Gossip Girl:

Dette gjør «Gossip Girl»-stjernene nå

Livet etter serien har vært fylt med barn, hovedroller og voldtektsanklager.

STJERNER: Penn Badgley, Blake Lively, Chace Crawford, Leighton Meester og Ed Westwick ble alle store tenåringshelter etter «Gossip Girl». Foto: NTB Scanpix
STJERNER: Penn Badgley, Blake Lively, Chace Crawford, Leighton Meester og Ed Westwick ble alle store tenåringshelter etter «Gossip Girl». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart 12 år siden den populære ungdomsserien om det dramatiske og glamorøse kjærlighetslivet i New York, «Gossip Girl», tok verden med storm.

Den fikk jenter verden rundt til å kle seg i skoleuniform, og guidede turer til Upper East Side ble revet unna som aldri før.

Da strømmetjenesten Netflix nylig slapp serien «You», som handler om en stalker ved navn Joe, var det nok få som hadde sett for seg at det skulle være «Gossip Girl»-kjekkasen Penn Badgley (32) som skulle ta for seg hovedrollen.

Etter at serien gikk mot sin slutt i 2012 har de fleste skuespillerne vært å se igjen i andre roller. Noen har stiftet familie, noen har fått egne serier, mens én er blitt anklaget for seksuelle overgrep.

Det som i alle fall er sikkert er at flere av skuespillerne i dag regnes blant Hollywoods mest ettertraktede stjerner.

Blake Lively (31)

Blake Lively kapret mange hjerter med sitt tilsynelatende gode humør og attraktive utseende i rollen som den rike og moteriktige it-jenta Serena van der Woodsen.

Serena var godt kjent for sin hyppige utskiftning av menn og festglade livsstil. I det virkelige liv er Lively nesten en rak motsetning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer