Aleksander With:

Dette gjør den tidligere «Idol»-vinneren nå

Forsvant fra rampelyset etter suksessen.

13 år skiller: Aleksander With kapret mange unge pikehjerter da han vant «Idol» i 2006. Nå er han forlovet seg - og har mange andre jern i ilden. Foto: NTB Scanpix / Privat
13 år skiller: Aleksander With kapret mange unge pikehjerter da han vant «Idol» i 2006. Nå er han forlovet seg - og har mange andre jern i ilden. Foto: NTB Scanpix / Privat Vis mer

Det har gått over tretten år siden den trønderen Aleksander With (32) sang seg inn i mange nordmenns hjerter, gjennom sin deltakelse i den populære talentkonkurransen «Idol».

I tv-programmet kapret han førsteplassen, blant annet med en coverversjon av Seal-låten «Kiss From A Rose». I finalen sang 32-åringen også den egenkomponerte låten «A Little Too Perfect», som toppet de norske hitlistene samme år. Albumet han senere slapp solgte over 11 000 eksemplarer.

Mange husker han også som en del av tospannet han utgjorde sammen med den daværende «Idol»-kjæresten Vivian Sørmeland (34), som deltok samme år. Hun kom på tredjeplass i konkurransen, før forholdet slo sprekker året etterpå, i 2007.

2019: Aleksander With har forandret seg siden han vant «Idol» som 18-åring i mai 2006. Foto: Privat
2019: Aleksander With har forandret seg siden han vant «Idol» som 18-åring i mai 2006. Foto: Privat Vis mer

Nå - tretten år etter at «Idol»-finalen ble sendt i mai 2006 - har den joviale trønderen for lengst trukket seg unna rampelyset - og det har lenge vært stille fra 32-åringen.

With holder riktignok fortsatt på med musikk. Overfor Se og Hør forteller trønderen at han nå er i full gang med å ferdigstille sitt femte album.

- Det går veldig bra om dagen. Jeg er i sluttfasen av en lang skriveprosess, og så skal jeg bruke sommeren videre på å slappe av, forteller han.

DEN GANG DA: Aleksander With i 2006 - 18 år gammel og allerede aktuell med sitt første album, «Coming home». Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Aleksander With i 2006 - 18 år gammel og allerede aktuell med sitt første album, «Coming home». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Planlegger bryllup

With har flere baller i luften om dagen, og 32-åringen legger ikke skjul på at låtskrivingen har gått på bekostning av andre prosjekter.

- Jeg har brukt god tid på albumet, og har takket nei til en del andre ting for å fokusere, og stake ut kursen, for det nye materialet mitt, sier han.

Bare et par dager inn i 2019 kom også den hyggelige nyheten om at With hadde forlovet seg med kjæresten, Josephine Gracia Slaaen (24). Slaaen jobber som profesjonell danser, og har medvirket i en rekke danseforestillinger. Hun opptrådte også under årets VG-lista-konsert på Rådhusplassen i Oslo.

Forlovelsesnyheten meddelte paret selv på Instagram. With kunne i januar avsløre til Se og Hør at frieriet fant sted i romantiske omgivelser i Key West i Florida, hvor de var på ferie.

Nå er det bryllupsplanlegging som står på agendaen for det forelskede paret.

- Jeg nyter å være forlovet og nå planlegger vi bryllup. Vi har ikke satt en dato ennå, men vi lar oss inspirere litt om dagen, sier 32-åringen til Se og Hør.

VANT: 32-åringen stakk av med seieren med monsterhiten «A Little Too Perfect» i 2006. Her er han på scenen under finalen. Foto: NTB Scanpix
VANT: 32-åringen stakk av med seieren med monsterhiten «A Little Too Perfect» i 2006. Her er han på scenen under finalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skal til syden

I dag bor paret sammen i en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo.

Da forlovelsen ble offentliggjort i januar, var det en svært rørt With som fortalte Se og Hør at han var svært lykkelig.

- Jeg føler meg som verdens heldigste og kunne ikke fått en bedre start på det nye året. Det er helt fantastisk å være forlovet med bestevennen sin, sa han den gang.

FORLOVET: Aleksander With bor i dag med danserkjæresten Josephine Gracia Slaaen i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Aleksander With bor i dag med danserkjæresten Josephine Gracia Slaaen i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

På bildet paret la ut på Instagram, kunne man tydelig se kjæresten Josephines forlovelsesring - som var en skinnende diamantring.

- «HUN SA JA!», skrev With til bildet, hvor han kysser sin ferske forlovede på kinnet.

VELKJENT DUO: Vivian Sørmeland og Aleksander With ble kjent som «Idol-paret» i 2006. Foto: NTB Scanpix
VELKJENT DUO: Vivian Sørmeland og Aleksander With ble kjent som «Idol-paret» i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ferden i sommer går til Spanias solkyst, i utkanten av Alicante, sammen med kjæresten Josephine og et vennepar. Der ser paret ser frem til late og varme dager.

With har siden «Idol»-suksessen i 2006 gitt ut fire egne album, i tillegg til å ha skrevet låter for andre artister. «A Little Too Perfect» -sangeren har også stått på store og mindre scener i Norge og i utlandet.

2011: Aleksander With var stilig antrukket under VG-lista-konserten i 2011. Foto: NTB Scanpix
2011: Aleksander With var stilig antrukket under VG-lista-konserten i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han er svært ordknapp når Se og Hør spør om hva hans femte album kommer til å handle om, men forteller at datoen for slippet foreløpig ikke er satt.

- Hva plata handler om holder jeg hemmelig en liten stund til, sier han.

LES OGSÅ: Hun klarer ikke å holde babyen sin