Hanson:

Dette gjør Hanson-brødrene i dag

Bandet som regjerte topplistene på 90-tallet har fått en ny livsstil ved siden av rampelyset.

BARNESTJERNER: Karrieren startet tidlig for Hanson-brødrene, men nå har alle tre tatt steget inn i voksenlivet. Her et bilde av søskenflokken fra 2000. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
BARNESTJERNER: Karrieren startet tidlig for Hanson-brødrene, men nå har alle tre tatt steget inn i voksenlivet. Her et bilde av søskenflokken fra 2000. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

«MMMBop» er kanskje det første som dukker opp når man tenker på bandet «Hanson», og naturlig nok var det singelen som toppet listene både i USA og i Storbritannia året 1997.

Bandet som består av brødrene Isaac (40), Taylor (38) og Zac Hanson (35) fikk sitt gjennombrudd med albumet «Middle of Nowhere» der «MMMBop» var blant sangene. Tiden etter ble preget av verdensturné, fullsatte arenaer og skrikende fans.

I dag lever de tre brødrene i et litt annet tempo, der mikrofonstativet har blitt byttet ut med tåteflaske, bokklubb og veldedighet.

BYTTET KARRIERE: Trebarnsmoren Nikole Mitchell lever av å selge nakenbilder på nettestedet OnlyFans, men slik har det ikke alltid vært. Video: Mitchellnikole / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

- Freaker ut

Starten av karrieren daterer tilbake til 1992 i byen Tulsa, Oklahoma i USA, da 11 år gamle Isaac, 9 år gamle Taylor og 6 år gamle Zac, begynte å lage musikk sammen i hjembyen.

I dag - nesten 30 år senere - holder de fortsatt sammen.

Bandet har også laget musikk i nyere tid, og har tilegnet seg i overkant av to millioner månedlige lyttere på Spotify. Det seneste albumet fra Hanson-brødrene kom i fjor med navn «Perennial: A Hanson Net Collection»

FAMILIELIVET: De tre brødrene i bandet Hanson balanserer rockestjernelivet med farsrollen. Her er de avbildet sammen på en filmpremiere i 2013. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB
FAMILIELIVET: De tre brødrene i bandet Hanson balanserer rockestjernelivet med farsrollen. Her er de avbildet sammen på en filmpremiere i 2013. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB Vis mer

Søskenflokken er også aktive på scenen den dag i dag, og har holdt konserter både i fjor og i begynnelsen av 2021. På deres respektive Instagram-profiler får fansen likevel et innblikk i hvordan de tre brødrene lever på privaten.

Her får man blant annet se brødrene sammen med sine familier, og hvilke hobbyer de har utviklet i løpet av pandemien.

Tidligere i år kunne Zac dele den gledelige nyheten om at han hadde blitt far atter en gang. Nærmere sagt 7. mars ønsket han velkommen til Quincy Joseph Thoreau, og har nå til sammen fem barn med kona Kathryn Tucker (37).

Til ære for kvinnedagen delte Zac et bilde av det nye familiemedlemmet som lå i armene til den nybakte moren.

Under bildet av sin nyfødte sønn skrev 35-åringen:

«Beundrer superkraften som kvinner har fått, og freaker ut over at jeg nå er ansvarlig for å oppdra en annen person.»

REKORDKNUSER: Hanson ble stiftet før noen av medlemmene havnet i tenårene, noe som gjorde at Zac ( i midten) i en alder av 12, fikk rekorden for å være den yngste låtskriveren som har blitt nominert til en Grammy. Foto: REUTERS / NTB
REKORDKNUSER: Hanson ble stiftet før noen av medlemmene havnet i tenårene, noe som gjorde at Zac ( i midten) i en alder av 12, fikk rekorden for å være den yngste låtskriveren som har blitt nominert til en Grammy. Foto: REUTERS / NTB Vis mer

Lesehest og veldedighet

Eldstebroren, Isaac, bruker imidlertid sin fritid til å dele lesetips med sine følgere. Han har nemlig startet en bokklubb på sin Instagram-profil, der han ukentlig deler sine favorittbøker med fansen.

40-åringen er i likhet med sin bror opptatt med familielivet - og alt det som medfølger.

Mellom bokanbefalingene finner man blant annet bilder av hans tre barn og kone Nicole Dufresne (37), og hvilke aktiviteter de finner på sammen.

Mellomste broren velger imidlertid å legge fokuset på en litt mer uselvisk aktivitet.

Taylor fronter nemlig organisasjonen «Food On the Move» som jobber for å bringe friske råvarer til områder hvor det er mangel på fersk mat.

Gjennom organisasjonen er han med på å dele ut mat til de som trenger det mest, og har vært med på prosjekter for å hjelpe mennesker med bolig og varme måltider.

På sin Instagram-profil påstår han også at han er den mest organiserte Hanson-broren, men det kan også virke som at han er den som jobber mest med veldedighet blant brødrene.

Det er likevel ingen tvil om at bandmedlemmene har nok med farsrollen og sine egne hobbyer om dagen - de er for øvrig fedre til 15 barn totalt.

- ER DERE DØVE: Se og Hørs reporter fikk møte The Hanson Brothers, brødrene bak superhiten «MMMbop» fra 2001 for et litt annerledes intervju. Reporter: Fanny Odden / Video/redigering: Ørjan Ryland Vis mer

- De holder lysene på

Coronapandemien har satt sitt preg på underholdningsbransjen i over ett år, noe som guttene i bandet har funnet en løsning på.

Gjennom nettsiden sin kan fansen betale en årlig sum på 40 amerikanske dollar, noe som tilsvarer rundt 370 norske kroner - for å nyte eksklusivt materiale laget av Hanson-brødrene.

Nettsiden, som har holdt i gang siden 2002, har gjort fansens betydning enda tydeligere for Hanson-brødrene.

- De holder lysene på. De holder studioet i gang. De gjør at musikken kommer. Ved at de investerer i et årlig abonnement, får vi muligheten til å fortsette. Og i tiden med corona blir det enda tydeligere hvor verdifullt det er, forteller Isaac til nettstedet Forbes.

I et Instagram-innlegg utdyper eldstebroren hvordan coronapandemien har preget musikkbransjen og deres liv som musikere.

«En stor del av bransjen er skapt av å spille konserter fra by til by, og det er spesielt utfordrende å holde ting gående og selv vite hva fremtiden vil bringe», skriver 40-åringen under bildet.

LES OGSÅ: - De er vettskremt for at legningen skal bli kjent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer