Dette går rett vest!

Nicole fortvilte da besteveninna Mischa kunne fortelle at de bruker samme plagg.

LIKE: Hvem syns du passer vesten best? Nicoles party-vest eller Mischas shopping-vest? Foto: All Over Press
LIKE: Hvem syns du passer vesten best? Nicoles party-vest eller Mischas shopping-vest? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rachel Zoe er verdens best betalte stjernestylist.

Med kunder som Mischa Barton, Kate Beckinsale, Cameron Diaz, Jennifer Garner, Paris Hilton, Keira Knightley, Lindsay Lohan og Nicole Ritchie i stallen, har Zoe skapt seg er stort navn i Hollywood, og det finnes nesten ikke en eneste udødelig som ønsker seg henne som rådgiver når det kommer til image.

Hun tjener over 60.000 kroner dagen, men det spørs om bestevenninnene Nicole Richie og Mischa Barton er så fornøyde med at hun valgte den samme, dyriske vesten til dem begge - på samme dag!


LES OGSÅ: Her rakner Mischa!


Mens Mischa spradet rundt på dagen med vesten, brukte Nicole den på byen samme kveld!

For oss dødelige er kanskje ikke dette akkurat en skandale, men Nicole fikk seg litt av et sjokk da Mischa kunne fortelle at hun akkurat hadde skaffet seg en helt lik vest ... Og vi tør ikke tenke på hvor pinlig dette er for stjerne-stylisten!


LES MER: Rømte fra legen for å shoppe!


Zoe har lenge blitt beskyldt for å være så innflytelsesrik i glitterverdenen at hun har påvirket de unge jentene til å slanke seg drastisk.

- Det er mange i moteverdenen som hvisker for tiden. De er alle enige om at Rachel Zoe alene bringer anoreksi inn i trendbildet igjen, skriver journalist Booth Moore i LA Times.

Rachels kolleger mener hennes usunne vaner smitter over på kundene hennes!

Forrige uke oppsøkte Nicole profesjonell hjelp for å få bukt med problemene sine. Selv nekter hun for at det er snakk om spiseforstyrrelser, til tross for at hun har rast ned i vekt det siste året.

LES OGSÅ: Få meg opp i vekt, trygler Nicole!

Det gikk også lenge rykter om at Mischa hadde utviklet spiseforstyrrelser, noe hun har brukt flere måneder på å motbevise ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer