Lasse Matberg:

Dette gjør han med premien

«Farmen kjendis»-vinneren har funnet ut hva han skal gjøre med bilen.

VANT: Lasse Matberg vant årets «Farmen kjendis», og fikk dermed en bil til en halv million kroner i premie. Foto: Espen Solli / TV 2
VANT: Lasse Matberg vant årets «Farmen kjendis», og fikk dermed en bil til en halv million kroner i premie. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere i år gikk Instagram-profilen Lasse Matberg (35) helt til topps i årets sesong av «Farmen kjendis». I finalen møtte han Terje Sporsem (44), som han fikk en god tone med inne på gården.

Etter en ni timer lang duell ble det til slutt Matberg som stakk av med den gjeve premien - en bil til en verdi av en halv million kroner. Da Se og Hør snakket med 35-åringen etter at han tok seieren, kunne han imidlertid røpe at han mest sannsynlig ikke ville beholde bilen selv.

Årsaken er et Matberg er sponset av bilmerket Mini, og derfor luftet han tanken om å gi vinnerbilen til familien i Trøndelag, slik at de kan disponere den.

- Satt ut

Og slik ble det.

I et intervju med VG sier Matberg at han har gitt bort «Farmen»-premien til pappa Arne Johan Matberg.

- Hvor gavmilde har jo ikke pappa og mamma vært med meg opp gjennom årene, så det er naturlig for meg å gi noe tilbake som takk for den gode oppveksten, sier Matberg.

«Farmen kjendis»-vinneren fikk overlevert bilen i Stavanger i forrige uke. Etterpå kjørte han helt til Verdal i Trøndelag der faren stolt tok imot den splitter nye bilen, som er av merket Mitsubishi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer