Megan Fox:

Dette gjør de «aldri»

Megan Fox og ektemannen Brian Austin Green dukket opp på den røde løperen sammen denne uken. Det er det fem år siden sist de gjorde.

DUKKET OPP SAMMEN: Megan Fox og Brian Austin Green har ikke for vane å gå på den røde løperen sammen. Det gjorde de derimot denne uken. Foto: NTB Scanpix
DUKKET OPP SAMMEN: Megan Fox og Brian Austin Green har ikke for vane å gå på den røde løperen sammen. Det gjorde de derimot denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og modellen Megan Fox (33) er kjent for å verne svært godt om sitt eget privatliv. Hun deler nesten ingen bilder av barna sine, og det hører også med til sjeldenhetene at hun og ektemannen Brian Austin Green (46) dukker opp på den røde løperen sammen.

Det gjorde de imidlertid på mandag, for første gang på det som ifølge Page Six er fem år siden sist. Paret strålte sammen på den røde løperen i forbindelse med et veldedighetsarrangement for Amazonas.

- Folk må være klar over hva som skjer, folk må bli involvert, folk må handle nå, var blant det Megan sa om klimakrisen til pressen.

33-åringen bar en kremhvit silkekjole med dyp utringning og blonder for anledningen, mens Brian på sin side hadde valgt en mørk dress med blå skjorte.

Artikkelen fortsetter under bildene.

STRÅLTE SAMMEN: Megan og ektemannen sammen tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE SAMMEN: Megan og ektemannen sammen tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PRISUTDELING: Megan og Brian under Golden Globe i 2013. Foto: NTB Scanpix
PRISUTDELING: Megan og Brian under Golden Globe i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DEN GANG DA: I forbindelse med GQs Man of the Year-fest i 2008 var Megan og Brian på den røde løperen sammen. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: I forbindelse med GQs Man of the Year-fest i 2008 var Megan og Brian på den røde løperen sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som nevnt er det ikke ofte de to turtelduene viser seg sammen på rød løper. Sist var for fem år siden, den gang i forbindelse med en galla da Green Ferrari feiret 60 år. De dukket samme år opp da «Teenage Mutant Ninja Turtles» hadde premiere i Berlin.

FORRIGE GANG: Megan og Brian på rød løper i 2014. Dette skal være siste gang de gjorde dette sammen. Foto: NTB Scanpix
FORRIGE GANG: Megan og Brian på rød løper i 2014. Dette skal være siste gang de gjorde dette sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
I UTLANDET: Ekteparet på premiere i Berlin for fem år siden. Foto: NTB Scanpix
I UTLANDET: Ekteparet på premiere i Berlin for fem år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Om mandagens opptreden betyr at duoen kommer til å dukke opp mer sammen er ikke kjent, men i oktober viste Megan også frem parets tre barn, Noah Shannon (7), Bodhi Ransom (5) og Journey River (3), i sosiale medier.

Sammen med ektemannen hadde hun nemlig tatt de med til Disneyland i anledning Halloween, og det er øyeblikk fra familieturen hun valgte å dele med følgerne sine.

- Halloween i Disneyland er alltid det morsomste, men kan vi få ETT familiebilde hvor alle ser inn i kamera og ser noenlunde normale ut? skrev hun til bildeserien.

Trøblete ekteskap

Megan og ektemannen ble kjærester etter at de møttes på settet til tv-serien «Hope & Faith» i 2004, da Megan bare var 18 år gammel. Seks år senere ble de smidd i Hymens lenker i en hemmelig seremoni på romantiske Hawaii.

Men ekteskapet mellom dem har vært langt ifra en dans på roser, og flere ganger har de vært på kanten til å gå fra hverandre. I 2015 kunngjorde duoen blant annet at de skulle skilles. Den gang ble de offisielle skilsmissepapirene lekket i pressen, og der ble «uforenlige forskjeller» lagt frem som begrunnelse for bruddet.

Graviditeten med deres tredje barn skal derimot ha fått henne til å revurdere forholdet. Babynyheten kom som et sjokk for mange, ettersom det skjedde åtte måneder etter hun og ektemannen kunngjorde at de skulle skilles.

Bare kort tid senere ble det kjent at det faktisk var Brian som var far til det kommende barnet, og tidligere i år, tre år senere, trakk 33-åringen søknaden om skilsmisse. Det kom frem i dokumenter som The Blast hadde fått tak i.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

LES OGSÅ: - Hadde du sex med Tristan?

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer