VISTE TRUSA: Lindsay Lohan forsøkte å gjemme seg for fotografen. Det gikk ikke så veldig bra... Foto: Stella Pictures
VISTE TRUSA: Lindsay Lohan forsøkte å gjemme seg for fotografen. Det gikk ikke så veldig bra... Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette gikk ikke helt som planlagt

Superstjernen ville skjule alt, men viste det meste.

SEHER.NO: Det er aldri kjedelig rundt superstjernen Lindsay Lohan (23). Heller ikke denne helgen var noe unntak.


Ifølge en kilde sist uke, ble Lindsay holdt borte fra Cannes, etter at hun ikke hadde råd til en flybillett. Men som Ok! Magazine skriver er dette bare tull, 23-åringen dukket nemlig opp på en yacht-fest i nettopp Cannes denne helgen.

Men i sann Lohan-stil, oppførte hun seg noe rart mot slutten av kvelden, som hun tilbrakte sammen med sine kjendisvenner på yachten. Og da hun fikk øye på en fotograf i nærheten, bestemte hun seg for å gjemme seg bak en stol.

Skuespilleren prøvde altså å gjemme seg. I stedet endte hun opp med å vise både ansiktet - og trusa - på bildet som ble tatt av den fryktede fotografen, som nektet å gå på Lindsays gjemselslek.

Etterpå ble hun dratt inn i bil av vennene sine, før de forsvant ut i natten og mest sannsynlig fortsatt festen et annet sted.

Tidligere denne måneden skrev Seher.no at Lindsay risikerer å bli hjemløs hvis hun ikke snart får penger i kassen. «Mean Girls»-stjernen skal nemlig være så ruinert at hun risikerer å bli kastet ut av sin leilihet i Hollywood.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ok..når sluttet jeg å være ok?