Dette gikk ikke som planlagt

Hollywoodstjernene Chris Hemsworth og Emily Blunt ante fred og ingen fare under fotoshooten - helt til de fikk uventet selskap.

UVENTET UGLEBESØK: Chris Hemsworth ble tydelig overrasket da en snøugle slo seg vrang under en fotoshoot i London. Foto: Ap
UVENTET UGLEBESØK: Chris Hemsworth ble tydelig overrasket da en snøugle slo seg vrang under en fotoshoot i London. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Chris Hemsworth (32) og gravide Emily Blunt (33) gjør for tiden suksess på norske kinoer med sin nye film «The Huntsman: Winter's War».

Men livet som filmstjerne kan av og til by på uventete utfordringer. Det fikk Hollywood-duoen erfare, da de 31. mars stilte opp på fotoshoot i London i forbindelse med lanseringen av filmen.

Med på fotoshooten var nemlig en snøugle, som ikke lot seg imponere av sine berømte kolleger.

Det hele startet bra, men etter hvert ble uglen mer og mer urolig.

Og da begeret rant over, bestemte den fjærkledde modellen seg for å la filmstjernener være filmstjerner. Den lettet på vingene inne i presserommet, noe som tydelig satte en støkk i Chris Hemsworth.

Resultatet ble bildet øverst i saken, som han neppe kommer til å glemme med det første...

OVERRUMPLET: En dyretemmer måtte gripe inn da snøuglen skapte leven foran Chris Hemsworth og Emily Blunt. Foto: Rex Features
OVERRUMPLET: En dyretemmer måtte gripe inn da snøuglen skapte leven foran Chris Hemsworth og Emily Blunt. Foto: Rex Features Vis mer

En dyrepasser måtte gripe inn for å roe ned uglen, slik at fotoshooten kunne fortsette.

«The Huntsman: Winters War» er en oppfølger til filmen «Snow White & The Huntsman» fra 2012.

I filmen spiller også «The Martian»-stjernen Jessica Chastain (39), som heller ikke er redd for å fleipe med Chris Hemsworth.

På vei fra lanseringen i London til Singapore valgte hun å filme sin mannlige kollega med mobiltelefonen, mens han forsøkte å sove på flyet.

See you all in Singapore! @chrishemsworth @thehuntsman

A video posted by Jessica Chastain (@chastainiac) on

Resultatet delte hun med sine fans på Instagram:

LES OGSÅ: Dette synes Tone er mest sexy med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer