdet var over.

- De gikk til terapi, men innså at de måtte gjøre sine egne ting. Sist helg skjønte de at det var over mellom dem. Nå starter de begge på et nytt kapittel i livene sine, het det i uttalelsen.

UNG FLAMME: Linda forlovet seg med datterens klassekamerat i 2010. To år senere bekreftet de bruddet. Foto: NTB scanpix
UNG FLAMME: Linda forlovet seg med datterens klassekamerat i 2010. To år senere bekreftet de bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer

I oktober samme år ble Linda arrestert i Malibu for fyllekjøring. Hun sa seg skyldig, og ble løslatt mot en kausjon på 5000 dollar, i overkant av 45 000 norske kroner, bare timer senere, ifølge E! News.

Tidligere i år skapte hun igjen overskrifter. Denne gang i forbindelse med bevegelsen som kom i kjølvannet av at George Floyd mistet livet. En Twitter-melding satte fyr på nettet.

«Følger med på plyndringen, det er alle afroamerikanere. Ikke sikker på hvordan ran og stjeling vil gjøre dette bedre, men hvis de ønsker å bli hørt må de oppføre seg ordentlig», skrev hun.

HETE FØLELSER: Linda og eksmannen viste gjerne sine følelser for hverandre på den røde løperen. Her et par år før de gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix
HETE FØLELSER: Linda og eksmannen viste gjerne sine følelser for hverandre på den røde løperen. Her et par år før de gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Meldingen, som fikk svært hard medfart, har ifølge New York Post senere blitt slettet.

I motsetning til eksmannen er hun ikke særlig aktiv i sosiale medier, og har ikke postet noe på Instagram siden 2016. Blant hennes siste bilder er et av henne og president Donald Trump.

Linda Hogan har etter serien tok slutt blant annet skrevet boka «Wrestling the Hulk: My Life Against the Ropes» og medvirket i «Bar Rescue».

«Valgte» pappa

Kanskje mer kjent enn sin mor, er Linda og Hulks datter Brooke. Sistnevnte har over 323 000 følgere på Instagram, og deler glimt med følgerne sine fra en tilsynelatende glamorøs hverdag.

FAR OG DATTER: Hulk og Brooke på premieren av «War of the Worlds» i 2005. Foto: NTB scanpix
FAR OG DATTER: Hulk og Brooke på premieren av «War of the Worlds» i 2005. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hennes berømte far figurerer også på flere bilder, men det er heller få av moren. Brooke skal ha tatt farens side i foreldrenes svindyre skilsmisse for elleve år siden.

Hun fikk som nevnt sin egen spin-off-serie i 2008, og har i ettertid spilt i filmer som «2-Headed Shark Attack», «Sand Sharks» og «The Stranger Inside».

View this post on Instagram

Happy birthday to my daddy ❤️

A post shared by Brooke Hogan (@mizzhogan) on

Profilerte forhold

Privat har hun vært i en rekke profilerte forhold, og mange husker kanskje at hun var sammen med Aron Carter som ung. Senere fant hun lykken med NFL-spiller Phil Costa. Duoen forlovet seg i juni 2013 etter å ha vært et par i bare noen måneder.

«Det lykkeligste øyeblikket i livet mitt. Jeg gifter meg med min beste venn. Jeg kunne ikke valgt noen andre. Jeg er så heldig og takknemlig», skrev Brooke på Instagram den gang.

Allerede i november samme år avlyste paret bryllupet og gikk hver til sitt, ifølge US Weekly.

I familiens realityprogram ble det spådd en lysende artistkarriere for 32-åringen, men det siste tiåret har hun gitt ut fåtall låter.

TI ÅR SENERE: Brooke Hogan i 2017 - ti år etter at realityserien om familien hennes ble tatt av luften. Foto: NTB scanpix
TI ÅR SENERE: Brooke Hogan i 2017 - ti år etter at realityserien om familien hennes ble tatt av luften. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dater glamourmodell

Hennes bror, Nick, har ikke like stor følgerskare på sine kanaler i sosiale medier, men kan skimte med over 90 000 følgere på Instagram.

I likhet med Hulk deler han flittig bilder av biler, og kjæresten, glamourmodellen Tana Lea (32), figurerer stadig på profilen hans.

Fra 2008 til 2015 var han sammen med Breana Tiesi, og i ett år fra 2017 datet han Brit Manuela. I fjor fant han altså lykken på ny, og er ikke redd for å vise sine følelser for Tana.

Tidligere i år skrev International Business Times at duoen var involvert i et trekantdrama med Kylie Jenners eks, Tyga. Sistnevnte skal ha hyppig tatt kontakt med Tana den siste tiden, mens glamourmodellen og Nick hevdet at Tyga hele tiden var klar over at de er et par.

SVENSKE «KARDASHIANS»: Familjen Hammarström består av hele 12 familiemedlemmer, og har sin egen reality-serie i Sverige. Video: SVT Play. Vis mer

Flere bilulykker

I 2011 ble Nick saksøkt for råkjøring - for andre gang på to år. I 2009 skal han ha krasjet med en annen sjåfør, Marcela Posada. Hun hevdet å ha pådratt seg alvorlige skader, da hun og Nick krasjet på en motorvei i Los Angeles.

Posada rapporterte ikke omfanget av skadene da ulykken skjedde, men to år senere hevdet hun at hun ble hardt skadet, og saksøkte Nick for 150 000 kroner.

SLIK VI HUSKER HAM: Nick Hogan med sin berømte far i 2010. Ifølge Instagram-profilen hans jobber han i dag som DJ. Foto: NTB scanpix
SLIK VI HUSKER HAM: Nick Hogan med sin berømte far i 2010. Ifølge Instagram-profilen hans jobber han i dag som DJ. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bare to år tidligere var han også involvert i en bilulykke. Nick og en kamerat på vei hjem fra et restaurantbesøk da han mistet kontroll over bilen og krasjet i et tre. Stjernens kamerat, John Graziano, var nær døden, og er i dag multihandikapet.

OVERFLADISK: Rød Løper går gjennom de villeste realityprogrammene som har gått på TV gjennom tidene. Første program ut er amerikanske «Are You Hot?». Video: ABC / Rød Løper Vis mer

Under etterforskningen kom det frem at 30-åringen hadde alkohol i blodet, og Nick ble tiltalt for råkjøring. Han ble dømt til åtte måneder i fengsel, og 500 timer med samfunnstjeneste.

Han slapp ut i slutten av 2008, etter bare seks måneder på grunn av god oppførsel. Offerets familie saksøkte stjernen, som skal ha betalt flere titalls millioner kroner i erstatning.

LES OGSÅ: Her gjør Hogan som Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer