Grunde Myhrer:

Dette gjør han nå

- Jeg har ikke som mål å skape skandaleoverskrifter, sier Grunde Myhrer. Nå kan han friste med flere tv-opptredener.

FLERE PLANER: Grunde Myhrer har allerede deltatt på flere tv-programmer. Nå frister han med mer. Foto: Tore Skaar
FLERE PLANER: Grunde Myhrer har allerede deltatt på flere tv-programmer. Nå frister han med mer. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

I 2017 fikk Oslo-gutten Grunde Myhrer (24) livet snudd på hodet etter en bemerkelsesverdig deltakelse i både TV 3s «Paradise Hotel» og TV 2s «Skal vi danse» samme året.

Under tilnavnet «Paradise-Grunde», var det spesielt en scene inne på realityhotellet i Mexico som gjorde inntrykk på mange. Det var da han sang låten «Starboy» av artisten The Weeknd, og klippen tekstet Myhrers uttale av ordene veldig morsomt. Klippet er i ettertid sett tusenvis av ganger i sosiale medier.

24-åringen var på alles lepper, og han opptrådte blant annet også på VG-lista med «Starboy». Videre imponerte han stort på parketten i «Skal vi danse», men finaleplassen glapp dessverre rett foran fingrene på ham.

I fjor var Myhrer tilbake i reality-universet, da i TV3-konkurransen «Camp Kulinaris». Deltakelsen hans var grobunn for heftig diskusjon i sosiale medier, og overfor Se og Hør har han avslørt at det ikke alltid var like enkelt å være ham under innspillingen.

Dropper skandaleoverskrifter

Tv-profilen fortalte blant annet at han løp gråtende til skogs etter å ha følt på presset under innspillingen, men hendelsen satte ikke noen stopper for videre tv-opptredener. I julen medvirket han nemlig også i Discoverys «Juleølkalenderen», og nå avslører han overfor Se og Hør at det blir mer tv-tid på ham i fremtiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer