Gossip Girl:

Dette gjør «Gossip Girl»-stjernene i dag

Det har snart gått 14 år siden ungdomsserien tok verden med storm.

FORANDRING FRYDER: Det har skjedd mye i livene til hovedpersonene i suksesserien siden første episode slapp. Foto: Warner Brothers / NTB
FORANDRING FRYDER: Det har skjedd mye i livene til hovedpersonene i suksesserien siden første episode slapp. Foto: Warner Brothers / NTB Vis mer
Publisert

Det er snart 14 år siden den populære ungdomsserien «Gossip Girl», som omhandlet det dramatiske og glamorøse kjærlighetslivet i New York, tok verden med storm.

Serien fikk jenter verden rundt til å kle seg i skoleuniform, og billetter til guidede turer til Upper East Side ble revet vekk som aldri før.

Da strømmetjenesten Netflix slapp serien «You» i 2018, som handler om en stalker ved navn Joe, var det nok få som hadde sett for seg at det skulle være «Gossip Girl»-kjekkasen Penn Badgley (34) som skulle ta for seg hovedrollen.

COMBACK Ed Westwick gjør comeback som karakteren Chuck Bass fra «Gossip Girl» Vis mer

Etter at «Gossip Girl» gikk mot slutten i 2012 har de fleste skuespillerne vært å se i andre roller. Noen har stiftet familie, noen har fått egne serier, mens én er blitt anklaget for seksuelle overgrep.

Det som i alle fall er sikkert er at flere av skuespillerne fremdeles i dag regnes blant Hollywoods mest ettertraktede stjerner.

GUTTA: Crawford, Badgley og Westwick spilte mot hverandre i flere år mens serien rullet på TV-skjermene. Foto: Evan Agostini / AP / NTB
GUTTA: Crawford, Badgley og Westwick spilte mot hverandre i flere år mens serien rullet på TV-skjermene. Foto: Evan Agostini / AP / NTB Vis mer

Blake Lively

Skuespiller Blake Lively (33) kapret mange hjerter med sitt tilsynelatende gode humør og attraktive utseende i rollen som den rike og moteriktige it-jenta Serena van der Woodsen.

Serena var godt kjent for sin hyppige utskiftning av menn og festglade livsstil. I det virkelige liv er Lively nesten en rak motsetning.

BESTEVENNER: Serena og Blair, spilt av henholdsvis Lively og Meester, på Upper East Side i New York. Foto: NTB
BESTEVENNER: Serena og Blair, spilt av henholdsvis Lively og Meester, på Upper East Side i New York. Foto: NTB Vis mer

De siste årene har 33-åringen nemlig slått seg til ro med både mann og barn, og lever et tilsynelatende rolig liv ved siden av karrieren som skuespiller.

Det var i 2012 at Lively og «Deadpool»-skuespiller Ryan Reynolds (44) giftet seg i all hemmelighet i South Carolina. To år etter fikk de datteren James (6) sammen, og i 2016 ble de foreldre for andre gang til lille Inez (4). Tre år senere så datteren Betty (1) dagens lys.

Paret er kjent for å lire av seg humoristiske vitser i både sosiale medier og på talkshow, og spesielt Twitter er en stor del av hverdagen til ekteparet.

Før Lively og Reynolds ble et av de mest profilerte parene i Hollywood, var hun sammen med «Gossip Girl»-kollega Penn Badgley. Hun har også tidligere vært koblet til Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (46).

Karrieremessig har trebarnsmoren spilt i filmer som «The Shallows», «Green Lantern» (sammen med ektemannen), «The Age of Adaline» og «A Simple Favor».

FORELDRE: Det populære paret Blake Lively og Ryan Reynolds er i dag trebarnsforeldre. Foto: Carl Timpone /BFA /REX / NTB
FORELDRE: Det populære paret Blake Lively og Ryan Reynolds er i dag trebarnsforeldre. Foto: Carl Timpone /BFA /REX / NTB Vis mer

Penn Badgley (34)

Kjekkasen Penn Badgley spilte einstøingen Dan Humphrey i serien. Dan viste seg til slutt å være hjernen bak sladretjenesten «Gossip Girl», og han har nå gått fra å være «Lonely Boy» til «Stalker Boy» i ny serie.

TV-stjernen og kollega Blake Lively forelsket seg i hverandre under innspillingen, og var et mye omtalt par i tre år før de i 2010 skilte lag. Sladrehanken har også vært i et to år langt forhold med skuespiller Zoë Kravitz (32).

Se dette innlegget på Instagram

✨Married✨

Et innlegg delt av Domino Kirke (@domino_kirke)

Året etter bruddet med Lenny Kravitz' datter, møtte han sangeren Domino Kirke (37), og i 2017 tok de forholdet et steg videre og ble mann og kone. I fjor kom også gladnyheten om at de to hadde fått sitt første barn sammen.

I likhet med kona, er Penn Badgley også musiker ved siden av skuespillerkarrieren. Siden 2014 har han vært en del av bandet MOTHXR.

STALKER: Badgley spiller stalker i den Netflix-serien «You». Foto: AP / NTB
STALKER: Badgley spiller stalker i den Netflix-serien «You». Foto: AP / NTB Vis mer

De siste årene har han vært å se i filmer som blant andre «Greetings from Tim Buckley» der han spiller Jeff Buckley, artisten som er kjent for blant annet sin cover av den velkjente sangen «Hallelujah». Mange har også sett Badgley i tenåringsfilmer som «Easy A» og «John Tucker Must Die».

Han har som nevnt også de siste årene vært aktuell med flere sesonger av serien «You» på Netflix, der han spiller en fyr som stalker det som etter hvert blir kjærestene hans.

COMBACK: Mange TV-programmer har rullet på skjermen opp gjennom tidene, men noen skulle gjerne kommet tilbake. Her er fire TV-programmer som gjerne må gjøre comeback i 2021! Vis mer

Leighton Meester (34)

Blair Waldorf er et navn mange forbinder med den sleipe, dramasøkende og moteriktige bestevenninnen til Serena, og av-og-på kjæresten til Chuck Bass. Rollen ble spilt av Leighton Meester fra Texas i USA, og hun var å se i en rekke kjente tv-serier før hun fikk rollen i «Gossip Girl».

I 2012 spilte hun inn filmen «The Oranges», og det var da hun møtte sin nåværende ektemann, «The O.C.»-stjernen Adam Brody (41).

GIFT: Meester giftet seg med «The O.C.»-stjernen Adam Brody på Mexico i 2014. Foto: NTB
GIFT: Meester giftet seg med «The O.C.»-stjernen Adam Brody på Mexico i 2014. Foto: NTB Vis mer

Paret giftet seg under en hemmelig seremoni på Mexico, på St. Regis Punta Mita Resort, i februar 2014, og året etter ble det kjent at familien skulle utvides.

I august 2015 fikk de datteren Arlo Day Brody sammen.

- Jeg snakker ikke så mye om Arlo. Jeg er svært stolt av den delen av livet mitt, men jeg er også stolt av karrieren min og jobben jeg gjør, sa hun under et intervju med Refinery29 den gang.

VENNINNER: Blake Lively og Leighton Meester spilte bestevenninnene Serena og Blair i den populære serien. Foto: NTB
VENNINNER: Blake Lively og Leighton Meester spilte bestevenninnene Serena og Blair i den populære serien. Foto: NTB Vis mer

I fjor ble det kjent at paret hadde fått enda et tilskudd i familien. Det bekreftet Brody i en livesending på videostrømmeplattformen Twitch, ifølge People.

- Jeg har fått et nytt barn. Siden sist jeg spilte, har jeg fått enda et barn. Det er en gutt, og han er en drøm. Han er en drømmegutt, sa han.

Etter å ha bemerket seg i rollen som Blair, har Meester spilt i filmer som «Date Night» og «Monte Carlo». Hun har også vært å se i serien med navn «Single Parents».

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi har tatt en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

Ed Westwick (33)

Ed Westwick hadde rollen som Chuck Bass, den litt sleipe og rike av-og-på kjæresten til Blair Waldorf. Westwick er født i London, mens rollefiguren Chuck er født og oppvokst i New York. Skuespilleren var derfor nødt til å spille rollen med amerikansk aksent, ifølge BBC.

«Gossip Girl» var uten tvil et springbrett for skuespilleren, som etter serien har spilt i flere tv-suksesser, blant annet serien «White Gold».

I 2008 falt briten for «Gossip Girl»-kollega Jessica Szohr (36), som spilte rollen som Vanessa Abrams i serien. Forholdet tok slutt etter to år.

CHUCK: Westwick spilte bad guy Chuck Bass i tenåringsserien. Han ble et stort idol for mange, og ikke minst i forbindelse med TV-romansen karakteren hadde med Blair Waldorf. Foto: NTB Scanpix
CHUCK: Westwick spilte bad guy Chuck Bass i tenåringsserien. Han ble et stort idol for mange, og ikke minst i forbindelse med TV-romansen karakteren hadde med Blair Waldorf. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Westwick har tidligere vært aktuell i serien «Snatch», der han blant annet spilte mot «Harry Potter»-stjernen Rupert Grint.

Da #MeToo-bomben smalt gikk derimot ikke livet like lett for briten. I 2017 haglet beskyldninger om voldtekt mot stjernen, og flere utenlandske medier, deriblant Huffington Post, The Sun, Rolling Stone og People, omtalte sakene. Westwick var imidlertid raskt ut med å benekte påstanden på sin egen Twitter-konto.

«Jeg kjenner ikke denne kvinnen. Jeg har aldri tvunget meg selv på noen, på noen måte. Jeg har heller aldri voldtatt noen», skrev han.

Ifølge BBC ble det ene tilfellet anmeldt til politiet. BBC besluttet derfor å stoppe innspillingen av serien «White Gold», hvor han spilte rollen som Vincent Swan. Westwick ble senere skrevet og klippet ut av serien.

I 2019 kom nyheten om at «Gossip Girl»-stjernen hadde funnet kjærligheten på ny. The Sun skrev den gang at skuespilleren hadde innledet et forhold til den sørafrikanske modellen Tamara Francesconi. Daily Mail delte også kyssebilder av turtelduene.

- Tamara er stormforelsket i Ed, og han er stolt over å si at hun er kjæresten hans. Familien og vennene hans har alle godkjent henne, og synes at de passer fantastisk godt sammen, fortalte en kilde til The Sun.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Chace Crawford (35)

Kjekkasen Chace Crawford spilte rollen som den rike og meget populære tenåringen Nate Archibald i serien.

Før «Gossip Girl»-suksessen hadde ikke 35-åringen en spesielt lang merittliste. I ettertid skjøt derimot karrieren fart. Også på privaten har ting ordnet seg for Texas-mannen.

NATE ARCHIBALD: Karrieren skjøt i været etter «Gossip Girl»-suksessen, der Crawford spilte den rike tenåringen Nate Archibald. Foto: Andy Kropa / INVISION / TT / NTB
NATE ARCHIBALD: Karrieren skjøt i været etter «Gossip Girl»-suksessen, der Crawford spilte den rike tenåringen Nate Archibald. Foto: Andy Kropa / INVISION / TT / NTB Vis mer

I flere år var 2015 var han i et forhold med skuespiller Rebecca Rittenhouse (32) - kjent fra blant annet serien «The Mindy Project», ifølge Just Jared. I 2019 kom nyheten om at forholdet hadde tatt slutt.

Crawford har også hatt trøbbel med lovens lange arm, etter at han i 2010 ble arrestert for besittelse av marihuana, ifølge People.

MUG SHOT: Etter å ha blitt arrestert for besittelse av marihuana i 2010, ble Crawford løslatt etter bare noen timer. Foto: NTB
MUG SHOT: Etter å ha blitt arrestert for besittelse av marihuana i 2010, ble Crawford løslatt etter bare noen timer. Foto: NTB Vis mer

TV-stjernen ble arrestert på en parkeringsplass utenfor en pub i Plano, Texas, etter at politiet oppdaget en marihuana-sigarett i bilen han satt i. Da hadde skuespilleren på seg omkring 50 gram av det ulovlige stoffet.

Crawford ble løslatt etter noen timer da kausjon ble betalt.

Etter at «Gossip Girl» ble avsluttet i 2012, har skuespilleren spilt i blant annet filmen «What to Expect When You're Expecting» og i seriene «Blood & Oil» og «The Boys».

«THE HOLIDAY»: En av de koseligste julefilmene har rukket å bli 13 år gammel! Spesielt barneskuespillerne har forandra seg - veldig! Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser barne­stjernene ut nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer