Gossip Girl:

Dette gjør «Gossip Girl»-stjernene nå

Livet etter serien har vært fylt med barn, hovedroller og voldtektsanklager.

<strong>STJERNER:</strong> Penn Badgley, Blake Lively, Chace Crawford, Leighton Meester og Ed Westwick ble alle store tenåringshelter etter «Gossip Girl». Foto: NTB Scanpix
STJERNER: Penn Badgley, Blake Lively, Chace Crawford, Leighton Meester og Ed Westwick ble alle store tenåringshelter etter «Gossip Girl». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart 12 år siden den populære ungdomsserien om det dramatiske og glamorøse kjærlighetslivet i New York, «Gossip Girl», tok verden med storm.

Den fikk jenter verden rundt til å kle seg i skoleuniform, og guidede turer til Upper East Side ble revet unna som aldri før.

Da strømmetjenesten Netflix nylig slapp serien «You», som handler om en stalker ved navn Joe, var det nok få som hadde sett for seg at det skulle være «Gossip Girl»-kjekkasen Penn Badgley (32) som skulle ta for seg hovedrollen.

Etter at serien gikk mot sin slutt i 2012 har de fleste skuespillerne vært å se igjen i andre roller. Noen har stiftet familie, noen har fått egne serier, mens én er blitt anklaget for seksuelle overgrep.

Det som i alle fall er sikkert er at flere av skuespillerne i dag regnes blant Hollywoods mest ettertraktede stjerner.

<strong>GUTTA:</strong> Crawford, Badgley og Westwick spilte mot hverandre i flere år mens serien rullet på TV-skjermene. Foto: NTB Scanpix
GUTTA: Crawford, Badgley og Westwick spilte mot hverandre i flere år mens serien rullet på TV-skjermene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blake Lively (31)

Blake Lively kapret mange hjerter med sitt tilsynelatende gode humør og attraktive utseende i rollen som den rike og moteriktige it-jenta Serena van der Woodsen.

Serena var godt kjent for sin hyppige utskiftning av menn og festglade livsstil. I det virkelige liv er Lively nesten en rak motsetning.

<strong>BESTEVENNER:</strong> Serena og Blair, spilt av henholdsvis Lively og Meester, på Upper East Side i New York. Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNER: Serena og Blair, spilt av henholdsvis Lively og Meester, på Upper East Side i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste årene har 31-åringen nemlig slått seg til ro med både mann og barn, og lever et tilsynelatende rolig liv ved siden av karrieren som skuespiller.

Det var i 2012 at Lively og «Deadpool»-skuespiller Ryan Reynolds (42) giftet seg i all hemmelighet i South Carolina. To år etter fikk de datteren James (4) sammen, og i 2016 ble de foreldre for andre gang til lille Inez (2).

Paret er kjent for å lire av seg humoristiske vitser i både sosiale medier og på talkshow, og spesielt Twitter er en stor del av hverdagen til ekteparet.

Før Lively og Reynolds ble et av de mest profilerte parene i Hollywood, var hun sammen med «Gossip Girl»-kollega Penn Badgley. Hun har også tidligere vært koblet til Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (42).

<strong>FORELDRE:</strong> Det populære paret Blake Lively og Ryan Reynolds er i dag tobarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Det populære paret Blake Lively og Ryan Reynolds er i dag tobarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Karrieremessig har tobarnsmoren spilt i filmer som «The Shallows», «Green Lantern» (sammen med ektemannen), «The Age of Adaline» og «A Simple Favor». Sistnevnte går på norske kinoer i disse dager.

Penn Badgley (32)

Kjekkasen Penn Badgley spilte einstøingen Dan Humprey i serien. Dan viste seg til slutt å være hjernen bak sladretjenesten «Gossip Girl», og han har nå gått fra å være «Lonely Boy» til «Stalker Boy» i ny serie.

TV-stjernen og kollega Blake Lively forelsket seg i hverandre under innspillingen, og var et mye omtalt par i tre år før de i 2010 skilte lag. Sladrehanken har også vært i et to år langt forhold med skuespiller Zoë Kravitz (28).

Året etter bruddet med Lenny Kravitz' datter, møtte han sangeren Domino Kirke (33), og i 2017 tok de forholdet et steg videre og ble mann og kone.

Se dette innlegget på Instagram

✨Married✨

Et innlegg delt av Domino Kirke (@domino_kirke)

I likhet med kona, er Penn Badgley også musiker ved siden av skuespillerkarrieren. Siden 2014 har han vært en del av bandet MOTHXR.

De siste årene har han vært å se i filmer som blant andre «Greetings from Tim Buckley» der han spiller Jeff Buckley, artisten som er kjent for blant annet sin cover av den velkjente sangen «Hallelujah». Mange har også sett Badgley i tenåringsfilmer som «Easy A» og «John Tucker Must Die».

<strong>STALKER:</strong> Badgley spiller stalker i den nye serien «You» på Netflix. Foto: NTB Scanpix
STALKER: Badgley spiller stalker i den nye serien «You» på Netflix. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå er han aktuell med den nye serien «You» på Netflix, der han spiller en fyr som stalker det som etter hvert blir kjæresten hans.

Leighton Meester (32)

Blair Waldorf er et navn mange forbinder med den sleipe, dramasøkende og moteriktige bestevenninnen til Serena, og av-og-på kjæresten til Chuck Bass.

Rollen ble spilt av Leighton Meester fra Texas i USA, og hun var å se i en rekke kjente tv-serier før hun fikk rollen i «Gossip Girl». I 2012 spilte hun inn filmen «The Oranges», og det var da hun møtte sin nåværende ektemann, «The O.C.»-stjernen Adam Brody (39).

<strong>GIFT:</strong> Meester giftet seg med «The O.C.»-stjerna Adam Brody på Mexico i 2014. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Meester giftet seg med «The O.C.»-stjerna Adam Brody på Mexico i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret giftet seg under en hemmelig seremoni på Mexico, på St. Regis Punta Mita Resort, i februar 2014, og året etter ble det kjent at familien skulle utvides.

I august 2015 fikk de datteren Arlo Day Brody (3) sammen.

- Jeg snakker ikke så mye om Arlo. Jeg er svært stolt av den delen av livet mitt, men jeg er også stolt av karrieren min og jobben jeg gjør, sa hun under et intervju med Refinery29 den gang.

I 2012 havnet Meester for øvrig i en konflikt med sin egen mor, da Constance Meester skal ha brukt datterens penger på Botox og plastisk operasjon.

Pengene skuespilleren sendte hjem hver måned, var egentlig ment å bli brukt til medisiner til lillebroren Lex, som var alvorlig syk, meldte ABC News.

Leighton Meester vant over moren da saken ble tatt videre til retten.

Etter å ha bemerket seg i rollen som Blair, har Meester spilt i filmer som «Date Night», «Monte Carlo» og er for tiden aktuell i serien «Single Parents».

<strong>VENNINNER:</strong> Blake Lively og Leighton Meester spilte bestevenninnene Serena og Blair i den populære serien. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Blake Lively og Leighton Meester spilte bestevenninnene Serena og Blair i den populære serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ed Westwick (31)

Ed Westwick hadde rollen som Chuck Bass, den litt sleipe og rike av-og-på kjæresten til Blair Waldorf. Wedwick er født i London, mens rollefiguren Chuck er født og oppvokst i New York. Skuespilleren var derfor nødt til å spille rollen med amerikansk aksent, ifølge BBC.

«Gossip Girl» var uten tvil et springbrett for skuespilleren, som etter serien har spilt i flere tv-suksesser, blant annet serien «White Gold».

<strong>CHUCK:</strong> Westwick spilte bad guy Chuck Bass i tenåringsserien. Han ble et stort idol for mange, og ikke minst i forbindelse med TV-romansen karakteren hadde med Blair Waldorf. Foto: NTB Scanpix
CHUCK: Westwick spilte bad guy Chuck Bass i tenåringsserien. Han ble et stort idol for mange, og ikke minst i forbindelse med TV-romansen karakteren hadde med Blair Waldorf. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2008 falt briten for «Gossip Girl»-kollega Jessica Szohr (31), som spilte rollen som Vanessa Abrams i serien. Forholdet tok slutt etter to år.

Westwick er bosatt i Los Angeles, og har tidligere vært aktuell i serien «Snatch», der han blant annet spilte mot «Harry Potter»-stjernen Rupert Grint.

Da #MeToo-bomben smalt gikk derimot ikke livet like lett for briten. I 2017 haglet beskyldninger om voldtekt mot stjernen, og flere utenlandske medier, deriblant Huffington Post, The Sun, Rolling Stone og People, omtalte sakene. Ed var raskt ut med å benekte påstanden på sin egen Twitter-konto.

«Jeg kjenner ikke denne kvinnen. Jeg har aldri tvunget meg selv på noen, på noen måte. Jeg har heller aldri voldtatt noen», skrev han.

Ifølge BBC ble det ene tilfellet anmeldt til politiet. BBC besluttet derfor å stoppe innspillingen av serien «White Gold», hvor han spilte rollen som Vincent Swan.

Westwick ble senere skrevet og klippet ut av serien. Etter skandalen har det vært svært stille fra skuespilleren, og det kan virke som han har gått under jorda.

Chace Crawford (33)

Kjekkasen Chace Crawford spilte rollen som den rike og meget populære tenåringen Nate Archibald i serien.

<strong>NATE ARCHIBALD:</strong> Karrieren skjøt i været etter «Gossip Girl»-suksessen, der Crawford spilte den rike tenåringen Nate Archibald. Foto: NTB Scanpix
NATE ARCHIBALD: Karrieren skjøt i været etter «Gossip Girl»-suksessen, der Crawford spilte den rike tenåringen Nate Archibald. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Før «Gossip Girl»-suksessen hadde ikke 33-åringen en spesielt lang merittliste. I ettertid skjøt derimot karrieren fart. Også på privaten har ting ordnet seg for Texas-mannen.

Siden 2015 var han vært i et forhold med skuespiller Rebecca Rittenhouse (28) - kjent fra blant annet serien «The Mindy Project», skriver Just Jared. Paret har hele tiden holdt en relativt lav profil.

<strong>MUG SHOT:</strong> Etter å ha blitt arrestert for besittelse av marihuana i 2010, ble Crawford løslatt etter bare noen timer. Foto: NTB Scanpix
MUG SHOT: Etter å ha blitt arrestert for besittelse av marihuana i 2010, ble Crawford løslatt etter bare noen timer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Crawford har også hatt trøbbel med lovens lange arm, etter at han i 2010 ble arrestert for besittelse av marihuana, ifølge People.

TV-stjernen ble arrestert på en parkeringsplass utenfor en pub i Plano, Texas, etter at politiet oppdaget en marihuana-sigarett i bilen han satt i. Da hadde skuespilleren på seg omkring 50 gram av det ulovlige stoffet.

Crawford ble løslatt etter noen timer da kausjon ble betalt.

Etter at «Gossip Girl» ble avsluttet i 2012, har skuespilleren spilt i blant annet filmen «What to Expect When You're Expecting» og i serien «Blood & Oil».

LES OGSÅ: Trodde «Friends»-stjernen var lesbisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer