Astrid og Filip Ingebrigtsen:

Dette gjør Filip for kona

Friidrettsstjernen er visstnok en ekte sjarmør.

VENTER BARN: Filip Ingebrigtsen blir pappa for første gang i mars med kona Astrid Mangen Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VENTER BARN: Filip Ingebrigtsen blir pappa for første gang i mars med kona Astrid Mangen Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare fryd og gammen å være gift med en friidrettsstjerne som Filip Ingebrigtsen (26). Med svigerfar Gjert Ingebrigtsen (54) ved roret er medvirkningen i planleggingen av 26-åringens hverdag knapp.

Likevel holder kona Astrid Mangen Ingebrigtsen (25) ut, i likhet med de andre Ingebrigtsen-kjærestene, selv om det betyr mye tid alene.

«Alenemamma»

Det var i november Filip og Astrid kunne avsløre at de venter sitt første barn. Kort tid senere fortalte paret at de venter en jente.

Terminen er satt til mars, fire måneder før OL i Tokyo venter for Filip og de andre brødrene. De ligger allerede i hardtrening opp mot mesterskapet, og det blir ikke mindre i månedene som kommer.

I et nylig intervju med VG Helg legger ikke Iøpefruene skjul på at store deler av tiden tilbringes uten deres kjære til stede. Astrid er forberedt på at det heller ikke blir stort annerledes etter ankomsten av datteren i mars.

- Da er det jeg som blir alenemor, sier hun spøkefullt til avisen.

Hun blir møtt med latter fra Liva Bjørkja Ingebrigtsen (23) og Elisabeth Asserson (19), som henholdsvis er sammen med Filips brødre Henrik (28) og Jakob Ingebrigtsen (19).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer