Seann William Scott:

Dette gjør «American Pie»-stjernen i dag

Sean William Scott er kke akkurat den kjendisen som roper høyest etter oppmerksomheten.

STOR ROLLE: Seann William Scott (t.h) ble verdensberømt gjennom «American Pie»-filmene. Her avbildet i filmen «American Wedding» sammen med motspillerne Alyson Hannigan og Jason Biggs. Foto: NTB scanpix
STOR ROLLE: Seann William Scott (t.h) ble verdensberømt gjennom «American Pie»-filmene. Her avbildet i filmen «American Wedding» sammen med motspillerne Alyson Hannigan og Jason Biggs. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Sean William Scott (40) er best kjent for å spille den svært markante rollefiguren Steve Stifler i de kjente «American Pie»-filmene.

I likhet med de andre skuespillerne, ble også han berømt over natta da den første av totalt sju filmer ble lansert i 1999.

Filmene ga seerne en rekke minneverdige øyeblikk, blant annet frasen «Stifler's mom», som mange sannsynlighet husker godt den dag i dag.

Etter «American Pie»-suksessen har Scott vært å se i filmer som «Role Models» og «Dude, Where's My Car?», men de siste åra har det vært relativt stille fra den energiske og morsomme skuespilleren.

Personlig drama

I 2011 ble Scott innlagt på en klinikk for å få behandling for «personlige problemer». Det bekreftet skuespillerens talsperson overfor People.

- Seann William Scott får frivillig forebyggende behandling for å løse helsemessige og personlige problemer. Han setter pris på støtten fra fansen i denne perioden, sto det i en pressemelding.

Saken fortsetter nedenfor.

13 ÅR SIDEN: Seann William Scott, January Jones, Jason Biggs, Alyson Hannigan, Eddie Kaye Thomas og Thomas Ian Nicholas i 2003-filmen «American Wedding». Foto: NTB scanpix
13 ÅR SIDEN: Seann William Scott, January Jones, Jason Biggs, Alyson Hannigan, Eddie Kaye Thomas og Thomas Ian Nicholas i 2003-filmen «American Wedding». Foto: NTB scanpix Vis mer

40-åringen avslørte aldri hva som var årsaken til innleggelsen, og det er usikkert om dette kan ha noe å gjøre med at stjerna forsvant fra rampelyset.

Ett år etter virket det imidlertid som ting gikk bedre for ham, for i mars 2012 bekreftet han at han var forlovet med modell Lindsay Frimont (35).

Ti måneder etter tok forholdet for øvrig slutt.

Han har tidligere også vært sammen med Hollywood-stjernene Jaime King (37) and January Jones (38).

Jobber fremdeles som skuespiller

Seann William Scott har aldri vært en av stjernene som dukker opp på eksklusive rød løper-arrangementer, og selv om det er mange som kanskje lurer på hvor skuespilleren er blitt av, vil ikke det si at han har lagt karrieren på hylla.

HOLDT SEG UNNA RAMPELYSET: Det har lenge vært stille fra skuespiller Seann William Scott. Bildet er tatt i 2015. Foto: NTB scanpix
HOLDT SEG UNNA RAMPELYSET: Det har lenge vært stille fra skuespiller Seann William Scott. Bildet er tatt i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge IMDb spiller nemlig Sean i en film som kommer i 2017, «Goon: Last of the Enforcers», etterfølgeren til filmen «Goon» som kom ut i 2011.

I høst ble det også annonsert at Scott har fått hovedrollen i en ny komisere med tittelen «The Baby».

Der skal han spille eneste mann i en kriminell familie. Selv om han er tøff i jobben sin, mottar han press fra moren og sine syv eldre søstre hjemme.

Serien blir skrevet av komiker og skuespiller Amy Poehler, og skal etter planen bli sendt på NBC, meldte Deadine tidligere i år.

Det blir altså spennende å se om vi får se mer til Seann William Scott når 2017 straks melder sin ankomst.

LES OGSÅ: Slik ser «Tre nøtter til Askepott»-stjernene ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer