Dette gikk ikke helt etter planen

Coleen Rooney mistet kontrollen over badetøyet.

RASK REAKSJON: Coleen Rooney, kjent som Wayne Rooneys kone og som programleder for «Modell for en dag», holdt på å blotte brystene for fotografene da hun slikket sol på en yacht ved Ibiza. 25-åringen hadde løsnet bikinitoppen for å unngå skille,  Foto: All Over Press
RASK REAKSJON: Coleen Rooney, kjent som Wayne Rooneys kone og som programleder for «Modell for en dag», holdt på å blotte brystene for fotografene da hun slikket sol på en yacht ved Ibiza. 25-åringen hadde løsnet bikinitoppen for å unngå skille, Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den formfulle fotballfruen Coleen Rooney (25) har vist frem sin flotte kropp flere ganger denne sommeren. Nok en gang er britenes medieyndling avfotografert i lettkledd positur - på en luksusyacht på Ibiza-kysten.

Ifølge The Sun er dette fjerde gang på tre måneder at kona til Machester Uniteds stjernespiller Wayne Rooney (25) nyter late feriedager under solen.

Mens ektemannen er tilbake på sin jobb i Manchester, nøt Coleen Middelhavets sol ved den spanske ferieøya sammen med venninner.
 
Og som bildene viser, måtte Coleen passe godt på at fotografene ikke fikk foreviget mer enn ønskelig. Ombord i luksusyachten løsnet dem motebevisste fotballfruen sin leopardmønstrete bikinitopp for å unngå skille, og var nær ved å miste den foran fotografen...

I siste sekund klarte imidlertid Coleen å få kontroll på badetøyet og kunne fortsette ferien uten en ufrivillig toppløs-episode på samvittigheten.

Tidligere denne sommeren har Coleen og Wayne tilbragt to uker i Karibien og vært på den hippe Glastonbury-festivalen. I juli ferierte de dessuten i jetset-hovedstaden St. Tropez og tok en svipptur til Dubai sammen med sønnen Kai (1).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Det første bryllupsbildet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer