«Ex on the Beach Norge»:

Dette gjør de nå

Hemmelig kjæreste, kjendisflørt og ellevill festing oppsummerer det siste året.

BLE RIKSKJENDISER: Deltakerne i fjorårets sesong av «Ex on the Beach» skapte tv-historie med drøye scener, krangler og sex. Nå som den nye sesongen er på trappene, er det passende med et tilbakeblikk på denne gjengen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
BLE RIKSKJENDISER: Deltakerne i fjorårets sesong av «Ex on the Beach» skapte tv-historie med drøye scener, krangler og sex. Nå som den nye sesongen er på trappene, er det passende med et tilbakeblikk på denne gjengen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Publisert

Den 17. mars går startskuddet for den tredje norske sesongen av «Ex on the Beach», og de kommende deltakerne har allerede rukket å få store mengder oppmerksomhet. Videoer og saker om dem har florert i sosiale medier, og det er tydelig at de gleder seg til å ta fatt på sine nye liv i rampelyset.

Før vi slipper dem helt til, er det derimot betimelig med et tilbakeblikk. I fjor gikk den andre sesongen av serien, som bød på rekordstore mengder drama, sex og intriger.

Noen av deltakerne har bevisst holdt seg i rampelyset, mens andre er som sunket i jorda. Slik har det gått med fjorårets «Ex on the Beach»-gjeng:

OPPHETET: Det oppstår full krangel mellom Pierre Louis og Ulrik Giske inne på villaen i «Ex on the Beach». Video: Thea Hope/ Dplay/Rød Løper Vis mer

Røper romanse

Den blonde og muskuløse trønderen Henrik Grønvik (23) fikk ikke noe særlig skandalestempel på seg etter deltakelsen. Nå skal det sies at han ikke var særlig lenge i villaen heller, men han markerte seg først og fremst som en god venn og fløtepus.

Etter deltakelsen har han ikke hatt det samme eksponeringsbehovet som mange av de andre. Han jobber fortsatt hos faren, på Clas Ohlson, og har et relativt normalt hverdagsliv i Trondheim.

SJARMERENDE: Henrik Grønvik var ikke lenge i villaen, men gjorde inntrykk. Foto: Ruben Pedersen
SJARMERENDE: Henrik Grønvik var ikke lenge i villaen, men gjorde inntrykk. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

- Men det er gøy å bli kjent igjen, det skjer jo ganske ofte. Også har jeg fått litt sponsede oppdrag, som en ferie til Bali. Det har jeg ikke noe imot. Det har åpnet litt nye dører, men jeg blir nok ikke influenser, sier han.

Han begynner å bli lei festing, og vil gjerne fokusere på trening - hans store lidenskap. På sikt kan han også se for seg å jobbe med akkurat det, fordi han merker at han ofte får spørsmål fra fansen om opplegg og rutiner.

INGEN PARTYGUTT: Selv om Grønvik tar seg en fest tidvis, er han ingen partygutt. Her er han fotografert på premierefesten i fjor sammen med Sarah Wang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
INGEN PARTYGUTT: Selv om Grønvik tar seg en fest tidvis, er han ingen partygutt. Her er han fotografert på premierefesten i fjor sammen med Sarah Wang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Egentlig vil jeg kutte ut sosiale medier helt, men jeg er litt på vippepunktet. Jeg trives jo i offentligheten, og har fått til mye gøy, men jeg tror ikke jeg skal gå inn for å bli riksklovn, sier han.

Når han ikke står bak kassen eller er på gymmen, tilbringer han så mye tid som mulig med Rikke Isaksen (25) - som var med i samme sesong. De har ikke definert forholdet endelig, men er eksklusive.

- Hun er en flott jente som jeg har blitt glad i. Vi prøver å møtes så ofte som mulig, men siden vi bor i forskjellige byer, blir det mest i helgene. Avstanden er litt vanskelig, og om det skal fungere på sikt, må en av oss flytte. Men - det er veldig koselig nå, sier han og ler.

FLØRT: Grønvik vil ikke definere relasjonen til Rikke Isaksen (avbildet) som et kjæresteforhold, men han forteller at de har en godt forhold og at de åpenbart er mer enn bare venner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLØRT: Grønvik vil ikke definere relasjonen til Rikke Isaksen (avbildet) som et kjæresteforhold, men han forteller at de har en godt forhold og at de åpenbart er mer enn bare venner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I tillegg skyter Grønvik inn at han muligens vil søke seg inn på sykepleierutdanningen. Han var medic i militæret, og tror det kan være en passende karriere for ham.

FRUSTRERT: Når temperaturen er høy og du er omringet av flotte folk, er det fort gjort å bli litt frustrert. Andreas Østerøy fra «Ex on the Beach» prøvde å løse frustrasjonen ved hjelp av venninne Siv Meyer. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Tillitsproblemer

En av dem som markerte seg mest i 2019-sesongen var Siv Meyer (22) fra Stavanger. De blonde lokkene, den solbrune huden og de fyldige leppene kunne fort sørget for at hun havnet i kategori med flerfoldige andre realitybabes, men Meyer var svært påpasselig med å poengtere at hun studerte juss.

Det gjør hun fortsatt, og hun mangler bare fire fag før bacheloren er i boks. Det siste året har derimot bydd på andre muligheter som har vært mer fristende enn skolebenken på Lillehammer.

FORTSATT STUDENT: Siv Meyer tar fortsatt jusutdanning. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORTSATT STUDENT: Siv Meyer tar fortsatt jusutdanning. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Året kan bare oppsummeres som helt sykt. Jeg har vært med i to dokumentarer som kommer snart, spiller inn noe nye tv-greier og har masse andre prosjekter på gang. Alle dørene har åpnet seg på grunn av deltakelsen min, sier hun.

Sammen med et knippe av de andre deltakerne, har hun reist rundt i landet og fått betalt for å feste. Hun elsker å reise, og kimser heller ikke av å få betalt for festing.

- Vi har fått se hele Norge, og jeg elsker jo å reise, så dette har vært midt i blinken. Akkurat nå som jeg er ung og sprek passer det perfekt. Det var en periode på fire måneder hvor vi reiste hver helg, noe som er helt vilt.

PÅ SKOLEBENKEN: Siv Meyer vil vise at hun er mer enn bare utseendet sitt. Foto: Ruben Pedersen
PÅ SKOLEBENKEN: Siv Meyer vil vise at hun er mer enn bare utseendet sitt. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

Meyer svarer, med andre ord, avkreftende på om hun angrer på deltakelsen. Kjendistilværelsen har derimot også en bakside, som hun har fått erfare flere ganger.

- Jeg sliter med å stole på folk, og jeg har kuttet ut de falske i livet mitt. Det har vært vanskelig, men jeg sitter igjen med en solid kjerne, sier hun.

Hun er for tiden singel, og har planer om å være det i tiden fremover. For mellom festturneen, influensing, tv-innspillinger og tidvis jobbing på en restaurant, har hun ikke tid til stort annet.

DÅRLIG DATE: «Ex on the Beach»-Siv Meyer er på date med Tommy i Viafree-serien «Cash/date». Det gikk ikke så bra. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

Avsluttet forholdet

Richard Liedholm (34) var fjorårets offisielt eldste deltaker, fram til eksen hans Monica «Moccababe» Gaustad (41) dukket opp på stranden. Alderen var derimot ikke synonymt med det å være kjedelig, og inne i villaen sto han for mang en ablegøye og mye drama.

Etter deltakelsen har han derimot vært en av de mer stille deltakerne.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» får gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Året har vært veldig interessant, og det har helt klart vært en morsom og ny opplevelse. Men det har ikke vært så annerledes for min del. Jeg har fått litt større nettverk, men det stopper der egentlig, forklarer han.

Han angrer på ingen måte på deltakelsen, men forteller at han ikke er helt fornøyd med hvordan enkelte situasjoner ble stokket om og tatt ut av kontekst. Derfor har han valgt å avslutte forholdet sitt med Discovery.

- I ettertid, nå som jeg har fått lære bransjen å kjenne, kan det hende jeg vil jobbe mer med tv. Vi får se, sier han.

ELDST: Richard Liedholm var fjorårets eldste deltaker, før eksen hans dukket opp. Foto: Ruben Pedersen
ELDST: Richard Liedholm var fjorårets eldste deltaker, før eksen hans dukket opp. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

I likhet med mange av de andre har han vært på partyturné, men det ble bare et par stopp for Liedholms del. Han har heller ikke melket Instagram like mye som de andre, og har bare sagt ja til et par sponsoroppdrag sporadisk.

Han kan fortelle at han for tiden jobber med å markedsføre en merkevare, men at han ikke kan si stort om det ennå.

- Det har bydd på sine «ups and downs» profesjonelt, så det har vært en hektisk tid. I tillegg har jeg vært syk, uten at jeg ønsker å si noe mer om det. Men ja, det siste året har bydd på mye forskjellig, for å si det sånn.

KJÆRESTE: Liedholm og Naima Al Maresse fant tonen under innspilling, og ble et par. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTE: Liedholm og Naima Al Maresse fant tonen under innspilling, og ble et par. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Kjærligheten har han heldigvis i god behold. Etter innspilling ble han sammen med eksen sin, Naima Al Maresse, som også var med i programmet. Tross rykter om at de to har gått hver til sitt, kan Liedholm fortelle at de ennå holder koken.

Hemmelig kjæreste

Årdals-jenta Victoria Øren Hammer (22) kunne virke uskyldig i starten av programmet, men det viste seg raskt at hun verken var konfliktsky eller i sølibat. Når hun ser tilbake på det nå ler hun, og selv om det enkelte ganger gikk hardt for seg, angrer hun ikke på deltakelsen.

- Jeg er egentlig ganske jordnær, men har behov for å ha folk rundt meg som kan holde meg nede på jorda. Hvis ikke kan jeg fort lette. Selv om det blir litt selfies og møter med fans, er jeg avhengig av bakkekontakten, sier hun.

VANLIG JOBB: Selv om Victoria Hammer kan leve litt av sosiale medier, har hun beholdt jobben hun alltid har hatt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VANLIG JOBB: Selv om Victoria Hammer kan leve litt av sosiale medier, har hun beholdt jobben hun alltid har hatt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Hun er glad for mulighetene programmet har åpnet, og sier hun trives godt i rampelyset. Likevel er ikke det hovedfokuset hennes. Til vanlig jobber hun med markedsføring og eventer for restaurantkjeden Pincho Nation.

- Jeg har ikke noe mer utdanning enn videregående, så jeg synes det er gøy å kunne få jobbe med det. Det er en slags tillitserklæring, og jeg blir nok værende her, forklarer hun.

HEMMELIGHETSFULL: VIctoria Hammer fikk kjæreste etter innspilling, men holdt tett om det i offentligheten. Nå er det slutt. Foto: Ruben Pedersen
HEMMELIGHETSFULL: VIctoria Hammer fikk kjæreste etter innspilling, men holdt tett om det i offentligheten. Nå er det slutt. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

Romantikken har hun også vært fornøyd med det siste året. Hun har nemlig hatt hemmelig kjæreste i et års tid, noe hun bevisst har holdt unna sosiale medier og pressen. Forholdet tok derimot slutt for en måned siden.

- Jeg var veldig mye med han når jeg heller burde fokusert på livet mitt. Det tok slutt, og nå skal jeg fokusere hundre prosent på meg selv. 2020 blir et singelår for meg, sier hun, men legger til at hun aldri skal si aldri.

KOS: Det er flere som vil hjelpe når Johanne Nordeng i «Ex on the beach» får låne vibratoren til Therese Pedersen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Godt og vondt

Brannmannen og muskelbunten Ulrik Giske (28) ble en seersuksess i fjor, og har siden medvirket i flere programmer. Han har også blitt en favoritt hos kjendisstylist Jan Thomas, som til stadighet liker og kommenterer innleggene hans.

BRANNMANN: Ulrik Giske ble sett på som en slags playboy inne i villaen. Foto: Ruben Pedersen
BRANNMANN: Ulrik Giske ble sett på som en slags playboy inne i villaen. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

Han har heller ikke manglet oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, men for tiden er han singel. Han har tidligere vært på date med «Kompani Lauritzen»-aktuelle Vita Mashadi, men han har avvist at det oppsto noen følelser der.

Han kan også fortelle at han har fått med seg diverse rykter om seg selv:

FERDIGDATET: Tidligere ble det kjent at «Kompani Lauritzen»-aktuelle Vita Mashadi har datet realitydeltaker Ulrik Giske. Selv var hun usikker på hva som var greia mellom de to, mens nå har Ulrik svart. Reporter: Martine Johansen. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg har lest at jeg er i fengsel i Tyrkia fordi jeg har stjålet en bil. Andre har påstått at jeg har blottet meg. Det preger meg egentlig ikke, men det er jo litt rart at folk har behov for å spre falske rykter, sier han.

Etter deltakelsen har Giske forlatt øya med samme navn til fordel for Oslo. I hovedstaden jobber han som salgskonsulent, i tillegg til at han tar enkelte betalte samarbeid og oppdrag. I likhet med Grønvik har han lyst til å fokusere på trening i tiden framover.

- Det er den største lidenskapen jeg har, og jeg tror jeg kan tjene penger på det på sikt. Jeg blir aldri lei det, og trenger strenge rutiner i livet mitt, sier realityprofilen - som gjerne tripper utenfor treningssenteret før det åpner en søndags morgen.

STRENGT: Ulrik Giske sier han trener nesten hver dag, selv om han har vært ute på livet dagen før. Her fotografert med den danske influenseren Fie Laursen i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STRENGT: Ulrik Giske sier han trener nesten hver dag, selv om han har vært ute på livet dagen før. Her fotografert med den danske influenseren Fie Laursen i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Publikumsfavoritt

Monica Gaustad (41), bedre kjent under kallenavnet «Moccababe», var den første eksen som dukket opp på stranden i fjor. Hun ble også seriens eldste deltaker, om ikke den eldste deltakeren i en slik type serie noensinne i Norge.

- Det har vært veldig spennende, Jeg har fått helt enorm respons, og det har vært helt fantastisk. Jeg trodde jeg skulle få mye mer hat, men det har nesten utelukkende vært positivt. Folket vil ha mer Mocca, sier hun, og forklarer at vi trolig får se henne på skjermen igjen, uten at hun vil utdype.

GODT LIKT: Monica Gaustad ble en publikumsfavoritt etter deltakelsen, og hun kan fortelle at det blir mer tv fremover. Her er hun fotografert med Melina Johnsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODT LIKT: Monica Gaustad ble en publikumsfavoritt etter deltakelsen, og hun kan fortelle at det blir mer tv fremover. Her er hun fotografert med Melina Johnsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Hun fikk en røff start på fjoråret, da moren hennes døde i mai. Da hadde hun nylig kommet hjem fra innspillingen av programmet, og dødsfallet preget henne stort.

- Mamma skulle fortsatt vært her, hun burde sett meg nå. Men det er hun ikke. Det var klart det verste med fjoråret, forklarer hun.

Til daglig jobber og bor Gaustad nå i Oslo, der hun livnærer seg som frisør og stylist. Hun er av «den gamle skolen».

SESONGSTART: Endelig er det klart for en ny sesong med «Ex on the beach», og med i årets sesong er også tidenes eldste «EOTB»-deltaker. Reporter: Ruben Pedersen/Thea Hope. Video: Thea Hope/Rød Løper. Vis mer

- Jeg har jobbet hele livet, og kommer alltid til å ha en vanlig jobb. Det er gøy å prøve nye ting, men jeg liker stabilitet, og.

Noe kjæreste har hun derimot ikke tid til. Hun forteller at det har vært en flørt her og der, men at det foreløpig ikke har klaffet. Og tross alderen stresser hun ikke med å finne seg noe fast følge.

- Jeg skal bare kose meg, og gir faen i hva folk mener eller tror. Jeg lever mitt beste liv, og angrer ikke på noe. Jeg orker derfor ikke å ha en fyr som skal ødelegge ved å sette grenser, sier hun.

Blir lurt

Modellen Andreas Østerøy (23) fra Lillesand skapte også historie med sin deltakelse. Han ble den første homofile deltakeren i programkonseptet, noe han ble hyllet for av flere. Han sier at de fleste tilbakemeldingene har vært gode, og at de få homofobiske kommentarene han får preller av.

Likevel har han erfart at enkelte bruker legningen hans til å utnytte andre, noe han setter fint lite pris på.

STADIG SINGEL: Andreas Østerøy har ikke funnet kjærligheten etter innspilling. Faktisk synes han det er vanskelig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STADIG SINGEL: Andreas Østerøy har ikke funnet kjærligheten etter innspilling. Faktisk synes han det er vanskelig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- På festurneen har Siv og jeg opplevd at gutter har latt som de har vært homofile, bare sånn at de kan komme i buksa på henne. De har blitt med meg hjem, men har i løpet av natta prøvd seg på henne i stedet, sier han oppgitt.

TVIST: Andreas Østerøy ble realityseriens første homofile deltaker. Foto: Ruben Pedersen
TVIST: Andreas Østerøy ble realityseriens første homofile deltaker. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

- Kjærlighet er vanskelig, og jeg lurer på om jeg er litt naiv. Jeg skulle på date i sommer, og hadde laget tidenes hyggeligste piknik. Da kom fyren en time for sent. Jeg gir opp, ler han, og legger til at han for øyeblikket er singel.

Mens flere av de ovennevnte ikke studerer, er Østerøy fullt opptatt med å ta en bachelor i ledelse og administrasjon. Den skal leveres snart, og 23-åringen kan avsløre at han allerede har kommet inn på master.

- Det er det vel ingen i reality-Norge som har begynt på noensinne, fleiper han.

- Nei da, men det er deilig å kunne ha flere bein å stå på. Jeg angrer ikke på deltakelsen i det hele tatt, for det har åpnet så mange dører for meg. Jeg har fått se hele Norge, fått være konferansier på ting og har opplevd så mye jeg aldri ville ha gjort ellers. Men jeg vet ikke om jeg kan gjøre dette for alltid, så da har jeg andre muligheter, sier han.

Verken Johanne Nordeng eller Therese Pedersen, som begge var med i startcasten, ønsker å medvirke til saken. Sistnevnte sier i en kort kommentar at hun ønsker å leve et liv utenfor rampelyset, og at hun trives godt med det.

LES OGSÅ: Ble kvitt slitsom uvane på «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer