VIL VAKSINERE SEG: Gyda Bloch Thorsen er en av dem som vil vaksinere seg mot svineinfluensaen. Men det er ikke alle i Kjendis-Norge som føler det samme. Foto: Scanpix
VIL VAKSINERE SEG: Gyda Bloch Thorsen er en av dem som vil vaksinere seg mot svineinfluensaen. Men det er ikke alle i Kjendis-Norge som føler det samme. Foto: ScanpixVis mer

Dette gjør de norske kjendisene

Svineinfluensaen har tatt 14 liv i Norge - flere norske kjendiser er i en risikogruppe...

SEHER.NO: Flere gravide bekymrer seg etter anbefalingene for og imot vaksine av svineinfluensaen. Blant dem er kjendiskvinnene Maria Skappel (23), Margrethe Røed (32) og Gyda Bloch Torsen (29), skriver VG.

Torsdag skrev Seher.no om kjendisene med svineinfluensa.

- Jeg gikk mange runder med meg selv, men stolte på pandemi.no. jeg hadde ikke vært så engselig for smitte om jeg ikke var gravid. De sier det ikke er så mye verre enn en vanlig influensa, men det handler om at man har ansvaret for et lite liv. Jeg vil forsikre meg om at det ikke går galt, sier Dorthe Skappels høygravide datter, Maria Skappel, til VG.

Maria valgte altså å vaksinere seg på sin helsestasjon. Mer usikker var derimot det utslåtte "Skal vi danse"-deltageren Margrethe Røed.

- Jeg er så veldig i tvil på det spørsmålet. jeg har vært veldig for å ikke gjøre det - men nå lurer jeg på om jeg skal likevel. Det at det er proffe leger på hver sin kant som sier ja og nei, gjør meg usikker. Jeg vipper mot å ta den nå, forteller 32-åringen.

Sikker i sin sak, det er i hvert fall Gyda Bloch Thorsen.

- Jeg har hatt absolutt ingen tvil. Både faren min, broren min og svigerinnen min er leger. De har tatt den og sier at alle burde, medgir hun overfor avisen.

Av dem som er positive til vaksine mot svineinfluensaen finnes blant andre Vendela Kirsebom (42), Jan Thomas (42), Anne Rimmen (28), Aylar Lie (25), Carsten Skjelbreid (37) og Henriette Lien (39). Av dem som ikke vil ha finner man blant andre Mira Craig (27), Ellen Arnstad (43), Per Sundnes (43) og Unni Lindell (52), skriver VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er kjendisene med svineinfluensa