Dette gjør Christian Ingebrigtsen i dag

Lever fortsatt av musikken.

BOYBAND-IDOL: Mange unge pikehjerter ble kapret av det populære boybandet A1 på slutten av 90- og starten av 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix.
BOYBAND-IDOL: Mange unge pikehjerter ble kapret av det populære boybandet A1 på slutten av 90- og starten av 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

På slutten av 1990- og starten av 2000-tallet kjente alle til låtene «Everytime» og «Caught in the Middle» av A1 . Mange unge jenter hadde plakater av de fire talentfulle karene på jenterommet, og danset i slengbukse og magetopp til alle de største hitlåtene fra det veldig populære boybandet.

Bandmedlemmene var selv unge da de ble kastet inn i en virvelvind av en karriere, som noe uventet tok helt av. Nå har det gått drøyt 20 år siden norske Christian Ingebrigtsen (42), britiske Paul Marazzi (44), Mark Read (40) og Ben Adams (37) startet opp boybandet A1.

Som en del av A1 har Christian Ingebrigtsen reist verden rundt og spilt for mange hundre tusen fans gjennom årenes løp.

Men hvordan står det til i dag, 20 år etter at debutalbumet kom ut? Se og Hør slo like godt på tråden til Ingebrigtsen for å høre hvordan det går om dagen.

Når Se og Hør ringer er det en hyggelig og munter stemme som svarer, og Ingebrigtsen tar seg gjerne tid til å snakke med oss.

Familietur i Italia

42-åringen forteller at familien, som han spøkefullt kaller «den andre» Team Ingebrigtsen, har nylig vært på ferie i Italia.

- Vi kom akkurat hjem fra tur, så det blir noe ferie innimellom, men litt for lite, mener han.

FAMILIEFERIE: Ingebrigtsen og familien nøt nylig solfylte dager i Italia. Foto: Privat.
FAMILIEFERIE: Ingebrigtsen og familien nøt nylig solfylte dager i Italia. Foto: Privat. Vis mer

Sangeren forteller Se og Hør at hele «teamet» tok turen til Todi i Umbria-distriktet.

- Det var utrolig vakkert. Det var inne i landet, men så var vi en tur i Roma også, på slutten, for å få litt storbyferie og se på severdighetene. Det var hele familien min: Samboere, koner og barn, og så videre. Vi var en god gjeng på tur. Det var mye jobb å koordinere, men moren min og samboeren min sto for planleggingen, sier artisten.

Samboeren skulle ønske han tok mer ferie

Under samtalen sitter samboeren hans, Martine Dønheim (27), ved siden av ham, og Ingebrigtsen forteller at han nok tror at samboeren skulle ønske at han tok seg mer fri i hverdagen.

LITE FERIE: Ingebrigtsen forteller at han tror samboeren skulle ønsket at han tok mer fri. Foto: NTB Scanpix.
LITE FERIE: Ingebrigtsen forteller at han tror samboeren skulle ønsket at han tok mer fri. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg tror hun synes jeg er litt for lite flink til å hvile mellom slagene. Men alt er så gøy og det er vanskelig å ta seg fri fordi man vil gjøre alt. Og så er det bare tiden som ikke strekker til, sier han.

Det var i 2012 Ingebrigtsen fant tonen med Dønheim fra Ålesund. De to møttes gjennom kjæresten til Christians A1-kollega Ben Adams (37), norske Sara Skjoldnes (28).

Et år fylt med «reunions»

A1-sangeren kan med stor opprømthet fortelle videre at han har mye på gang om dagen.

Ikke bare skal han på sin årlige juleturné, i år sammen med blant andre Maria Arredondo og Gaute Ormåsen, men hele A1 skal også for første gang på over 15 år opptre sammen i Norge.

- Hele A1 skal på «Allsang på grensen». Som da blir første tv-opptreden i Norge med alle fire på 16 år!

REUNION: Nå skal alle fire medlemmene av boybandet A1 opptre sammen igjen for første gang på 16 år. Her fra glansdagene. Foto: NTB Scanpix
REUNION: Nå skal alle fire medlemmene av boybandet A1 opptre sammen igjen for første gang på 16 år. Her fra glansdagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
LITT ELDRE: Gjengen i A1 avbildet sammen i nyere tid. Foto: Sara Skjoldnes
LITT ELDRE: Gjengen i A1 avbildet sammen i nyere tid. Foto: Sara Skjoldnes Vis mer

Ingebrigtsen kan også begeistret meddele at mange av konsertene bandet skal holde i blant annet London fremover, allerede er utsolgt.

- Vi visste ikke om folk i England var interessert etter så mange år, og om vi skulle legge ut på turné igjen. Så vi testet ut og la ut en konsert i London - og den solgte ut på fire minutter. Da skjønte vi at det kanskje er mange som vil være med å mimre litt sammen med oss.

- Det er veldig fint at vi alle er samlet igjen. Vi har ikke hatt med oss Paul på veldig mange år, og det at han er med igjen, gjør at det føles mye bedre.

Familietrio

I tillegg til A1 holder Ingebrigtsen konserter rundt om i Norge, med sin far Stein Ingebrigtsen (73) og sin bror Martin.

FAMILIETRIO: Sangeren holder for tiden konserter rundt i Norge med sin far Stein og sin bror Martin. Foto: Fredrik Arff
FAMILIETRIO: Sangeren holder for tiden konserter rundt i Norge med sin far Stein og sin bror Martin. Foto: Fredrik Arff Vis mer

- Jeg ser veldig frem til å spille med broren og faren min i sommer. Vi har allerede hatt noen konserter. Det er veldig koselig at vi sammen som familie kan holde på med det vi gjorde da vi var små. Martin har ikke valgt å leve av musikken, men er vel så talentfull som oss. Vi synes det er veldig stas å få vist ham litt frem for Norge.

LES OGSÅ: Dette gjør den tidligere «Idol»-vinneren nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer