DEMONSTRERTE: Cathrine Aschim var tidligere i måneden i Pamplona for å demonstrere mot okseløpet. Foto: PRIVAT
DEMONSTRERTE: Cathrine Aschim var tidligere i måneden i Pamplona for å demonstrere mot okseløpet. Foto: PRIVATVis mer

Dette gikk helt galt for Robinson-Cathrine

Glamourmodellen la ut passet på bloggen sin, det gikk helt galt...

SEHER.NO: Tidligere i måneden reiste "Robinson"-stjernen og glamourmodellen Cathrine Aschim (26) til Pamplona i Spania, for å demonstrere mot landets behandling av dyrene, både under okseløpet og i tyrefekterringen.

Men selv om reisen gikk som den skulle, var det ikke alt som gikk like bra for 26-åringen.

- Før jeg reiste la jeg ut et bilde av passet mitt på bloggen. Jeg skjønte fort at det var helt bak mål, men jeg fikk ikke rettet opp i det fordi jeg ikke hadde tilgang til nett, sier hun til Seher.no.

Detaljene som var i passet fikk noen til å svindle Aschim over Internett.

- Da jeg kom hjem fikk jeg et brev i posten fra Tele2, der det sto at noen hadde opprettet et telefonnummer i mitt navn. Senere fikk jeg PIN-koder i en annen konvolutt. Noen hadde bestilt dette over nett, og brukt alle mine detaljer.

Nå har Cathrine - som er den første norske som har kledd av seg for PETA - fått annullert abonnementet.

- Dette ordner seg, men det er ikke noe morsomt. Jeg synes det er helt patetisk at folk holder på sånn her. Man kan finne seg andre interesser og fritidssysler, sier hun til Seher.no.

Modellen hevder hun raskt forsto at å legge ut bilde av passet ikke var den smarteste tingen å gjøre. Etter et par dager, fikk hun sladdet bildet.

- Jeg innså det med en gang, men hva skal man gjøre når man ikke har noen mulighet til å få rettet på det? Derfor tenkte jeg bare: "Shit, la gå", og at gjort var gjort. Men det gikk jo ikke så bra...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her blir Cathrine dynket i blod