Håndball-VM:

Dette gjør de alltid før kamp

Håndballguttene avslører sine faste ritualer.

RITUALER: Håndballguttene avslører hva de gjør før en viktig kamp. Foto: NTB Scanpix
RITUALER: Håndballguttene avslører hva de gjør før en viktig kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld møter de norske håndballguttene Tyskland i semifinalen i VM. Nettopp dette laget sendte Norge ut av semifinalen i EM i 2016, og håndballguttene jakter nå på revansje.

Før avreise til VM møtte Se og Hør spillerne i Holmenkollen, der de kunne avsløre både forventninger om å stå øverst på pallen, samt hemmeligheter fra livet på håndballandslaget.

Enkelte av landslagsspillerne kunne også avsløre de faste ritualene de har før kamp. Det er nemlig ingen hemmelighet at en rekke idrettsutøvere har enkelte ting de bare må gjøre før alvoret slår inn og alles øyne er på dem.

Blant annet har fotballspiller John Arne Riise (38) tidligere uttalt at han tar på seg sko og sokker i en bestemt rekkefølge, mens håndballjentenes landslagstrener Thorir Heigersson (54) i fjor røpet at han alltid hører på musikk før jentene går på banen.

Dusjer alltid før kamp

Espen Lie Hansen (29), som tidligere har avslørt at det er han som har rollen som DJ i garderoben, sier at det er god stemning blant guttene før kamp. Han har selv to ting han alltid gjør før avkast.

Saken fortsetter nedenfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer