Dette gikk ikke helt som planlagt

- Det var pinlig, innrømmer «Jakten»-bonden.

BILTRØBBEL: - Den hadde vel stått stille litt lenge, det endte med at jeg måtte bytte batteri, sier Jostein Sundby om den noe pinlige seansen med Jakten-frieren Kristin. Foto: TV 2
BILTRØBBEL: - Den hadde vel stått stille litt lenge, det endte med at jeg måtte bytte batteri, sier Jostein Sundby om den noe pinlige seansen med Jakten-frieren Kristin. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I «Jakten på kjærligheten» har Kvelde-bonden Jostein Sundby (50) bare to kvinner igjen å velge blant. I mandagens episode er det de to frierne Kristin Nilsen og Mari Edvardsen som skal ta med seg den kjærlighetssøkende 50-åringen på hver sin date.

Men daten med Kristin starter ikke helt slik som Jostein hadde tenkt seg. Bilen hans ville nemlig ikke starte da han skulle kjøre avgårde til en romantisk picnic med sin frier...

- Den hadde vel stått stille litt lenge, det endte med at jeg måtte bytte batteri. Det var pinlig, men litt morsomt også da. Vi måtte i hvert fall gå inn å få nøkkelen til Maris bil, vi måtte låne den bilen, sier Jostein til Seher.no.

I episoden ser man at Jostein og Kristin smiler og ler når de skjønner at bilen ikke vil starte. Et lite øyeblikk ser det ut til at Jakten-bonden blir litt pinlig berørt av seansen.

Men de to kom seg altså til slutt av gårde. Og Jostein Sundby innrømmer at han hadde det svært koselig på begge datene.

- De er jo hyggelige begge to, jeg har bare gode ting å si om dem. Men jeg kan vel si så mye som at den ene gikk bedre enn den andre, røper Jostein Sunby, som går langt i å antyde en gryende forelskelse i «Jakten på kjærligheten».
 
- Ja, på det tidspunktet vi er i serien nå begynte jeg å nærme meg en forelskelse. Jeg liker det jeg syns å merke fra den andre parten også, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Flaut å bli dumpet på TV