Dette ga familien bakoversveis

Kona og datteren reagerte sterkt på Tore Halvorsens brystvorte-stunt.

<strong>VISTE VORTE:</strong> Under TVNorge-programmet «Firestjerners middag» viste Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen frem sin tredje brystvorte til en begeisret Tommy Fredvang. Familien, derimot, lot seg ikke begeistre av opptrinnet. Foto: TVNorge
VISTE VORTE: Under TVNorge-programmet «Firestjerners middag» viste Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen frem sin tredje brystvorte til en begeisret Tommy Fredvang. Familien, derimot, lot seg ikke begeistre av opptrinnet. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Tore Halvorsen fortelle om brystvorte-stuntet nederst i saken!

SEHER.NO: Frontfigur Tore Halvorsen i dansebandet «Ole Ivars» leverte et uforglemmelig TV-øyeblikk da han tidligere i år viste frem sin tredje brystvorte under TVNorge-programmet «Fire stjerners middag».

I samtale med den andre middagsgjestene, Tommy Fredvang, Beate Eriksen og Minken Tveitan, kneppet danseband-kongen opp skjorta og avslørte sin kroppslige hemmelighet.

- Det ble snakk om piercing og da tenkte jeg at den måtte jeg vise frem, sier Tore Halvorsen til Seher.no.

De andre deltagerne tok brystvorte-opptrinnet med stor begeistring. Det gjorde ikke Halvorsens familie...
 
- Datteren min og kjerringa fikk jo helt bakoversveis da de så det, og sa: «Nei, du gjorde ikke det?» Men selvfølgelig gjorde jeg det. Det spiller jo ingen rolle. De sa at man ikke kan gjøre sånt i et matprogram. Det kan jo kanskje være litt riktig. Det er ikke det du viser frem mens du skal spise middag, sier Tore lattermildt til Seher.no.

Men til tross for kjeft fra familien, angrer ikke «Ole Ivars»-vokalisten på brystvorte-stuntet.

- Nei, langt ifra. Ikke noe problem. Den skal bli, sier han tilfreds.

Og ifølge Tore har ikke fansen latt seg ryste av den folkekjære artistens utvekst.

- Jeg har fått veldig mye tilbakemeldinger, som bare har vært positivt. Jeg var meg selv og gjorde som jeg skulle gjøre, sier Halvorsen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser han frem sin tredje brystvorte
 
Se Tore Halvorsen snakke om brystvorte-stuntet her:


[obj:media:9710]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer