Morgan Karlsson:

Dette gjør han i dag

TV-suksessen forsvant fra skjermen for fire år siden.

RADARPAR: Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren har sjarmert seere i både Norge og Sverige. Foto: Kanal5 / Discovery
RADARPAR: Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren har sjarmert seere i både Norge og Sverige. Foto: Kanal5 / Discovery Vis mer
Publisert

Kompisduoen Morgan Karlsson (50) og Ola-Conny Wallgren (60) ble raskt to folkekjære stjerner i Sverige da seerne ble kjent med dem i realityserien «Ullared».

I serien blir vi kjent med både kunder og ansatte ved å følge deres hverdag på det enorme varehuset Gekås Ullared i Sverige.

For fire år siden rullet «Ullared»s siste sesong over skjermene, men seerne har fått følge Wallgren videre gjennom andre TV-programmer. Det har derimot vært mer stille fra Karlssons kant.

PETTER STORDALEN: Det er igjen klart for en ny sesong av «Ullared», og i den første episoden dukker Petter Stordalen opp. Video: Discovery+ Vis mer

- Han holder meg i sjakk

Overfor svenske Hänt kan Karlsson fortelle hva han har holdt på med siden filmkameraene ble pakket ned.

50-åringen forteller at han fremdeles blir kjent igjen på gaten, både i hjemlandet og på Gran Canaria hvor han av og til ferierer.

For tiden jobber han med kundeservice på Ullared, som blant annet innebærer å ta imot kunder, for eksempel tilreisende med buss.

- Vi har hatt bussene til Rolf som har blitt kjørt fra Stockholm og Oslo og sånt, sier Morgan og legger til:

- Jeg bruker kjendisstatusen min, selv om jeg ikke har vært på skjermen på fire år. Så jeg gjør mye sånt.

SKADET SEG: Ola-Conny Wallgren valgte å gi seg i tv-programmet. Da Rød Løper møtte ham i Sverige, fikk vi se nettopp hvorfor. Video: Rød Løper / TVNorge Vis mer

Videre kan TV-profilen fortelle at han trives godt med sine nye arbeidsoppgaver, og setter pris på at sjefen ønsker å holde på ham.

- Vi vet jo ikke om det kommer en ny sesong eller ikke, og da vil han kanskje ikke vende meg ryggen på grunn av det. Han holder meg i sjakk og gjør litt prosjekter med meg.

Fikk frierbrev fra Norge

Karlsson og Wallgren ble først seerfavoritter i «Ullared», og fikk senere en plass i mange norske hjerter med TVNorge-programmet «Morgan og Ola-Conny - Oppdrag Norge».

Oppmerksomheten fra norske fans var stor, og Karlsson har tidligere fortalt til Se og Hør at flere enn 100 mennesker tok kontakt med ham hver eneste dag.

- Jeg får frierbrev fra Norge og Sverige. Men jeg er ikke så interessert i kjærlighet for øyeblikket. Jeg har levd dette morsomme livet, med reiser og tilbud, en stund. Jeg har det mest morsomt når jeg er ute og danser for meg selv, sa han til Se og Hør.

Klipp fra TVNorge-programmet "Morgan og Ola-Conny gjør Norge": Morgan og Ola-Conny trener på å skyte isbjørn. Vis mer

- Vi var i en norsk by under innspillingen og gikk inn for å låne toalettet på en Shell-stasjon. Da vi kom inn stoppet hele butikken opp. De hoppet rundt som gale sauer. Vi følte oss til tider litt som rockestjerner.

Karlsson har også medvirket i «The Biggest Loser VIP». Wallgren har på sin side deltatt i blant annet forrige sesong av norske «Camp Kulinaris» og «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

LES OGSÅ: Avslører: I slekt med kjæresten