Stian Barsnes-Simonsen:

Dette gjør han i dag

Stian Barsnes-Simonsen var i en årrekke å se på TV-skjermen i underholdningsprogram for barn og unge.

KJENT ANSIKT: Stian Barsnes-Simonsen var en del av manges oppvekst, da han var programleder for en rekke populære tv-programmer for unge. Her er han avbildet i 2005. Foto: Knut Falch / NTB
KJENT ANSIKT: Stian Barsnes-Simonsen var en del av manges oppvekst, da han var programleder for en rekke populære tv-programmer for unge. Her er han avbildet i 2005. Foto: Knut Falch / NTB Vis mer
Publisert

Stian Barsnes-Simonsen (41) er kanskje aller best kjent som programleder på NRK for programmer som «Amigo», «MGP Jr.» og «Melodi Grand Prix». Han dukket også opp som skuespiller i såpeoperaen «Hotel Cæsar» på TV 2.

Etter hvert forsvant han derimot fra tv-ruten, og det ble stille fra Barsnes-Simonsen - i hvert fall i tradisjonelle medier.

Storsuksess

Men selv om 41-åringen ikke er å se like ofte foran kamera, har han jobbet hardt bak. Siden sist han var programleder på tv har han nemlig arbeidet iherdig som kreativ leder i Nordic Screens, hvor han på plattformer som YouTube har levert det han selv har beskrevet som «verdibasert innhold for barn og unge».

Det er også spesielt ett annet prosjekt som har tatt opp tiden hans de siste åra. En morsom idé som dukket opp i 2016, førte nemlig Barsnes-Simonsen til suksess.

Overfor Se og Hør forteller han om et ønske han hadde, som gikk ut på å gjøre politikk gøy for barn. Et tilfeldig sammentreff med Abid Raja (45) på vei for å hente sønnen fra turn, endte i et møte med Trine Skei Grande (51) og senere Redd Barna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.