«Farmen kjendis»:

Dette gjør han med premien

I likhet med tidligere vinnere har Trond Moi planene klare etter den gjeve seieren.

VINNER: Den kjente kokken stakk av med seieren i årets «Farmen kjendis». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VINNER: Den kjente kokken stakk av med seieren i årets «Farmen kjendis». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Søndag kveld ble det endelig kåret en vinner av årets «Farmen kjendis», og det var til slutt kjendiskokken Trond Moi (53) som stakk av med seieren.

Årets sesong har vært preget av dramatikk og intriger - allerede første uka gikk det ei kule varmt mellom Ørnulf Høyer (66) og Lina Adampour (36). Førstnevnte ble anklaget for rasisme, og sistnevnte reiste fra gården midt på natta som følge av disputten.

Senere i sesongen skulle det også oppstå konflikt mellom skuespiller Marit Andreassen (56) med både Høyer og Moi - noe som til slutt førte til at Andreassen trakk seg da hun kom tilbake til gården etter et lite opphold på «Torpet kjendis».

Knepen finale

Det har med andre ord vært en innholdsrik sesong som kulminerte i en spennende og knepen finale mellom Moi og influenser Sofie Karlstad (25). Til slutt kunne kjendiskokken sprette champagnen og juble over å ha vunnet «Farmen kjendis».

I likhet med tidligere vinnere av programmet stikker Moi av med en flunkende ny bil. Det er likevel slett ikke sikkert at han kommer til å beholde den. Til Se og Hør forteller han hva han planlegger å gjøre med kjøretøyet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer