Grunde Myhrer:

Dette gjør han nå

- Jeg har ikke som mål å skape skandaleoverskrifter, sier Grunde Myhrer. Nå kan han friste med flere tv-opptredener.

FLERE PLANER: Grunde Myhrer har allerede deltatt på flere tv-programmer. Nå frister han med mer. Foto: Tore Skaar
FLERE PLANER: Grunde Myhrer har allerede deltatt på flere tv-programmer. Nå frister han med mer. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

I 2017 fikk Oslo-gutten Grunde Myhrer (24) livet snudd på hodet etter en bemerkelsesverdig deltakelse i både TV 3s «Paradise Hotel» og TV 2s «Skal vi danse» samme året.

Under tilnavnet «Paradise-Grunde», var det spesielt en scene inne på realityhotellet i Mexico som gjorde inntrykk på mange. Det var da han sang låten «Starboy» av artisten The Weeknd, og klippen tekstet Myhrers uttale av ordene veldig morsomt. Klippet er i ettertid sett tusenvis av ganger i sosiale medier.

24-åringen var på alles lepper, og han opptrådte blant annet også på VG-lista med «Starboy». Videre imponerte han stort på parketten i «Skal vi danse», men finaleplassen glapp dessverre rett foran fingrene på ham.

I fjor var Myhrer tilbake i reality-universet, da i TV3-konkurransen «Camp Kulinaris». Deltakelsen hans var grobunn for heftig diskusjon i sosiale medier, og overfor Se og Hør har han avslørt at det ikke alltid var like enkelt å være ham under innspillingen.

GRUNDE MYHRER: Selv om ting kanskje virket greit på skjermen, var ikke alt helt som det skulle for Grunde Myhrer, en av årets deltakere i Camp Kulinaris. Nå forteller han hvordan han egentlig hadde det. Vis mer

Dropper skandaleoverskrifter

Tv-profilen fortalte blant annet at han løp gråtende til skogs etter å ha følt på presset under innspillingen, men hendelsen satte ikke noen stopper for videre tv-opptredener. I julen medvirket han nemlig også i Discoverys «Juleølkalenderen», og nå avslører han overfor Se og Hør at det blir mer tv-tid på ham i fremtiden.

Myhrer kan friste med flere innspillinger, men er svært hemmelighetsfull i forhold til hvilke programmer han skal være med på.

- Jeg spilte inn en serie i mai fjor som ennå ikke har blitt sendt, og så skal jeg på innspilling neste uke, sier han lurt på telefonen.

Selv om 24-åringen har fått munnkurv og ikke kan røpe hvilke program det er snakk om, påpeker Myhrer at han ikke sier ja til alt av forespørsler, ettersom ikke alle programmer passer hans profil.

Og selv om det etter 2017 har vært langt færre overskrifter om Oslo-gutten, er det av helt naturlige årsaker. Han kan nemlig forsikre om at han overhodet ikke har trukket seg tilbake, men at han overveier nøye hva han takker ja til.

- Jeg har ikke som mål å skape skandaleoverskrifter. Jeg kunne nok lagt ut mye mer som hadde fått plass i pressen, men det er ikke det jeg vil eller er ute etter. Jeg vil dele av livet mitt, og prøve å være et godt forbilde for unge og inspirere til noe positivt, innrømmer han.

HANG FAST: Realitykjendis Grunde Myhrer ble hengende fast i et tre etter et fallskjermhopp i Tønsberg. Foto/video: Peder Gjersøe og Grunde Myhrer Vis mer

Tilbake på skolebenken

På Instagram har han over 55 000 følgere, og man ser tydelig at han legger ned hardt arbeid i en imponerende «feed». Bildene hans ser profesjonelle ut, og det er nok ikke helt uten grunn. I det siste har Grunde nemlig studert Medier og kommunikasjon, et studie han tar for å lære det teoretiske i tillegg til erfaringen han har fra før.

- Jeg ville ha faglig påfyll og trives med å være student. Man er aldri for gammel til å lære, mener han.

- Jeg har alltid mange ideer, og så får man se hva som det blir noe av. Det viktigste for meg er å ha det gøy på veien.

I likhet med resten av landet, og verden for den saks skyld, har Myhrer måtte utsette eller avlyse en rekke oppdrag de siste par månedene. Heldigvis har han klart å holde seg frisk.

24-åringen har derimot vært bekymret for foreldrene sine da de er i risikogruppa, men han er glad han selv og alle i familien har holdt seg friske.

- Jobbmessig er det jo en del som er avlyst, og det er veldig kjipt. Det er ikke pengene som er viktig i en sånn situasjon som vi er i nå, men jeg gleder meg veldig til å jobbe igjen, sier han, og legger til at den ekstra fritiden han har fått de siste ukene har gitt ham bedre tid til å planlegge kommende jobber.

VG-LISTA: Grunde har selv opptrådt på Topp 20. Her på den røde løperen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VG-LISTA: Grunde har selv opptrådt på Topp 20. Her på den røde løperen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg prøver å være økonomisk og har spart, så jeg sliter ikke nå selv om jeg ikke får like mye betalt som jeg skulle. Det er ingen krise for meg, det er nok mange som har det mye verre enn meg, fortsetter han.

Hemmelighetsfull om kjærlighetslivet

24-åringen bor nemlig i en leilighet i foreldrenes bolig, noe som gjør at han ikke må punge ut store summer hver måned. Om kjæresten bor sammen med ham, vil han derimot ikke kommentere.

Og når det gjelder kjærlighetslivet, forteller han at han har det veldig bra sånn det er nå, uten å ville utdype svaret noe mer.

Når vi får se mer til Myhrer på skjermen er foreløpig ikke kjent, men det kan altså etter alt å dømme kan det bli i flere sammenhenger.

HAR FÅTT KJÆRESTE: «Paradise»-Grunde bekreftet at han hadde fått seg kjæreste. Video: Nicolai Aagaard Vis mer

LES OGSÅ: Barnestjernene som forsvant: Dette gjør de nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer